Consell Nacional

Adria Alemany Salafranca

"Llicenciat en Economia. Cofundador de la PAH l'any 2009 vinculat durant molts anys a moviments socials pel dret a a l'habitatge i la ciutat. Actualment treballant per un municipalisme transformador."

Montserrat
Montserrat Àlvarez Fuertes

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, la meva carrera professional s’ha desenvolupat en la funció pública , i concretament en el mon del treball, en les competències que té l’administració des de les Relacions Laborals, passant per treballar en  una Oficina d’Ocupació, així com la gestió d’ ajuts a la promoció de l’ocupació autònoma per aturats o en el registre de Cooperatives.

Al 2015 vaig participar com a cap de llista a les eleccions municipals per Sant Pere de Ribes.

Crec que des de l’esquerra transformadora hem de parlar d’un model d’Estat federal i això s’ha de reflectir en Catalunya en Comú. Un estat federal permetrà  lluitar per una societat que ens permeti desenvolupar, construir, conviure i créixer des del respecte a tots i a tothom. I, on Catalunya sigui la cua de lleó i no un cap de ratolí, i com diu la Teresa Juvé Catalunya no és pot dessolidaritzar dels altres pobles d’Espanya.


 

Oriol Arcas Abella

Doctor en arquitectura de computadors treballant al sector privat, activista per una universitat popular i de qualitat."Vull desbordar aquest sistema amb Catalunya en Comú per canviar el món!"

Albert Arias Sans

"Composant mons possibles des de 1980. Política més enllà del verb. Instruments al servei de la justícia social. Ciutat, territori i economia."

Jaume Asens Llodrà

Barcelona, tinent alcaldia de BCN. Advocat i activista dels DDHH

Javi Avendaño Conde

"Vull contribuir a enfortir la millor eina que existeix per transformar i millorar la vida de la gent comuna: Catalunya en Comú"

Jose Avila Forga

El meu nom és José Ávila Forga. Tinc 35 anys, i sóc de Vallirana. Sóc pare de dues nenes, vaig estudiar Història, tot i que he acabat treballant de coses que res hi tenen a veure. Tinc l’honor de ser regidor al meu poble des de fa tres anys.

A Vallirana he viscut en primera persona com es creava i es construïa poc a poc un projecte que entre moltes forces i diverses maneres de fer, multiplica i enriqueix la manera de fer política. M’agradaria poder aportar l’experiència municipal viscuda i treballar de valent per enfortir aquest projecte molt més enllà.

Enver Aznar Mendez

Vilanoví de 32 anys, fins l’arribada de Podem i les candidatures del canvi no havia trobat un partit on participar, centrant la meva experiència en l’activista antiglobalitzaió, el 15M o la lluita pel dret a l’habitatge. Regidor per la candidatura d’unitat SOM VNG a la meva ciutat, participo a Catalunya en Comú per seguir apostant per fer les coses de forma diferent, per transformar-ho tot de dalt a baix.

Eva Balart Armengol

Sempre he cregut que la transformació només seria possible si confluíem en un espai sociopolític amb gent de les esquerres plurals. Ho hem fet. No perdem l'objectiu. Construïm juntes Un País en Comú.

Josep M. Balcells Gené

Llicenciat en filosofia, ex diputat al Parlament (VIII legislatura). Periodista. Especialment sensible en el món dels mitjans de Comunicació públics i en la defensa del codi deontològic de la professió periodística. Defensor aferrissat del sistema públic de salut i de l'escola pública catalana. Valoració de Barcelona com a Cap i Casal i defensor del reconeixement de l'aportació del món rural en la configuració del territori.

"Aprofitem l'experiència dels sèniors per reforçar l'aposta per les noves generacions."

Enric Bárcena Roig

Nascut a l'Uruguay. Veí i activista del barri de Sant Antoni de Barcelona. Municipalista practicant. Com diu KS Baird "el municipalisme és l’espai polític que està mostrant, a través de petites victòries quotidianes, que hi ha alternativa a un món regit per les desigualtats, l’odi i la por."

Cristina Bedmar Batalla

Politòloga i comunista. Després d’uns anys aprenent molt de les companyes en la lluita estudiantil, toca fer un pas endavant i seguir lluitant perquè les joves som la llavor del futur. Només acabarem amb la precarietat si construïm un futur en comú, totes plegades, des de la lluita organitzada, el feminisme i la radicalitat democràtica.

Joan Berlanga Sarraseca

“Professor d’institut. Intento aportar el meu gra de sorra des d’ICV, Unitat pel Canvi i ara a Un País en Comú, perquè els que treballem junts a les lluites socials també ho fem a les institucions"

Sandra Bernad Martínez

Sóc regidora a l'Ajuntament de Piera i estic graduada en Ciència Política i Gestió Pública per la UAB. El meu objectiu en política és la lluita per la justícia social i feminista.

Cristina Bigordà Vargas

Educadora social i activista feminista.

"Fer un país en comú per fer possibles noves formes de viure i de relacionar-nos sanes i lliures, en una societat i un planeta que abraci el somni feminista."

Irene Blanco Robles

Nascuda a Montgat el 1989, treballo en l’Administració de justícia. Mai havia trobat espais on participar a política fins l’arribada de les assemblees del 15M i l’aparició dels cercles de Podem, espais oberts que no obeïen a les lògiques de partit. Participo a Catalunya en Comú i Desbordem per mantenir aquest esperit de porta oberta en tots els espais, lluitar perquè siguem més que la suma de totes nosaltres.

Alba Blanco Ruiz

Mare. Politòloga i activista en la solidaritat i l'internacionalisme. Volem fer de CatComú el motor del canvi a Catalunya que sumi a la construcció d'un nou món solidari, feminista i amb justícia social.

Isabel Bou Bayona

Lingüista computacional, directora de projectes de software. Calafell i Barcelona. Màster en direcció de TIC (tecnologies de la informació i la comunicació). Activista del 15-M i Democracia Real Ya (DRY). Grup promotor de Ahora Tú Decides (ATD) i Democracia Participativa (Participa). Seguint la tradició familiar amb l'activisme veïnal i social, fa anys que estic vinculada a moviments polítics, amb l'objectiu d'aconseguir la confluència d'esquerres, des de la il·lusió d'una visió ètica, progressista i innovadora pel nostre país.

Joana Bregolat

Sóc una estudiant de 21 anys en procés de ser politòloga. Actualment, a cavall de pràctiques i el moviment estudiantil. He fet de les universitats i l’educació el meu front de batalla. La meitat del temps duc una càmera penjant al coll. Incapaç d’entendre una política que no posi la vida en el centre, participo de Catalunya en Comú per transformar-ho tot.

Joan Busquet Duran

Vull contribuir modestament a fer realitat a casa nostra el lema de la Revolució francesa: "Llibertat, igualtat, fraternitat!". I en aquest espai plural, sobretot fraternitat.

Ana
Ana Caballero Sancho

Sóc Regidora de l'Ajuntament de Mataró. Milito a Podem i he estat membre de la primera Coordinadora de Catalunya En Comú.

He cursat estudis en Dret però no vaig acabar la carrera. Treballo a  l'Administració Pública des de 1986, sempre al servei de la ciutadania, on m'he especialitzat en temes de seguretat. He impartit  xerrades de prevenció en violències masclistes, seguretat, consum de drogues, etc. a escoles, instituts, o casals de gent gran,

La meva lluita sempre ha estat la igualtat en  tots els àmbits en els que he participat. M'agrada treballar en equip i tenir clars els objectius.

Antoni
Antonio Camacho Alcalde

Sindicalista

Escola Formació Professional de la ENASA (Empresa Nacional de Autocamiones SA)
President Comitè d’Empresa 1980-1998
Secretari d’Acció Sindical Federació del Metall de Catalunya de CCOO, 1988-2000
Secretari d’Ocupació i Previsió Social Complementaria de la Federació estatal de CCOO, 2000-2008
Secretari de Formació Sindical de la Confederació Sindical de CCOO

La meva motivació és que Catalunya en Comú esdevingui en una força política d’esquerres, ecologista i feminista, que sigui el referent polític de les classes treballadores i populars, amb una proposta federal de la Constitució, que ens permeti recuperar la confiança i el vot de la gent que ens va fer guanyar dues eleccions generals a Catalunya.

Angeles
Angeles Camacho Alcalde (A)

Dona d’esquerres, feminista, federalista. Activista en Moviments Socials. Poso tota la meva experiència i il·lusió en la Candidatura de Comuns Federalistes

Josep Maria Camós Cabeceran

Sóc de Barcelona, de l’Eixample i de Sant Martí. Soc economista i treballo com a tècnic de l’administració local. Afiliat a ICV. Soc delegat per Comissions Obreres i actualment president del Comitè d’Empresa.

Vull participar en la construcció de Catalunya en Comú d’una força d’esquerra transformadora, ecologista, profundament democràtica i guanyadora. Un partit que defensi els drets de la immensa majoria que encara està pagant una crisi que no va provocar.

Per una Catalunya integrada en harmonia en una Espanya federal.

 

 

 

Laura Campos Ferrer

Alcaldessa de Montcada i Reixac. “Catalunya en Comú construint alternatives des del municipalisme transformador, progressista i d’esquerres”

Martina
Martina Cantero Izquierdo

Llicenciada en Ciències de l'Educació i treballadora en la Administracio Pública.

La meva motivació és treballar per aconseguir la igualtat real de dona, participant en l'activisme polític, social i ecologista.

 

 

 

 

 

 

Albert Cazalilla Rodriguez

Sóc del barri de Sant Feliu, a L'Hospitalet de Llobregat. Vinc d'una família nombrosa d'immigrants andalusos, el cinquè de cinc. La meva escolarització va ser a la Pública del meu barri. Jugador de bàsquet federat durant més de 12 anys, també he estat vinculat al món del lleure, d'infant a monitor i ara voluntari esporàdic.  Els meus estudis superiors  són de Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques i Graduat Superior en Comunicació, parlo 4 idiomes  i treballo ja fa més de 8 anys com a gestor cultural en un equipament públic de Barcelona. 

La meva acció/motivació política està enfocada en la defensa dels drets LGBTI's, les polítiques culturals i animalistes i la millora de les condicions laborals del meu sector.

 

Txell
Meritxell Centeno Magí

Una república verda i federal es el meu ideari de sempre, de la mà amb els altres pobles i nacions ibèrics amb qui compartim molt, des de fa segles, per donar més veu als Pirineus i per l'aprofundiment democràtic a Catalunya en Comú i a la societat.

La meva militància social va començar a l’Institut, al Sindicat d’Estudiants, del que vaig ser co-portaveu a Catalunya, va seguir a la universitat on vaig ser portaveu del Consell d’estudiants de la Facultat de Periodistes i vaig muntar la Taula dels Becaris i vaig estar a la Mesa Cívica per la Universitat Pública. He estat sempre als moviments socials quan vivia barri de la Verneda i he militat activament en DEPANA. Sóc Periodista ambiental, especialitzada en Natura i Patrimoni cultural i històric, visc al Pirineu lleidatà, a l’Alta Ribagorça, Alterno una plaça d’informadora en un espai natural protegit i feines de guia turístic als Pirineus. Sóc de Podem.

 

Carlos Cercós Pérez

"Com a ciutadà he entès que s'ha de passar de la queixa a l'acció per a canviar les coses. En paraules de Hessel de l' "Indigneu-vos" al "Comprometeu-vos", perquè com va dir Lenin "Si no ets part de la solució, ets part del problema, actua!". Al final és molt certa la dita de Galeano: "Molta gent petita, en llocs petits, fent coses petites pot canviar el món". Catalunya En Comú és l'espai on em trobo més còmode per aportar les meves il·lusions i les meves capacitats per a contribuir a millorar el meu país."

Alex Chaves de la Fuente

Nacido en Barcelona en 1971, pero siempre atraído por el mundo rural, en el que llevo viviendo desde hace 26 años, primero en el Alt Penedes y los últimos 22 en la Subcomarca del Lluçanès.

Implicado en movimientos de preocupación y okupación rural, y en colectivos de Soberanía alimentaria.

En los últimos años he participado en Procés Constiuent, y en la creación de Catalunya en Comú desde sus inicios.

Trabajador en diferentes ámbitos, sobretodo en ganadería y silvicultura.

Actualmente trabajo en la brigada municipal de St. Boi del Lluçanès, además de vivir en una pequeña masía en la que tenemos un proyecto de autogestión alimentaria y de plantas medicinales.

Olaya Lourdes Checa Pérez

L’Hospitalet de Llobregat. Advocadessa, lligada a les lluites socials i veïnals i socials del meu municipi. Hem de lluitar en comú perquè no hi hagi cap lloc a on no es respectin els drets humans.

David Cid Colomer

"Crec que ara junts i juntes tenim la oportunitat de guanyar Catalunya per a la seva gent." Som-hi!

David Companyon i Costa

Barcelona. Activista i cooperativista. Somnio un país on la llibertat, la igualtat i la fraternitat siguin reals, una Catalunya justa, solidària i republicana.

Maria Corrales Pons

Periodista. Començo a participar en política a través del 15M i, he participat de diferents espais i moviments per a la transformació social a Catalunya

Tania Corrons Mellado

"La política és la capacitat de qualsevol d'ocupar-se dels assumptes comuns, de canviar els seus petits dolors per apropiar-se del llenguatge i el dolor dels altres"

 

Jose Luis
José Luís Cuba Valenzuela

Grado en Derecho. Postgrados en Dirección de Recursos Humanos y Operaciones. Trabajo en Despacho de Abogados com Administrativo Contable.

Estoy implicado en política desde muy joven, siempre comprometido con la unidad de la izquierda. Miembro fundador de la Plataforma CANET EN ACCIÓ, orientada a dar soluciones a las personas en paro, incluyendo acciones como recogida de alimentos en el pueblo, consiguiendo una media mensual de 2,4 toneladas. Miembro Fundador de SOM CANET, conformada por militantes de Podemos, ICV e Independientes, que nos presentamos en las últimas elecciones municipales, y actualmente formamos parte de la Junta de Govern del Ayuntamiento de Canet de Mar.

Miembro del Consell de Promoción Económica del Ayuntamiento de Canet de Mar. Miembro del Círculo de Podemos de Canet de Mar y de la Coordinadora de Podemos en el Maresme. Miembro de la Coordinadora Nacional de Catalunya En Comú.

Me presento, porque estoy muy ilusionado, con la posibilidad de seguir formando parte de este proyecto nacional de izquierdas, que se viene consolidando.

 

Carlos Del Barrio Quesada

De Barcelona. Sindicalista de les indústries de la construcció, prevencionista i graduat en relacions laborals. Treballem plegades en la construcció d'un món més solidari, just i sostenible.

Maria jesús
Maria Carmen Del Jesús Romero

Sóc nascuda a Sabadell però vivint a Polinyà des del 2002. Tinc una nena de 14 anys i un nen de 12 anys als que intento inculcar que s'han implicar políticament i en el que a ells els afecta, i defensar l'escola pública.

Sempre he estat lligada políticament, primer a ICV i des del 1998 a EUiA, a on vaig estar treballant com Administrativa fins el 2003.

Porto tretze anys treballant com a comercial en una empresa de la industria agroalimentària, professió que m'ajuda a estar al carrer i conèixer la realitat de la seva gent.

A diferents eleccions municipals he participat a les llistes d'ICV-EUiA del meu poble. Actualment, sóc Coordinadora de l'Assemblea d'EUiA de Polinyà i membre del Consell Nacional.

He format part de la llista de Catalunya en Comú-Podem a les darreres eleccions autonòmiques del 21D i estic contenta de poder estar als Comuns Federalistes.

Adelina Escandell Grases

Barcelona. Mestra jubilada. Feminista. Ara presidenta de la Fundació l'Alternativa,Tres voltes rebel (dona, classe i nació).

Marcelo Expósito Prieto

"Saldremos de la crisis con más democracia, y no con menos: el futuro es nuestro y lo haremos en común."

Pilar Flamenco Calvo

Entiendo la construcción de partidos como una herramienta para buscar, encontrar, co-crear y ser partícipe de los espacios políticos que mejor sean capaces de reivindicar un Bienestar con mayúsculas de los ciudadano/as. Pero para ser parte activa y decisiva del tablero político necesitamos una organización fuerte y consolidada, una organización que aun siendo autonómica se descentralice y se implemente territorialmente con todos los recursos tanto humanos como económicos necesarios. Esta motivación me ha llevado a formar parte del Grupo Motor en Reus i, ahora, a través de esta candidatura, a contribuir a la construcción de la mejor herramienta política de reivindicación del estado de bienestar, un ESTADO DE BIENESTAR SOCIAL con mayúsculas, no el que nos han instaurado y que para muchas familias no va más allá de poder pagar la luz, el agua, el alquiler y poder comer. Nos han vendido como bueno un estado de bienestar que básicamente para mucha gente se reduce a poder sobrevivir.

Tica Font i Gregori

Barcelona, sempre he estat en el moviment per la pau, soc pacifista i crec que es necessari regenerar la política del país, per això m'involucro en intentar fer-ho possible i des d'aquesta nova opció que son els Comuns.

Assumpció Franquesa Segura

Vull col·laborar en el camí cap a una Catalunya més fraterna, feminista, solidària, oberta integradora i acollidora, en la que els drets nacionals i els socials avancin conjuntament per poder arribar a la República Catalana.

Arnau
Arnau Funes Romero

Educador Social dedicat al Treball Social i Comunitari. Militant del municipalisme, l’esport, la cultura, la cooperació internacional, l’economia social, la pau i els drets humans. Regidor a Cornellà i portaveu de l’Entesa a Diputació.

Vull col.laborar a que Catalunya en Comú sigui un espai polític plural capaç de ser la referència de la majoria de la població de Catalunya. Crec que hem de poder construir un espai polític modern d’arrels transformadores, feministes, internacionalistes i federals. Catalunya en Comú ha de ser una proposta basada en les necessitats socials i en generar oportunitats de futur per Catalunya i la seva gent que superi els conflictes identitaris.

 

Carles
Carles Fuxet Garcia

Nascut i resident a Torredembarra (Tarragona).

Treballador de l’Ajuntament de Torredembarra des de 1996 i membre del comitè d’empresa des de l’any 2007. Vaig coordinat el Projecte Òmnia a Torredembarra, dedicat a la difusió de l’ús de les TIC com a eina per a la inclusió social de les persones en risc, des de l’any 2001 fins el setembre de 2016.

Aquesta candidatura encarna un projecte que defineix clarament el posicionament de la majoria dels nostres companys i companyes així com dels nostres votants. Aquesta via, és l’única que pot aportar una solució per a tots i totes, no solament al problema territorial, si no també, a la construcció d’una societat més justa i menys excloent.

