Sou les imprescindibles

banner

En els pròxim dies tenim el repte de revalidar un espai de confluència amb força per guanyar les pròximes eleccions generals a Catalunya. Un espai plural, divers i compromès que permeti posar al centre de la política a les persones.
Un espai plural i divers però amb la unitat, coratge i valentia de ser una peça clau contra els pactes de la dreta més rància i per tornar a fer que Catalunya sigui el motor de canvi, que sempre ha estat, a Espanya.

Volem un país que ho pugui decidir tot, on la ciutadania sigui la protagonista i aquest procés de primàries mostra que el que fem és un reflex del que volem pel país.

Necessitem més que mai la implicació de tots i totes en el nostre espai, un projecte capaç de liderar la lluita pels drets socials i el diàleg. Som un nou espai que segueix reforçant-se i que és imprescindible per abordar els reptes que té Catalunya i l'Estat.

Només des de la participació de la gent comú i de la radicalitat democràtica, construirem un projecte polític guanyador que defensi els nostres drets i faci front a aquells que ens els volen arrabassar i que governen en contra de la seva gent.

Des de cada barri, des de cada poble, des de cada gest, cada idea i acció creem les peces que construiran aquest projecte per sortir a partir del 16 de març amb un únic compromís i objectiu: ser nosaltres els protagonistes de la política perquè mai més es torni a governar en contra de la gent comuna. Aquest 28A, som l’única garantia de canvi.