Consell Nacional Territorial

Vallès Oriental

Jose Antonio Montero Dominguez

Biografia: Nascut a Wormerveer (Holanda), 47 anys. Llicenciat en Psicologia i Educador Social

Alcalde de Montornès del Vallès des de 2011. Membre de la Coordinadora Nacional de Comuns

Membre de la Comissió Nacional i del Consell Nacional d'EUiA.

 

Carolina Gabaldón Casanovas

Encara que fa més de 16 anys que em dedico a la formació, han estat els anys que he treballat de cara al públic i en la venda ambulant, els que m’han fet, des de molt joveneta, ser conscient de les necessitats de la gent amb menys recursos i voler treballar per canviar una societat amb moltes desigualtats. Hi han coses que no puc deixar passar per alt, de fet crec que una societat responsable no ha de donar l’esquena i s’ha de responsabilitzar i proporcionar recursos per a que tothom pugui viure amb dignitat. Diàriament som testimonis d’innumerables injustícies socials, el masclisme, el classisme, el racisme, la homofòbia, sobrepassa el suportable. En les meves activitats del dia a dia, estigui en l’àmbit que estigui, sempre he reivindicat i he fet pedagogia de la igualtat social i de drets entre persones. Això és el que m’ha motivat per a presentar la meva candidatura a En Comú Podem, crec que és l’espai on millor podré defensar aquests interessos.

Mireia Marín Ferrer

Vull ser una de les veus del Vallès Oriental dins de Catalunya en Comú. Perquè mereixem una comarca verda, de les classes populars. On l'escola pública i de qualitat sigui la prioritat. I aconseguim totes plegades un Vallès Oriental feminista.

Lluís Moreno Garcia

Treballador Municipal Aj. de Barcelona; crec en la intel·ligència col·lectiva, en els lideratges amb mirada femenina, en la generositat davant de les diferències i en l'educació com a eina fonamental per fer pobles i ciutats més democràtics. Continuarem construint poble a poble, el COMÚ com espai polític il·lusionant i acollidor.

Esther Resina Sanchez

Soy madre, ama de casa, esposa, mujer y además soy una profesional con 26 años de experiencia en gestión de personal y de empresa. Con capacidad de liderazgo, auto motivación, autonomía de trabajo y orientación social. Soy impulsora de este proyecto porque creo que es posible cambiar el mundo, pero para ello debemos empezar por nuestro entorno, con nuestros vecinos, en nuestro municipio

Mi carácter apasionado e inquieto hizo que dejara los estudios reglados con 16 años para inscribirme en la universidad de la vida en aquel momento y con aquel escenario me pareció la mejor idea, poder producir en lugar de solo consumir. Desde entonces no he dejado de estudiar y aprender, de luchar por los ideales que me mueven y me hacen sentir. Uno de mis mayores aprendizajes ha sido aprender a conocerme y respetarme como mujer, a trabajar la sororidad, el trabajo en equipo y colaborar.

José Alexander Vega Sabugueiro

Sóc llicenciat en història i tècnic superior en administració i finances. Militant de Comunistes de Catalunya, EUiA, CCOO, i de l'assemblea popular Les Franqueses Imagina. Regidor per Imaginem Les Franqueses en Comú - Entesa i conseller comarcal d'Entesa al Vallès Oriental. He mantingut militància en els moviments estudiantil, juvenil i de solidaritat internacional des dels 16 anys. Vull aportar la meva experiència al territori per construir un país per a les classes populars i el bé comú.

Comarques Gironines

Vull Una Catalunya En Comú Feminista, que representi als territoris, democràtica i plural.  La unió fa la força
M. DOLORS RUBIO CASTILLO

37 anys.

Nascuda a Girona i viu a Blanes. Militant d'EUiA. 

Regidora Icv-Euia des del 2015 
Activista social en diverses plataformes com la de sanitat i membre d’associacions i moviments diversos. 
També he participat, activament, des del 2014 de la junta de l’associació de veins del meu barri. 

xavier vives olivella

Treballo conduint un camio recol·lector d'escombraries.

Sindicalista i activista social.

Com ens va ensenyar Marcelino Camacho o Rosa Parks, entre d'altres, els drets es guanyen exercint-los, no demanant permís. Organitzem-nos sumant des de la diversitat, exercint totes les sobiranies. Emancipem-nos, empoderem-nos.

.Lluitem per anar lluny.

