Ada Colau Ballano

Alcaldessa de Barcelona. 

Jéssica Albiach Satorres

Periodista. Feminista convençuda que juntes farem que la vida i el planeta guanyen a un sistema depredador, injust i amb una deriva cada vegada més autoritària.

Candela López Tagliafico

Imagino una Catalunya en Comú inclusiva, cohesionada i que posi en valor la nostra pluralitat, arrelada als municipis i amb una forta identitat pròpia.

Joan Mena Arca

Sabadell. Professor interí a Secundària. Formo part de Catalunya En Comú perquè vull construir una Catalunya més justa, més neta i més lliure des de la unitat d'acció de les classes populars.

Agnès Petit Estrenjer

Soc la gran de cinc germans i tieta de cinc nebots. L'any que ve faig 50 anys. Educadora Social i amb experiència de més de 20 anys a les àrees de joventut, de lleure, de participació ciutadana i districtes de l'Ajuntament de Terrassa com a tècnica.

David Cid Colomer

Crec que ara junts i juntes tenim l'oportunitat de guanyar Catalunya per a la seva gent. Som-hi!

Adrià Alemany Salafranca

Llicenciat en Economia. Cofundador de la PAH l'any 2009 vinculat durant molts anys a moviments socials pel dret a a l'habitatge i la ciutat. Actualment treballant per un municipalisme transformador.

Lluís Mijoler Martínez

Nascut al Prat de Llobregat, hi faig d’alcalde des de 2019. Crec que el municipalisme d’esquerres, progressista i ecofeminista, és una eina potentíssima de transformació social.

Enric Bárcena Roig

Nascut a l'Uruguay. Veí i activista del barri de Sant Antoni de Barcelona. Municipalista practicant.

Nati Veraguas Aguilera

Activista feminista, jurista i experta en violències masclistes. D’Igualada.

Nuria Lozano Montoya

Obrera del Metall, advocadessa i tècnica en PRL. Activista sindical i política per convicció. Hem de pensar en col·lectiu, compartir els problemes, decidir solucions i construir en comú un país pel 99%.

 

Aina Vidal Sáez

Gracienca, ecologista i feminista. Diputada al Congrés per En Comú Podem. “Per una vida digna de ser viscuda per totes i tots, let's rock!

Gerardo Pisarello Prados

Davant d’aquells que ens voldrien resignats a la por o enfrontats, avancem per obrir nous horitzons republicans a Catalunya, a Espanya i a Europa.

Susanna Segovia Sánchez

Per una Catalunya En Comú més municipalista, més engrescadora, més feminista. Per imaginar i creure que una altra Catalunya és possible, començant per la nostra pròpia organització.

Eloi Badia Casas

Per què ens hi va la vida i la vida del planeta, necessitem un lideratge valent que no deixi ningú enrere i doni una resposta real a l'emergència climàtica.

Rosa Lluch Bramon

He encapçalat la llista d’En Comú Podem pel Senat a Barcelona a les darreres eleccions generals. En les anteriors, vaig tancar la llista de En Comú Podem al Congrés a l’abril de 2018.

Laura Campos Ferrer

Alcaldessa de Montcada i Reixac. Catalunya en Comú construint alternatives des del municipalisme transformador, progressista i d’esquerres

José Antonio Montero Domínguez

48 anys, Llicenciat en Psicologia i Educador Social. 2 filles. Alcalde de Montornès del Vallès des de 2011. Militant i direcció d'EUiA.

Elena Ferre Toldrà

Graduada en Dret per la Universitat de Lleida (2016). Màster en Estudis de Gènere i Gestió de Polítiques d'Igualtat per la Universitat de Lleida, especialització en Agent d’Igualtat (2018).

Julia Miralles de Imperial Pujol

Dono classes de polítiques públiques a la universitat i faig recerca sobre anticorrupció i transparència.

