Rescatem la democràcia

25-02-2019

Durant aquestes setmanes, estem vivint un dels episodis més negres de la nostra democràcia recent. Un judici que no s’hauria d’haver produït mai i que culmina el procés de judicialització obert pel Partit Popular del qual sempre ha estat un conflicte polític.

Davant d’això, des de Catalunya en Comú volem dir que és el moment de rescatar la democràcia des de la unitat entre la ciutadania catalana i amb l’Espanya democràtica en el seu sentit més ampli, és per això hem organitzat aquest acte contra la repressió i el retrocés general de drets i llibertats. A la vegada, volem posar el focus en què això és i ha estat sempre un conflicte de caràcter polític que s’haurà de solucionar a partir d’una segona transformació democràtica a l’Estat on es reconegui la sobirania nacional de Catalunya i els drets de la seva ciutadania.

Amb:
Jaume Asens, Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de BCN
Marina Gallés, Secretària d’Òmnium Cultural
Javier Pérez Royo, Catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla
Dolors Llobet, Secretariat de CC.OO. de Catalunya

⏰ 19 h
📅 dimecres 27 de febrer
📌 La Model, BCN

Només sortirem d’aquest context si som capaços d’acabar amb l’herència del Partit Popular a totes les estructures de l’Estat i de fixar ponts de diàleg dins de Catalunya i amb l’Espanya democràtica. Un procés ha d’acabar amb la llibertat dels presos i preses i amb una solució política en què siguin els catalans i les catalanes les que decideixin el seu futur.