Ada Colau Ballano

Alcaldessa de Barcelona. 

Jéssica Albiach Satorres

Periodista. Feminista convençuda que juntes farem que la vida i el planeta guanyen a un sistema depredador, injust i amb una deriva cada vegada més autoritària.

Candela López Tagliafico

Imagino una Catalunya en Comú inclusiva, cohesionada i que posi en valor la nostra pluralitat, arrelada als municipis i amb una forta identitat pròpia.

Gerardo Pisarello Prados

Davant d’aquells que ens voldrien resignats a la por o enfrontats, avancem per obrir nous horitzons republicans a Catalunya, a Espanya i a Europa. Doctor en Dret Constitucional, he estat primer tinent d’alcalde a Barcelona i ara diputat al Congrés.

Aina Vidal Sáez

Gracienca, ecologista i feminista. Diputada al Congrés per En Comú Podem i Co-coordinadora d'Iniciativa Barcelona. “Per una vida digna de ser viscuda per totes i tots, let's rock!

Joan Mena Arca

Sabadell. Professor interí a Secundària. Formo part de Catalunya En Comú perquè vull construir una Catalunya més justa, més neta i més lliure des de la unitat d'acció de les classes populars.

Agnès Petit Estrenjer

Terrassa, Educadora Social. Ha desenvolupat la seva tasca professional en els àmbits de joventut, lleure educatiu, plans de barris i participació ciutadana a l’Ajuntament de Terrassa.

David Cid Colomer

Crec que ara junts i juntes tenim l'oportunitat de guanyar Catalunya per a la seva gent. Som-hi!

Rosa Lluch Bramon

He encapçalat la llista d’En Comú Podem pel Senat a Barcelona a les darreres eleccions generals. En les anteriors, vaig tancar la llista de En Comú Podem al Congrés a l’abril de 2018.

Ramon Arnabat Mata

Historiador, penedesenc i activista social i cultural. "Amb el pessimisme de la raó i l`optimisme de la voluntat ho farem possible."

Nuria Lozano Montoya

Obrera del Metall, advocadessa i tècnica en PRL.Activista sindical i política per convicció. Hem de pensar en col·lectiu, compartir els problemes, decidir solucions i construir en comú un país pel 99%.

Lluís Mijoler Martínez

Nascut al Prat de Llobregat, hi faig d’alcalde des d’aquest 2019. Crec que el municipalisme d’esquerres, progressista i ecofeminista, és una eina potentíssima de transformació social.

Nati Veraguas Aguilera

D'Igualada. Jurista i activista feminista. Em presento com a responsable de feminismes i LGTBI. Crec que CatComú ha de ser feminista, en el discurs però sobretot en les seves pràctiques.

Eloi Badia Casas

Per què ens hi va la vida i la vida del planeta, necessitem un lideratge valent que no deixi ningú enrere i doni una resposta real a l'emergència climàtica.

Laura Campos Ferrer

Alcaldessa de Montcada i Reixac. Catalunya en Comú construïnt alternatives des del municipalisme transformador, progressista i d’esquerres. 

Marc Parés Franzi

Sóc professor del Departament de Geografia de la UAB i investigador de l'IGOP. Com a independent espero poder contribuir a fer aquest espai polític més ampli i plural.

Laura Bergés Saura

M'il·lusiona el projecte de Catalunya en Comú: persones apostant per persones, la unió gent desconeguda i diversa, per fer front a un sistema agressivament injust.

Adrià Alemany Salafranca

Llicenciat en Economia. Cofundador de la PAH l'any 2009 vinculat durant molts anys a moviments socials pel dret a a l'habitatge i la ciutat. Actualment treballant per un municipalisme transformador.

Susanna Segovia Sánchez

Per una Catalunya En Comú més municipalista, més engrescadora, més feminista. Per imaginar i creure que una altra Catalunya és possible, començant per la nostra pròpia organització.

Enric Bárcena Roig

Nascut a l'Uruguay. Veí i activista del barri de Sant Antoni de Barcelona. Municipalista practicant.

Kate Shea Baird

Londres, 1985. Municipalista. Veïna del Poblenou. Fan número 1 del Cor Rebel de Barcelona.

José Luis Atienza Ferrero

Una veu, la dels Comuns, que amb valentia i realisme ajudi a ocupar l'espai polític que vam obrir en les dues eleccions generals. Una veu, la dels Comuns, que digui allò que és evident, que descartada la drecera unilateral el camí ha de ser federal.

Maribel Ibáñez Villuendas

Periodista. Sindicalista al llarg 10 anys. Actualment treballant en matèries d’ocupació i acció social al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Álvaro Muñoz García

Mejorar las condiciones de vida de la gente con derechos sociales y laborales, construir la alternativa de izquierdas progresista que lo consiga.

Carla Aguilar-Cunill

Consellera del Grup Municipal En Comú Podem. Primera tinenta d'alcalde, consellera de Participació, Serveis Socials, Benestar Animal i Portaveu. Té 32 anys.

Ximo Balaguer Nicolau

Economista de formació. Municipalista per convicció. Però per damunt de tot, pare.

Inés de Gispert Pastor

Soy Licenciada en Filosofía y Letras He sido profesora de la UB, realizando tareas docentes, de investigación y de gestión académica hasta mi jubilación. Participé durante la transición en el claustro constituyente para la democratización de la UB, .

Jordi Jordan Farnós

Cap de l’oposició de Tortosa i Vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre. Professor de secundària i universitari d’història i ciències socials. Per una Catalunya amb equitat territorial i sostenible construint un país amb oportunitats per tothom.

José Antonio Montero Domínguez

48 anys, Llicenciat en Psicologia i Educador Social. 2 filles. Alcalde de Montornès del Vallès des de 2011. Militant i direcció d'EUiA. 

Roman Ceano-Vivas Tremosa

Vaig estudiar Economia però m’he dedicat professionalment a la informàtica. Dirigeixo una petita empresa que ven software per estacions de televisió de tot el món.