‘La Catalunya que ve’, el lema dels Comuns per al 12M

‘La Catalunya que ve’, el lema dels Comuns per al 12M

11-04-2024

La candidatura presenta el seu eslògan i el cartell de campanya amb Jéssica Albiach com a protagonista

La Catalunya que ve’ serà el lema de Comuns Sumar per a les eleccions catalanes del 12 de maig. Un lema que reflecteix amb esperança, ambició i visió de futur els canvis que Catalunya necessita i no poden esperar més. Unes transformacions que els catalans i les catalanes mereixen i desitgen des de fa temps i que arribaran al nostre país a partir del 12 de maig de la mà dels Comuns.

Perquè cal obrir una nova etapa al nostre país, amb noves propostes i noves receptes que dibuixin la Catalunya del futur. Una Catalunya que no pot esperar més, perquè és la Catalunya de l’habitatge accessible, del blindatge de la sanitat i l’educació públiques, la de la quarta revolució industrial, transició ecològica justa i la mobilitat sostenible. I la Catalunya que protegeix el català i defensa del nostre autogovern i la plurinacionalitat de l’Estat. Confiem en el potencial i les oportunitats de futur del nostre país, dels seus serveis públics, de les seves universitats, de la seva pagesia i de produir energies renovables. Catalunya té un potencial enorme i cal posar-lo a treballar perquè tots i totes puguem viure millor.

Una Catalunya que ve que queda reflectida al cartell de campanya de Comuns Sumar amb la imatge de Jéssica Albiach, una de les candidates millor valorades pel conjunt de catalans i catalans. Una Albiach que ha demostrat al capdavant dels Comuns la seva capacitat de diàleg, fermesa en la defensa del país i impulsora d’un nou ecologisme popular. Així doncs, el perfil d’Albiach acompanyat del lema 'La Catalunya que ve transmet una idea d’una nova Catalunya moderna i dinàmica.