 Vull treballar amb allò que crec i sempre he compartit: ajudar a fer, si més no, un xic millor el nostre món. Una petita i modesta aportació però que de ben segur serà una gota més que conformarà tot un oceà carregat de justícia social, d’equitat i solidaritat ... A poc a poc fem el camí.
MARTA DOMÈNECH GRÀCIA

Sóc Marta Domènech nascuda a Barcelona al 1963. La meva infantesa i adolescència van transcórrer a les ciutats del Baix Llobregat, Cornellà i l’Hospitalet. A partir del 1992 vaig anar a viure al poble d’Hostalric que pertany a la comarca de La Selva i a la província de Girona. Sóc Llicenciada en Geografia i Història per a la UB, així mateix tinc cursats 147,5 crèdits de la Llicenciatura de Filologia Catalana per la UOC. La meva passió per l’ensenyament ha fet que la meva formació hagi estat continuada sobretot relacionats als trastorns d’aprenentatge i a Intel·ligència emocional. La meva experiència laboral pel que fa a ensenyament és de ben bé 22 anys. Primerament com a professora de classes particulars per passar posteriorment a ser interina /substituta del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Des de fa 6 anys sóc autònoma. He obert un centre d’estudi a Hostalric: L’Aula d’Estudis Marta Domènech i realment l’experiència infinitament enriquidora. Membre de Podem des del 2015 participant activament en el Cercles de Girona, en el d’Educació de Catalunya i en el d’Educació Estatal. He estat candidata al Parlament de Catalunya per Girona en les dues darrers eleccions, candidata al Senat en la darrera eleccions Generals. 

Per una Catalunya en Comú feminista, ecologista, democràtica i plural on les persones siguem al centre de la política.
JOAN LUENGO SALA

Banyoles 1988. Ha estudiat Ciències Ambientals a la Universitat de Girona, tot hi que no ha finalitzat, ha treballat d’Educador Ambiental a l’Escola de Natura de Banyoles i d’educador en el Lleure en diferents empreses. Actualment és coordinador d’una empresa de gestió cultural i Serveis educatius. Ha col·laborat amb entitats com la Creu Roja, Limnos, Plataforma en Defensa de l’Aigua de Banyoles, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, la Plataforma en Defensa del Sota Monestir, Plataforma en Defensa del Territori, així com també és membre de la companyia de teatre EL TRASTRE TEATRE de Fontcoberta entre d’altres. És afiliat d’ICV des de l’any 2007.

El 17 d’octubre de 2011 va entrar a l’Ajuntament de Banyoles com a regidor després de la renúncia de la regidora d’ICV-IdB. Com a regidor ha estat el portaveu i representant d’ICV-IdB durant el mandat 2011-2015,

Crec fermament que la transformació cap a una societat més justa social i viable medi-ambientalment, només pot assolir-se si totes les persones d'esquerres realment compromeses amb un nou model ens unim i lluitem juntes
EUGÈNIA PASCUAL PUIG

Gironina de 43 anys i mare al Juliol. Llicenciada en Economia i especialitzada en Marketing. He exercit com a tal durant 15 anys. Actualment professora de matemàtiques de secundària. Afiliada al sindicat estudiantil AEP-ACE i membre de la Junta de Facultat i el Consell d'Estudis a la Facultat d'Economia de la UB. 

Activista social en drets humans, banca ètica (FIARE), gestió pública de l'aigua (Aigua és vida) i habitatge (EX-membre activa de la PAH). 

Membre d'ICV des del 2012, actualment CO-coordinadora de Girona i de CCGG. 

Per una Catalunya en Comú de totes, lliures i diverses
CRISTINA SIMO ALCARAZ

Estudis

- Diplomada mestra educació física i primària per la UDG

- Màster direcció i gestió d'institucions educatives per la UB

 

Laboral:

-Fa 20 anys funcionària del cos de mestres de la Generalitat.

-Cinc anys directora d'una escola pública

 

Política:

- Regidora ICV-EUiA a Sils durant una legislatura.

- Dirigent PCE i IU.

- Membre Executiva PEE

 

Activista:

- Presidenta MDM (Espanya)

- Impulsora i cocoordinadora Xarxa Municipis Lliures de tracta(Espanya)

-Membre Executiva Federalistes d'Esquerres

 

Terres de l’Ebre

Marga Abelló Giner

Actualment soc portaveu del Cercle de Podem a Tortosa.

Soc la directora d'una important empresa a Tortosa i estic estudiant la Diplomatura de Dret a la UOC, compaginant la meva feina, els estudis, la família i Podem.

Vaig anar a les llistes de les Municipals de 2015.

