Assemblees territorials: preparem els programes electorals en comú

14-02-2019

Estem a 3 mesos d'un dels principals reptes que afrontem com a organització des que vam començar la construcció d'aquest espai transformador, progressista, feminista i municipalista.

Afrontem les pròximes eleccions municipals amb la voluntat de guanyar els nostres pobles i ciutats per a la gent comú, de tornar a posar les persones en el centre de les polítiques municipals. Per, des de la política de la proximitat, des de la participació de veïns i veïnes, la radicalitat democràtica i teixint aliances des de baix, transformar els nostres barris per construir el país que volem.

Ens necessitem tots i totes, necessitem el millor de cadascú, de tota la intel·ligència col·lectiva per treballar en comú, com només sabem fer les coses, un programa electoral il·lusionant, engrescador i transformador per als nostres municipis.

És per això que et convidem a participar en la propera ronda d'Assemblees Territorials, en les quals, entre tots i totes, contribuirem a la construcció del Programa Marc per a les Eleccions Municipals.

I les assemblees provincials on començarem a preparar junts i juntes el programa i la proposta per tornar a guanyar les eleccions generals a Catalunya: