Organitzem-nos!

banner

Catalunya en Comú va néixer com a organització política l’abril de 2017, després d’haver guanyat l’alcaldia de Barcelona i d’haver guanyat dues eleccions generals com a En Comú Podem. En els darrers dos anys hem hagut d’afrontar dues eleccions anticipades (catalanes i generals), unes eleccions municipals i unes eleccions europees; tot plegat en un context polític molt intens i força desfavorable per a la nostra formació.

Un cop acabat el cicle electoral i especialment les eleccions municipals del passat 26 de maig, un dels reptes més importants que se’ns planteja és desplegar i articular l'organització al nivell territorial i completar així el desenvolupament orgànic dels i les Comuns a Catalunya.

Necessitem espais de proximitat des d'on ajudar a estendre l'organització de Catalunya en Comú, participar en la definició de  la seva l’acció política, millorar la coordinació entre els diversos Comuns locals i  amb organismes, entitats i organitzacions del territori. Millorar l'organització per afavorir la participació i la comunicació per a poder seguir avançant cap a una organització més forta, més dinàmica, més participada que camini cap a l'assoliment d'una societat justa, sostenible i feminista.

Amb aquesta voluntat, el Consell Nacional del passat 15 de setembre,  va aprovar un procés d'eleccions als òrgans territorials i nacionals que ens servirà per poder consolidar-nos com a espai, millorar la coordinació, participació i acció conjunta, i, en definitiva, desplegar-nos a tot el territori amb la força que necessitem per a què des de cada poble, ciutat i barri siguem llavor del canvi.

Avui comença el procés que ens ha de permetre dotar-nos dels òrgans territorials necessaris, les Comissions Executives Territorials, per poder tenir una organització més horitzontal, més democràtica i més propera. Aquí trobareu el calendari electoral i tota la informació per participar del procés, però us avancem que les votacions on-line seran entre l'11 i el 14 d'octubre.


Igualment, entre el 2 i el 6 d'octubre se celebraran les 12 Assemblees Territorials, per a treballar conjuntament en l'anàlisi de la situació actual i els reptes que hem de abordar en els propers mesos. Localitza les dades de la teva Assemblea Territorial aquí.

banner calendari