Després de construir col·lectivament un projecte de país que mai més deixi a ningú enrere, ara és el moment d’explicar-lo a tota la ciutadania i de demostrar que l’alternativa al seu model corrupte i caduc ja està en marxa. Deixem enrere la Catalunya del 3% i l’austeritat i continuem obrint pas a la Catalunya del futur que ja governa Barcelona. 

Una Catalunya lliure de corrupció, amb igualtat d’oportunitats, democràtica, sobirana i vertebrada des de tots els territoris. Un país sense catalans o catalanes de primera i de segona capaç d’estar a l’altura dels reptes de la nostra època i de les demandes de la nostra gent. Una Catalunya amb els seus joves, amb la seva gent gran, amb les dones en primera línia, amb els seus barris i pobles

Volem recuperar les institucions i posar-les al servei de tota aquella gent que aixeca el país cada dia amb el seu esforç avui, i que ho fa per salaris més baixos i en condicions més precàries. En definitiva, una Catalunya en Comú per al comú de la gent. Volem fer-ho i ja hem demostrat que ho sabem fer millor que ells. Seguim sembrant arreu la llavor del canvi.

Construïm en comú:

  1. Una Catalunya amb igualtat d’oportunitats
  2. Una Catalunya lliure de corrupció
  3. Una Catalunya on decidir-ho tot
  4. Una Catalunya sobirana davant els mercats
  5. Una Catalunya feminista i diversa
  6. Una Catalunya on puguem viure amb dignitat
  7. Una Catalunya amb treball digne i ocupació de qualitat
  8. Una Catalunya jove amb present i futur
  9. Una Catalunya des de tots els territoris
  10. Una Catalunya amb control democràtic dels béns comuns