Estic en la política per a fer veure que hi ha una altra manera de fer les coses, que es possible una societat millor, que hi ha solució als problemes que actualment ens preocupen. Per a poder fer aquesta nova política, crec que el primer pas és treballar entre tots des del municipi, des de la política més propera, la del dia a dia, la del carrer. El segon pas, que les Terres de l’Ebre no siguin les grans oblidades.

Jordi Jordan Farnos

Crec que aquesta és la candidatura millor perquè el nou espai polític faci possible una Catalunya més justa on tots els territoris tinguem les mateixes oportunitats.

Barcelonès

Irene Aldabert Gonzalez

"De Sant Adrià del Besòs de tota la vida. Vaig participar en moviments juvenils i en l'AMPA. He estat regidora a l'Ajuntament i crec que totes hem de contribuir a construir un futur millor en comú."

Antonio Baños Castillejos

"Profesional de la Organización y Finanzas, llevo veinte años militando en los movimientos sociales de la ciudad. Con implicación y dedicación en los estamentos y organizaciones deportivas, y la intención de que estos sean medios para contribuir en mayor medida a la integración de los diferentes colectivos y sensibilidades en el bien de la ciudad."

Miquel Borràs

Crescut a la Badalona de la Transició i veí de Barcelona des de fa més de 20 anys. Soc poc entusiasta de les institucions però... o fas política o la fan uns altres. Molt sovint, contra els que menys poden.

Considero el municipalisme, la radicalitat democràtica i la transparència com a eines de transformació en si mateixes. Per això crec que la experiència de Barcelona en Comú pot contribuir a construir una Catalunya en Comú més útil i més vinculada a les bases.

Júlia Carballeira Pascual

“Vull formar part de la construcció d’aquest nou espai polític ja que Catalunya en Comú representa els valors pels que portem tan de temps lluitant. Volem unes ciutats i pobles justos socialment, ecològicament sostenibles, respectuosos amb el medi ambient i radicalment feministes! Lluitem juntes!”

Sergi Díaz Puy

Nascut a Barcelona el 1978, he passat gairebé tota la meva vida a la població de Sant Andreu de la Barca, al Baix Llobregat, però sóc veí de Barcelona des del 2012. Enginyer informàtic de professió, com a activista sempre he estat molt interessat en els diferents sistemes polítics i com democratitzar tots els àmbits de la societat.

Vull aportar la meva experiència a un projecte transformador, ajudant a empènyer per aconseguir una societat més justa per a tothom, a on ningú tingui poder sobre una altra persona, totes les veus siguin escoltades i no es deixi a ningú enrere.

Elvira Juncosa Roman

Nascuda al Clot i veïna de La Sagrera des de fa nou anys.

Formo part del projecte de Barcelona en Comú des dels seus inicis, a l'assemblea de Sant Andreu. També sóc consellera al districte de Sant Andreu des de 2015, i represento l'assemblea a la coordinadora i territorial de Barcelona en Comú des de setembre de 2017.

Des de l'experiència al territori i des d'un esperit confluent i feminista, ara m'agradaria implicar-me i contribuir a fer créixer i enfortir el projecte de Catalunya en Comú

 

Aïda Llauradó Álvarez

"Amb moltes ganes de construir espais de solidaritat i justícia, treballant conjuntament per un projecte comú on tothom se'n senti part. I,per ser útils i estar sempre al costat de la ciutadania."

Javier López Cegarra

Ara, més que mai, és el moment, de construir plegades un projecte col·lectiu per un canvi social real per a totes i tots. Cal evidenciar que la nostra política és aquella que interpel·la a les classes treballadores i que aposta com a eix cabdal per portar les lluites i reivindicacions dels carrers i barris a l’àmbit institucional.

Jordi Martin Lopez

He treballat per la confluència a Barcelona i vull continuar fent-ho a Catalunya en Comú amb la resta de l'equip per millorar la coordinació i comunicació entre la organització i els barris.

També aportar l'experiència de Barcelona per afavorir la creació de més candidatures municipalistes a la resta de Catalunya.

Joan Ortuño

Amb ganes d’ajudar en el progrés d’aquest país.

Necessitem bones persones per fer grans coses: per l’escola, sanitat i transport públics, ecologisme, internacionalisme, polítiques progressistes, netedat, tolerància i honestedat. 

Mònica Palet Montero

Veïna de Nou Barris, diplomada en Gestió i Administració Pública, funcionària de la Generalitat de Catalunya (Departament de Salut) entusiasta ecosocialista i cooperativista per seguir transformant #9barris.