Espero poder aportar la meva experiència, el meu temps i les ganes de treballar conjuntament amb tots vosaltres. 

 

Marcos Galante Navarro

Participo de CEC desde la seva assemblea fundacional perque penso que la unitat de les esquerres ha de ser tans sols el començament d’ un projecte aglutinador de totes les forces del canvi per poder consolidar una alternativa política que ens permeti obrir un nou temps a Catalunya i a Espanya.

 

Raquel Garcia Alonso

Nascuda en Miranda de Ebro l'any 63, porto des del 1989 vivint a Vilanova i la Geltrú. Vaig començar a estudiar delineació i he realitzat diferents cursos de pintura i ceràmica creativa, també formacions per al treball amb discapacitats.

He treballat en una fàbrica de confecció, dependenta, terrisseria i actualment, des de fa més de 14 anys, en una fundació d'atenció a persones amb discapacitat com a auxiliar tècnic educatiu.

La meva militància s'ha centrat en els moviments socials. Vaig ser membre de l'assemblea Garraf de la PAH i actualment participo en el moviment feminista a través del Casal de dones i també formo part de l'Assemblea pels Drets Socials Garraf. Militant d'Anticapitalistes i una de les indignades que dormien a plaça Catalunya, he participat des de la seva fundació en el cercle de Podem a Vilanova i també estic en la coordinadora de SOM VNG, agrupació d'electors que formem juntament amb Procés Constituent i EUIA, així com veïnes no organitzades en partits.

Alba Garcia Gras

Mestra d’escola nascuda a Elda, ara visc a Santa Coloma de Gramenet. Vinc del 15M, de la lluita per l’escola pública i del moviment estudiantil, participant des dels primers dies, abans de les europees, a Podem.

 

Davant la injustícia i la desigualtat que ens envolta resulta necessària la construcció d'una eina capaç d'incidir a les institucions i d'estar al costat de les lluites del carrer.

M'agradaria aportar la meva motivació i empenta en ajudar a que Catalunya en Comú arribi a ser una eina transformadora per a les classes populars

Maria del Roser García Pérez

Nascuda a Barcelona. Administrativa a la Sanitat Pública des de fa 33 anys. Sóc quiromassatgista, auxiliar d’infermeria i música.

He estat militant en diverses formacions polítiques participant activament en la lluita feminista i pels drets LGTBI.Des de feia uns anys m’havia desvinculat de qualsevol formació política, decebuda de les seves maneres de fer.

Amb l’aparició de Podem em va retornar l’esperança de que es podien fer les coses d’una altra manera.

Mar García Puig

Em presento al Consell de Coordinació de Catalunya En Comú perquè vull seguir contribuint a la construcció del canvi, un canvi que considero s'ha de fer amb el feminisme i la cultura, camps que treballo i on tinc experiència, com a eines principals. Vull doncs aportar els meus coneixements a aquesta eina de transformació col·lectiva, des de la força d'un equip sòlid i il·lusionat.

Jordi Gil Dorado

"No hi haurà un bon futur sense una educació pública, laica i de qualitat".

Georgina Gonzalez Garcia

Estudiant d'Educació Social i feminista. 2a Tinenta d'Alcaldia de l'Àrea de Serveis a les persones, Acció Civil i Drets Civils i Regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. Des del municipalisme hem començat a sembrar la llavor del canvi, ara, hem de consolidar un projecte comú, divers i feminista capaç de ser una eina de transformació social. Cal construir una realitat més justa, en el marc de la igualtat d'oportunitats i la justícia social que continuï fent créixer la llavor del futur i progrés de les classes populars.

Ana González Montes

M'implico a Catalunya en Comú per seguir transformant els nostres barris des del municipalisme per un país amb igualtat i drets socials per a totes i tots.

Óscar Guardingo Martínez

Catalunya necesita afrontar la cohesión social tras una crisis que ha golpeado duramente los salarios y la vida de la mayoría de catalanes y catalanes. Pero también debe recuperar la cohesión civil castigada por el 155 y una DUI del 48%. Creo que con Xavi Domènech y Ada Colau podemos tener una Catalunya mejor.
 

Rocio
Rocio Jiménez Ferreiro

Dona jove d'esquerres i federalista. Amb àmplia experiència en l'àmbit de la intervenció social i sòcia fundadora del projecte d'Economia Social i Solidària Ecobodum. Militant activa en la defensa del medi ambient, del desenvolupament local i territorial, de l'agricultura ecològica i la sobirania alimentària.

Gabriel Jover Mañas

Soy Gabriel Jover, tengo 39 años, soy padre de familia, doctor en física y trabajo en el sincrotrón. Formo parte del comité de empresa como miembro de la sección sindical de CGT-CELLS y soy delegado de prevención.
He sido docente y he participado en diferentes ONGs, en el 15M, en el Circulo de Podemos Sant Cugat y en colectivos como Educació Viva o Families en Xarxa.

Sílvia Llorente Sánchez

Feminista, néta i filla orgullosa de dones extremenyes que van decidir buscar nous horitzons, més enllà de la seva terra, i arribaren a Catalunya amb la il·lusió i el coratge per construir un futur d’igualtat i drets per a totes nosaltres.

D’origen tarragoní, llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració amb Màster en Polítiques d’Igualtat a la UAB, Barcelona, va suposar els meus primers passos en l’activisme polític i el compromís ferm amb el moviment feminista. Una espurna que em va portar a viure i treballar a ciutats com París o Lausanne, amb associacions com S.O.S Racisme o Ni Putes Ni Soumises.

En els darrers tres anys, el meu compromís polític s’ha vinculat estretament amb l’eix de feminismes de Barcelona en Comú, i com a coordinadora del Cercle de Feminismes de Podem Catalunya. Uns espais on hem elaborat programes polítics, denunciat el masclisme i construït sororitat amb les companyes i aliances feministes amb els companys.

Crec fermament en la lluita feminista i en situar-la al centre del nostre partit. Per això, és imprescindible despatriarcalitzar les estructures i donar veu a aquelles i aquells que normalment no la tenen, modificant patrons socials i econòmics excloents, vers models més inclusius, igualitaris i plurals.

És vital prioritzar polítiques més humanes, que donin resposta a la pluralitat de necessitats i demandes i atorguin així, un Dret equitatiu a la Ciutat. És per justícia social i de gènere, que les dones hem de participar en aquesta revolució, perquè hem de canviar-ho tot i nosaltres hem de ser-hi.

