FEM EL PROGRAMA ELECTORAL EN COMÚ, PARTICIPA!

13-11-2017

El passat dissabte, més de 1.000 persones, vam aplegar-nos per treballar conjuntament i pensar col·lectivament sobre les solucions que Catalunya necessita, i per discutir sobre com donar resposta als moments polítics excepcionals que vivim a Catalunya amb les eleccions del 21D a l’horitzó.

A l’Assemblea que vam celebrar a Sant Adrià de Besós, el 96,1% de les persones assistents van validar concórrer de manera conjunta amb les companyes i companys de Podem Catalunya, amb la candidatura Catalunya En Comú Podem, amb en Xavier Domènech com a candidat a la Presidència de la Generalitat.

Completen els cinc primers llocs de la llista, aprovada amb el 81,3% de vots favorables, Elisenda Alamany, Jéssica Albiach, Marta Ribas i Joan Josep Nuet. A Girona la candidatura està encapçalada per Llorenç Planagumà, a Lleida per Sara Vilà i a Tarragona per Yolanda López.

Per superar la dinàmica de blocs i de confrontació de la política catalana actual necessitarem de tota le intel·ligència col·lectiva. És per això que us convidem a totes i a tots a confeccionar, de forma participativa i des de baix, el programa electoral amb el que ens presentarem a les eleccions del 21 de desembre.

Fes un cop d’ull al calendari de trobades a les diverses vegueries i digues la teva!


Material per compartir

banner