Claudio Carmona Vargas

Tinent d’alcalde de Medi ambient i de polítiques comunitàries a Cornellà

Laura López Domínguez

Vaig néixer a Colomers (Baix Empordà) fa 36 anys i en fa 6 que visc a Girona.

Jordi Jordan Farnós

Llicenciat en Geografia i Història, sóc professor a l’Institut Dertosa i professor associat del departament d’Història i Història de l’Art
al campus de la URV a les Terres de l’Ebre.

Laura Bergés Saura

Periodista, professora a la UAB i a la UdL, col·laboradora en mitjans lliures, ara treballant pel Comú de lleida. Col·laborant en un projecte de transformació, des de la transparència i la participació, per al bé comú.

Isabel Garcia Ripoll

Alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda i coordinadora del grup local. Sóc professora d’educació infantil en excedència i membre de la Cooperativa Escola Bressol Quitxalla.

Laura Oliva Mirón

Vull representar la veu de les joves i joves de la Catalunya Central que sovint veiem com els nostres drets no es defensen amb prou fermesa i contundència.

Andreu Agredano Bonet

Graduat Social de Reus que treballa en la prevenció de riscos laborals a Tarragona.

José Luis Atienza Ferrero

Periodista i escriptor. Federalista. Ex-regidor de Viladecans de Medi Ambient i Cultura, dues de les meves passions. Vaig ser vicepresident del Centre d'Estudis del Baix Llobregat.

Inés de Gispert Pastor

Licenciada en Filosofía y Letras y profesora de la UB, realicé tareas de investigación y de gestión académica hasta mi jubilación. Cooperé como formadora de profesores en Nicaragua, el Salvador y Bolivia.

Mario Téllez Molina

Sociòleg especialitzat en educació i cultura. Compagino la docència amb les tasques de regidor a l’Ajuntament de Vila-seca i de a conseller al Consell Comarcal del Tarragonès.

Aitor Hernández Carr

Licenciado en Antropología y doctor en Políticas Públicas y Transformación Social por el Instituto de Gobierno y Políticas Públicas (IGOP-UAB) ha trabajado cuestiones como la emergencia y extensión de discursos anti-immigración.

Mercè Claramunt Bielsa

Advocada especialitzada en dret de família i violència masclista, membre de la junta de l’Associació Dones Juristes, membre de la junta de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates, membre el Consell Nacional de Dones de Catalunya

Miquel Àngel Essomba Gelabert

Vinc de l’activisme social a peu de carrer, en l’associacionisme educatiu i en la lluita antiracista. He crescut educant i educant-me, a l’escola, a l’institut, i ara a la universitat.

Daniel Cruz Fuentes

Veí de Sant Vicenç dels Horts i, com a fill de la immigració dels anys 70, faig vida entre el meu estimat i divers Baix Llobregat i la ciutat de Barcelona.

Roman Ceano-Vivas Tremosa

Vaig estudiar Economia però m’he dedicat professionalment a la informàtica. Dirigeixo una petita empresa que ven software per estacions de televisió de tot el món.

Sergi Morales Diaz

Cooperativista convençut, treballant pel bé comú i per un una economia al servei de les persones. Llicenciat en ADE i treballant per fomentar l’economia social. Temporalment regidor d’Ocupació i Empresa a l’Ajuntament de Mataró.

Jordi Manils Tavío
Meritxell Teruel Cubí
Pere Mariné Jové

Segueixo enormement il·lusionat en poder contribuir a la construcció d’aquesta oportunitat única per les classes populars de Catalunya. Aportant en les mateixes proporcions experiència, coratge i entusiasme per fer-ho una realitat palpable.

Ximo Balaguer Nicolau

Economista de formació. Municipalista per convicció. Però per damunt de tot, pare.

Lídia Muñoz Cáceres

Nascuda a Sant Feliu de Llobregat el 8 d'abril de 1981. Llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i postgrau en Comunicació política i institucional.

Ramon Arnabat Mata

Historiador, penedesenc i activista social i cultural. "Amb el pessimisme de la raó i l`optimisme de la voluntat ho farem possible."