Em presento, com a candidata al Consell Nacional de Catalunya en Comú Podem.

Paola Lo Cascio

Estudio el passat per a entendre el present e intentar canviar el futur. Crec que a vegades s'ha de fer un pas endavant.

Antonio Lopez Rodriguez

Activista social i polític en espais com la Marea Blanca i Canviem Mollet. Participo també en el moviment republicà, el Partit de l'Esquerra Europea i estic convençut de què els canvis per transformar la societat s'aconsegueixen amb una ciutadania mobilitzada i empoderada.

Josep Vicenç Madolell Bernabeu

Crec que és un moment per arremangar-se i impulsar un espai transparent i obert que posi al centre el municipalisme i també el braç al Congreso en un moment transcendental.

Des de molt jove sempre simpatitzant e implicat amb tot moviment social que actués com contrapoder. Militància política i sindical.

Trajectòria professional vinculada a Telefònica. Vinculat també al mon de l'esport en especial el formatiu i de base.

 

Jordi Manils Tavio

Construir juntes una nova hegemonia social, cultural i política, és un repte immens, emocionant i il·lusionador.

Isabel Marcos Crego

"Soy Isabel Marcos, trabajadora social y socióloga. Regidora en Sant Andreu de la Barca.

Me presento en la candidatura Construïm con la intención de participar en la construcción de una Cataluña fuerte, feminista y cohesionada, que cree sinergias con otros partidos y movimientos sociales de la izquierda, para entrar con fuerza en las instituciones y colaborar en un proceso de cambio que lleve a mayores cuotas de igualdad a todos los niveles sociales, de género y económicas.

Es imprescindible construir juntas y juntos un país donde los derechos sociales y políticos estén garantizados y la democracia sea real."

Ana
Ana Martín Gonzalo

Compromesa amb el sector públic per garantir la igualtat de drets i oportunitats per a totes i tots. M’organitzo sindicalment per millorar les condicions materials de la nostra classe. Militant d’EuiA i feminista

.A l’horitzó la 3a República federal com a pont fraternal entre els pobles.

 

 

Laura Massana i Mas

Sumar i treballar per construir l'alternativa política que porti a Catalunya a ser un País socialment just, on la diversitat no comporti desigualtat ni entre persones ni entre els diversos territoris.

Francesc Matas Salla

Estrateg d’ideari solidari. Compromès amb la innovació social, els drets universals, les llibertats i la igualtat de les persones. De convicció republicana i treballadora. Una gota de la revolució en comú

Petra
Petra Merino Rodríguez

Bibliotecaria, de CCOO, PSUC i ICV. 

Militante de base toda la vida, en asociación de vecinos del Carmel, desde los primeros planings familiares en los 80. Feminista, fundadora de género en el desarrollo de ACSUR las Segovias. Soy extremeña y viví dos años en El Salvador trabajando con mujeres en los años de los acuerdos de paz. 

Me presento en esta candidatura porque soy feminista siempre, y porque creo en una solución federal para arreglar el país.

Ancor Mesa Méndez

Vaig néixer a Tenerife en 1985 i amb 20 anys em trasllado a viure a Barcelona per continuar els estudis universitaris, tractant de descobrir nous paradigmes i sensibilitats. Sóc sociòleg i doctor en Psicologia Social per la UAB, investigador de la subjectivitat a través de les tecnologies i compromès amb la sociologia urbana. Porto 8 anys treballant com a tècnic en el projecte “Barri Espai de Convivència” de la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona, professor associat de tècniques de recerca social, sociologia de l'educació i sociologia urbana en la UB i la UAB i articulista. Compromès amb el moviment veïnal de la ciutat també en la Plataforma “Barcelona no està en Venda” i a la xarxa de col·lectius en defensa del dret a l'habitatge. Vinculat al grup de Polítiques Urbanes de Podem Barcelona, he tractat d'aportar el meu gra de sorra en la construcció política d'un model alternatiu de ciutat.

Roger
Roger Molinas Amoros

Llicenciat en Història per la UAB, especialista en Arqueologia Prehistòrica. He dirigit intervencions arqueològiques a Barcelona, Gavà, Sant Boi, Montmeló o Figuerola del Camp entre altres. També he treballat en editorials, en educació i a la Fira de Barcelona. Sóc autor de diversos articles científics sobre arqueologia i patrimoni, així com del llibre "Patrimonicidi" (Edicions Els Llums, 2014). Activista social i veïnal en diferents moviments socials LGBT, anti-racistes, ecologistes i de protecció del patrimoni cultural.  

Em presento per que tinc una motivació de que a Catalunya es posin sobre la taula les lluites socials, mediambientals i de gènere, amb una política més oberta, democràtica i transparent que posi fi a la corrupció, les polítiques neoliberals i la desigualtat social, buscant una cohesió social des de la pluralitat d'identitats que conformen la societat catalana, plantejant una relació de sobiranies compartides i federals amb la resta d'Espanya, la UE i la resta del planeta.  

Cristina Morales Hernández

Convençuda que la transformació social només esdevindrà de l'aliança entre els feminismes, la diversitat sexual i de gènere, l'ecologisme polític i el precariat.

Jaume Moya i Matas

Llicenciat en dret, diputat al Congrés i portaveu de Justícia.‬ ‪La il·lusió,el compromís i el convenciment que un món just, sostenible i feliç és possible són les energies renovables del meu treball

Lídia Muñoz Cácerez

Unim les nostres forces, lluitem en Comú per aconseguir el gran repte d'assolir una societat lliure i igualitària.

Eduard Navarro García

Sabadell. Regidor d'Unitat pel Canvi. Hem de treballar per construir l'espai ampli de l'esquerra transformadora que begui de les experiències municipalistes del canvi. Des de les lluites concretes farem una societat més justa i igualitària.

Anna Noguer Gumbau

Treballadora autònoma, ecologista i amb arrels al camperolat gironí, amb la ferma convicció que cal defensar el món rural i cada centímetre quadrat del territori. Les nostres lluites han de ser comunes, transversals, obertes i transformadores.

Josep Lluís
Josep Lluís Notivoli Belio

Sóc economista i exerceixo  la meva professió en el sector públic.

Considero que el problema ecològic és el principal repte que tenim i, conseqüentment, partidari del decreixement econòmic. També sóc activista de la Campanya Catalunya NO als Tractats de Comerç i Inversió.  

Crec que cal impulsar l'ecosocialisme, en aquests últims anys la crisi ha provocat un oblidt del problema ecològic que cal superar.

Així mateix, em preocupa l'encaix territorial de Catalunya amb la resta d'Espanya, el qual penso que únicament es pot superar adoptant un model autènticament federal.


 

Joan Josep Nuet i Pujals

"Cal construir la Catalunya que somiem, la de les classes populars, que ens converteixi en veritables dones i homes lliures."

María Elena Núñez Squella

Feminista.
Licenciada en Administración Pública y Ciencias Políticas en Chile.
Enamorada de Manlleu, mi pueblo de acogida y por tanto, ferviente defensora de la política municipal porque es dónde se establece el contacto directo con la gente y eso es vital para un empoderamiento real de quiénes deseamos un cambio de hegemonía del poder político.

César Ochoa Díez

"No oblidem mai qui som, d'on venim i per què estem aquí."

Laia Ortíz Castellví

L’optimisme de saber que sí que es pot, que hi ha una alternativa social, feminista, ecologista i pel dret a decidir, perquè ho estem fent a l’Ajuntament de Barcelona, i ho farem a Catalunya.

Victoria Pacheco

Mi vocacion y profesion, enfermera en el hospital de Santa Maria, desde hace 30 y muchos años,

Empecé como auxiliar de enfermería y descubrí que era “cuidar en la enfermedad mi vocación” y años después, compaginando la educación de mis hijos con mi trabajo, estudié Enfermería. Unos años complicados, ni que decir tiene que todos aprobamos

Sindicalista en mis años jóvenes. Activista de movimientos sociales.

 

Desde el 2011 unos jóvenes a quienes llamaban “perroflautas” daban respuesta a mi inconformismo doméstico con la situación actual. No valía quejarse en tertulias, ni desde el sofá de casa.

 

Personas, apostando por personas, la unión de desconocidos, frente a sistemas agresivamente injustos.

Y aquí sigo.

 

Mi premisa: intentar cambiar lo “normal” de este mundo injusto.

Mi candidatura : la Ilusión del trabajo conjunto, por una Lleida de los lleidatans, basándose en la participación, la transparencia y el bien común.

Josep Maria Perera i Sambola

M'he criat al carrer i al si d'una família compromesa amb allò social, cristià i obrer. He crescut en un entorn compromès amb la justícia, la pau, la cultura, la identitat.

I tinc un deute amb aquest món, amb la mare, el Jaume Rubio, el Diaz Alegia, amb la tieta Carme, que va dirigir i cuinar voluntàriament a Càritas durant 30 anys!!, el tiet Josep Maria... i moltes persones impressionants que per sort he conegut.

A la paret de casa hi havia un cartell que deia: "Dios me mandó amar a mis hermanos, no ha engordar cerdos". Des de llavors sempre he respectat les idees i la fe dels altres, si té en el focus valors que comparteixo. Només junts ho aconseguirem!

Després he militat, he viscut, m'he equivocat... de tot una mica!

Avui em pregunto com hem arribat al lloc on som!, tanta injustícia i mediocritat. Se'm fa insuportable!, ja no tinc fetge!

El que em queda de vida vull dues coses. Ser i fer feliç, i lluitar pel futur d'aquest món que em dóna tant! Els hi dec a totes les persones que m'han ajudat a ser el que sóc.

Lleida va passar de la dictadura al "sherifato" (Siurana i ara Ros). 40 anys d'una cosa i, de moment, 35 de l'altra!! Ja n'hi ha prou!, deixem-nos de postureig i anem de cara a la feina!!

Antonio Pérez García

Actualmente soy consejero del CCA de Podem Catalunya coordinando el área de Precariedad, Trabajos y Relaciones Laborales. Mi interés para poder estar trabajando en un proyecto como este, inclusivo, participativo y conciliador, es poder ayudar y dar a conocer las inmensas desregularizaciones de las condiciones laborales que se dan en las pequeñas y grandes empresas, denunciar y buscar soluciones a la externalización de actividades y su subcontratación, así como regular al máximo el trabajo autónomo y sus condiciones de trabajo, en definitiva potenciar una serie de escenarios donde podamos recuperar y aumentar el sueldo mínimo y digno. Otro objetivo es denunciar la precariedad existente y poder buscar una alternativa al mundo laboral totalmente precarizado.

Kilian Pérez Novelles

"Per reconquerir els drets i garanties en el món del treball i per derogar la reforma laboral, més Catalunya en Comú"

Angels Pérez Penalba

"Tarragona a d'estar al mapa de les ciutats transformadores. Ha de reflectir la participació, la igualtat, el feminisme i el respecte mediambiental. Escoltar i treballar amb la ciutadania per una democràcia real i transparent".

Tono
Antonio Polo Lama

Soy autónomo, me dedico profesionalmente a la distribución y comercialización de aceite de oliva.

En el plano institucional, soy regidor y gobierno por el grupo municipal de ICV-EUIA Lliçà d'Amunt. En mi partido de base soy tanto Conseller Nacional, como miembro de la comisión Nacional de EUIA. En mi asamblea de base ejerzo como secretario de organización de la asamblea local de Lliçà d'Amunt. 

Maria Magdalena Pozuelo Castro

Diplomada en Dirección y Gestión Hotelera, he ejercido en diversos países como Turquía, Cabo Verde o Cuba, antes de regresar a España donde he seguido dirigiendo hoteles durante años. Mi responsabilidad como Directora Comercial en España durante dos años también me ha permitido recorrer el país intensamente. Eso me ha hecho ver que nuestra sociedad vive desde hace muchos años una situación cada vez más insostenible. La precariedad se extiende cada vez más en todos los ámbitos de la sociedad: laboral, económico, sanitario, educación, pensiones, dependencia, etc. Creo que este es un proyecto político de marcado carácter social y como emprendedora y activista será un espacio donde poder desarrollar medidas que favorezcan a la clase trabajadora y más desprotegida de nuestra sociedad.

Alicia Ramos Jordan

Es fundamental la participación ciudadana en la calle y en las instituciones para cambiar las políticas que condenan a una mayoría de la población a la exclusión social. Solo a través de la participación ciudadana se puede cambiar un discurso hegemónico y heteronormativo que nos condena a reproducir las injusticias sociales que se traducen en desahucios, recortes en la educación pública, en la sanidad.

Candi Reyes Martín

Arquitecte de professió.

Militant d’@anticapitalistes. Participo en la candidatura municipalista @acciociutadana de Santa Coloma de Cervelló a la que he representat com a regidor del 2015 al 2017.

Marc Rius Piniés

"Hem d'aprofitar l'oportunitat de construir una cooperativa política, un PSUC del segle XXI amb vocació de majories. Un espai d'esquerra, ecologia i llibertat."

Anna Rius Ulldemolins

Feminista, mare, cooperant i activista pels DDHH. Doctora en biomedicina, especialitzada en desigualtats i salut pública. Veïna de Terrassa on sóc regidora per Terrassa en comú. M'agradaria contribuir a teixir ADN municipalista, activista i feminista dins aquest espai polític tant necessari per seguir posant les persones al centre de la vida.

Teresa
Teresa Rodriguez Castells

Professora jubilada,  35 anys a l’ensenyament públic. Defensora dels Drets Humans i de lo Públic. Implicada, des de sempre, en les lluites socials. Sindicalista de CCOO i als anys 70 en el PSUC. Actualment des de Barcelona en Comú participo en les lluites del barri de l’Eixample a Barcelona. També formo part de Podem i Catalunya en Comú. Des de fa també uns mesos participo en Comuns Federalistes, un corrent d’opinió dins de Catalunya en Comú, perquè crec fermament que Catalunya ha de tenir un encaix federal en una Espanya plurinacional.

La meva motivació és lluitar sempre per la justícia social,  la igualtat de drets entre homes i dones i buscar una sortida federal entre els diferents pobles d'Espanya i Europa i i per això formo part d’aquesta candidatura.

Laia Rosich Solé

Igualadina establerta a Sant Antoni, Barcelona. Psicòloga i activista feminista, experta en l'abordatge de les violències masclistes. 

Mireia Rovira Adalid

Per un projecte federal, solidari i plurinacional

Antonia Saez Ulles

Em presento perque crec que tinc la responsabilitat de lluitar per canviar i millorar el mon en que vivim, i el millor lloc per fer-ho és Catalunya en Comú.

Toni Salado Pérez

Aportant el meu gra de sorra des de l'activisme social i polític per que Catalunya en Comú sigui una força central del canvi que reclamen les classes populars.

Iolanda Sánchez Alcaraz

“L’esperança és l’alè que guia la lluita, la vida i fa humanitat. La gent comuna construirem esperança”.

Fernando Santacruz

Activista desde el 15M de 2011, aquel maravilloso día despertó mi conciencia, desde entonces no he parado de colaborar con diversos colectivos con espíritu 15M. Soy miembro de la resistencia en la retaguardia.

Creo en otra forma de hacer política, por y para la ciudadanía, donde la gente pueda decidir sobre todo aquello que le afecte.

Janet Sanz Cid

A Barcelona la gent comú va ser capaç de fer possible l'impossible posant la ciutat al servei de la gent senzilla,ara hem de construir la Catalunya popular que garanteixi drets i llibertats per tothom

Arga
Arga Sentis Maté

Vaig néixer a Tarragona fa 54 anys, tinc un fill i una filla. Sóc llicenciada en Filologia Catalana i postgraduada en govern de la ciutat, drets ciutadans i polítiques publiques. Tinc el meu lloc de treball al Consorci per a la Normalització Lingüística i actualment sóc regidora a l’Ajuntament de Tarragona.

Vull contribuir a la creació d’un espai valent que aporti solucions possibles per superar el conflicte territorial i representatiu, capaç de sumar per transformar la societat,  amb la convicció de la necessitat d’articular Catalunya des de la participació territorial i amb visió europea, fugint de centralismes i victimismes, amb un model de desenvolupament basat en el coneixement, la innovació  i la cohesió social i territorial.

Joaquín
Joaquín Soler Cura

Arquitecte.

Tècnic de l’administració local i despatx professional propi al servei del ciutadà, expert en rehabilitació, habitatge i legalitat urbanística.

Com a objectiu lluitar pel canvi social i l’organització de l’estat. Militant de base en diferents associacions republicanes federals per difondre la cultura i els valors republicans a la societat. Col·laboro amb mitjans de comunicació: radio i premsa digitals.

La motivació per presentar-me: és que crec en la vocació transformadora i democràtica del projecte, per fer un camí en comú, som ciutadans i brigadistes. Participació democràtica en un espai de base transversal per aconseguir arribar a un nou horitzó.

Quim Sopena Lizcano

Tot és impossible fins que s'intenta, marquem-nos com a objectiu transformar-ho tot i treballem plegades amb esperança i impaciència per aconseguir-ho.

Fermí Tanyà Montero

Enginyer tècnic de Sistemes de Telecomunicació i activista.
He participat en moviments socials i polítics, principalment a Procés Constituent i activisme local i comarcal tant en l'àmbit mediambiental com social, sobretot en la vessant organitzativa i dinamitzadora.
L'única manera de trencar amb el sistema actual és omplint les
institucions de polítics no professionals, activistes de lluites
diverses, amb ganes de posar les persones i el medi ambient al centre,en lloc de tenir polítics professionals que defensen interessos propis o empresarials.

Gemma Tarafa Orpinell

"Comissionada de salut a l'Ajuntament de BCN. Treballem per una salut universal, pública i de qualitat."

Diosdado Toledano González

Activista social i altermundista. Acomiadat de SEAT per defensar els drets laborals. Ara defenso els drets de les persones sense feina i participo en la lluita contra la pobresa i la desigualtat.

Celeste Valenzuela Asensio

Nací en Málaga, pero hace cuatro años que vivo en Cornella de Llobregat. Estudie Relaciones Laborales, motivada por la implicación y herencia sindical de mi familia. Desde adolescente, he militado en distintas organizaciones (No a la Guerra, Plan Bolonia, 15 M...) He participado de varias experiencias de construcción de base como Cornella en Comu, Ateneu Popular de Cornella y Agitació Feminista.

Hace cuatro años surgió una ola de cambio que canalizó lo que muchos y muchas veníamos reclamando. Se han ha conseguido muchos retos, pero ahora más que nunca hay que estar a la altura y no conformarnos. El contexto político en el que nos encontramos requiere de mucho esfuerzo y eso se tiene que dar entre todas las que apostamos por construir un proyecto para Catalunya, que sea integrador, municipalista, feminista, participativo y que fomente la auto- organización popular.

 

Joaquin Vela Manzano

Como una importante parte de la ciudadanía, hasta el 2014 me encontraba huérfano políticamente, no veía ninguna opción política que defendiera el cambio necesario que quería en la sociedad y superara el actuál sistema instaurado el que muchos identificamos como el régimen del 78. Veía cómo, no solo no evolucionábamos, sino que acechaban nubarrones sobre el futuro de nuestras hijas e hijos.

En ese momento decidí implicarme activamente en lograr el cambio que buscaba y participé incialmente en Podemos y también en las diferentes formas que las organizaciones de izquierdas hemos presentado a la sociedad (Barcelona en Comú, En Comú Podem y ultimamente en Catalunya en Comú-Podem) y que en algunos casos han sido exitosos.

Soy un firme defensor de la democracia participativa y la transparencia, cuestiones ambas que debemos seguir desarrollando, en la sociedad y en el proyecto que del que ahora queremos formar parte y construir de forma colectiva.

Espe
Esperanza Velasco Acebal

Sóc Arquitecta. Vaig néixer a Oviedo, Astúries i visc a Barcelona des de 1975. Sóc arquitecta per la ETSAB (UPC) a on vaig fer treball d’investigació durant cinc anys. Treballo en la Funció Pública des de 1988: Primer a Mataró i després a l’Ajuntament de Barcelona, els últims 22 anys al Servei de Patrimoni Arquitectònic de l’Eixample.

Vinculada a partits d’esquerres des de 1972, en la lluita universitària contra el franquisme. Em vaig sumar al moviment de Guanyem Barcelona el dia de la presentació, al juny de 2014. Membre de Barcelona en Comú i Catalunya en Comú des de la seva creació. Formo part dels eixos Urbanisme, Patrimoni i Habitatge i de l'Assemblea de Sarrià-Sant Gervasi.

Després d’anys de decadència democràtica al nostre país, la presentació de Guanyem Barcelona va suposar una sacsejada i em vaig decidir participar d’una forma activa per aconseguir recuperar la ciutat per la gent.

I ara, després d’aquests últims temps en els quals el procés ha segrestat la nostra política, cal de nou engrescar-nos en la recuperació de la convivència, dedicant els esforços i recursos en la defensa dels nostres drets com a ciutadans: millor sanitat, cultura, feina pels joves, progrés... trencant fronteres i cercant un món igualitari i fraternal.

 

Marta Venceslao

Doctora en antropología y profesora de la Universidad de Barcelona. Activista en movimientos sociales en Euskalherria y Catalunya -Moviment de Resistència Global (MRG), moviment feminista, Plataforma en Defensa de la Universitat Publica (PDUPU), etc.-

Actualment, militant de Barcelona en Comú a la assemblea de Sant Antoni.

Josep Vendrell Gardeñes

La unitat és un deure cap a tota la gent treballadora a qui els poderosos volen empobrida, humiliada i, sobretot, dividida. La unitat és el camí per construir un nou país.

Ramon Vidal i López

Amb il·lusió i compromis municipalista presento la meva candidatura per tal de donar continuitat a la construcció d´un Podem ferm que estigui al servei de les classe treballadora de la nostra ciutat, i el nostre pais.

Un Podem que varem començar a construir el 2014 totes i tots, un Podem obert a la societat, que transformi els nostres barris, les nostres ciutats, les nostres comarques, i el nostre pais desenvolupant les demandes de la gent. Un podem que sigui, en definitiva, un activador i articulador de la vida social, política i cultural. Per construir també un Podem al servei de la mobilització social i política, que té com a protagonista les dones, els joves i la gent gran i el conjunt de la classes populars.

Tan sols des de la mobilització social i política, tan sols des de la creació de teixit social, serem capaços de construir els nous horitzons d’esperança que ens han de permetre transformar radicalment la realitat. Podem va néixer per ser una eina en mans de la ciutadania, una eina per guanyar, i cal en una nova situació que aquest Podem torni a ser una eina per transforma i guanyar i que la seva força impregni i transformi també les confluències del canvi.

Soc en un govern de transformació que ha estat fonamental per acaba amb l´etapa de corrupció bustiste, i ha posat per davant de tot una agenda social capaç de donar resposta a la lluita pels drets socials.

Mercedes Vidal Lago

Sóc regidora a Barcelona. Participar a Catalunya en Comú representa l'oportunitat d’estendre l'experiència de confluència de Barcelona, tan il·lusionant, a la resta del país.

Aina Vidal Sáez

Gracienca, ecologista i feminista. Diputada al Congrés per En Comú Podem i Co-coordinadora d'Iniciativa Barcelona. “Per una vida digna de ser viscuda per totes i tots, let's rock!

Sara Vilà Galan

Llicenciada en Filosofia. Internacionalista que lluita pels Drets Humans i els drets dels pobles. "La raó ens farà lliures."

 

 

 

Araceli Viñes Herrero

Llicenciada en Història i Geografia i professora de secundària a l’ensenyament públic. He participat en la defensa i la millora de l’ensenyament públic, però sense participar en sindicats i partits que sempre m’havien semblat piramidals i rígids. L’aparició de formacions com Barcelona en Comú i Podemos em van semblar projectes il·lusionants i innovadors que plantejaven noves formes de fer política. Per aquest motiu, m’he implicat en ambdues formacions, participant a l’assemblea d’Horta-Guinardó de Barcelona En Comú, al cercle de Podem d’Horta-Guinardó i a Catalunya En Comú.

Em present amb Comuns Federalistes perquè vull col·laborar en la construcció d’un partit fratern, democràtic, sòlid i confluent que, basant-se en una relació de sobiranies federal amb la resta d’Espanya i també amb Europa, tingui en el centre de les seves accions la millora de la classe treballadora lluitant contra el neoliberalisme, la desigualtat social i la corrupció.

Daniel
Daniel Yebra Folgueral

Arquitecte. Professor del Departament de Ciència i Ingenieria Náutiques de la Facultat de Nàutica de Barcelona de la UPC.

En aquests darrers temps el procés ha segrestat la nostra política, cal de nou engrescar-nos en la recuperació de la convivència, dedicant els esforços i recursos en la defensa dels nostres drets com a ciutadans amb una millor sanitat, cultura, feina pels joves, progrés i contribuir en la construcció d’un país més just, equitatiu, federal i fraternal.