Des de l'àmbit més proper dels barris perifèrics per a donar veu i visibilització a l'activisme social més castigat per la crisi.

Maria Riba Albiach

"De Sants-Montjuic. Arquitecta, cooperativista i consellera de Barcelona en Comú. He participat en el moviment juvenil, de solidaritat i veïnal. Pensa globlament, actua localment."

Jesús Sánchez Téllez

Des de Santa Coloma creiem que és necessari construir un Catalunya en Comú fort i arrelat als municipis. Un espai ampli de trobada que sigui una eina per a les classes populars que conformem Catalunya i capaç d'implementar les polítiques transformadores necessàries.

Personalment puc aportar la meva Il·lusió i experiència en la construcció d’espais, havent après tant dels encerts com dels errors. Superar aquests serà la clau del èxit. Per construir una eina oberta, amable i capaç d’arribar de forma transversal a les majories socials per poder posar les polítiques al servei de la seva gent.

Llorenç Sena González

A punt per aportar passió municipalista, radicalitat democràtica, transparència i feminització de la política per fer una Catalunya en Comú transformadora.

Alexandra Sevilla Oliveras

Tinc la sensació d’estar vivint dies que recordaré sempre. I tinc el privilegi d’assistir a veure com neix i creix una esperança de canvi per a moltes persones.

Elena Tarifa Herrero

Periodista, europeista, activista social i feminista, des de fa més de 20 anys estic implicada a espais de promoció de la igualtat entre dones i homes tant a l'àmbit associatiu, com al públic com a xarxes internacionals, així com en la lluita contra les discriminacions a l'àmbit sindical i laboral del sector de la comunicació i tecnològic. Amb una clara vocació internacionalista, crec que per aconseguir canvis globals hem de començar treballant des dels barris i per això des de fa més de 3 anys participo activament en diversos espais de Barcelona en Comú (Comissió Internacional, Eix feminismes, Assemblea Horta-Guinardó), així com a nivell institucional com a Consellera del Districte d'Horta-Guinardó des del 2016. Ara vull també contribuir a que el projecte polític de Catalunya en Comú reculli l'esperit de confluència política i la participació ciutadana necessària per respondre a les necessitats del país just, igualitari, divers i feminista que volem.

Àngels Tomás i Gonzalo

"Barcelonina del Carmel i veïna de Gràcia. Compromesa amb els moviments socials, els fòrums socials i la solidaritat. Hem de compartir els reptes, prioritzar allò públic i el bé comú des de la radicalitat democràtica i la transparència, des de les lluites i a les institucions."

Rosa Maria Trenado Sánchez

Nací en Badajoz, aunque resido en Badalona desde hace 10 años.

Vivimos un momento de emergencia social, marcado por la precariedad laboral, el recorte de libertades y derechos sociales, la falta de compromiso por parte del estado y el inmovilismo de la oposición, motivos que han hecho renacer de nuevo los movimientos sociales con más fuerza que nunca. Por tanto creo ha llegado la hora de trabajar duro para poder implantar un cambio real y esperanzador de nuevo.

Me embarco en este proyecto con ilusión y ganas de trabajar por una sociedad más justa en la que todas y todos tengamos derecho a una vida digna.

Camp de Tarragona

Fèlix Alonso Cantorné

"Per construir la Catalunya popular de tothom, des de la llibertat i la democràcia. Al costat de les capes populars, com cada dia, al capdavant dels municipis. Lluitant per reformar Espanya i Catalunya, com vam fer amb l'estiba, i sumant per fer fora a M. Rajoy. El 8-M i les mobilitzacions de la ciutadania pels drets socials ens marquen el camí, ¡Sí se puede!"

Lara Maria Alvarez Alvarez

Me presento porque quiero recuperar el espíritu de Catalunya un sol poble  
Porque mis manos son mi capital y mi partido estará entre la gente."

Laura Fages Hernández

"Per construir un territori amb oportunitats de present i futur per els i les joves".

Yolanda Lopez Fernández

Estem immensos en una etapa política apassionant i crucial per a Catalunya i per a Espanya, vull formar part del consell de coordinació per ajudar que la meva província, Tarragona, sigui actor i part d'aquesta etapa, en la qual Catalunya en comú i les forces polítiques germanes tenim el repte de formar candidatures municipals que siguin capaços d'estendre l'èxit dels ajuntaments del canvi com Barcelona o Madrid per tot Catalunya.

Catalunya en Comú ha de ser per als seus inscrits i per als ciutadans una eina de participació i empoderament, crec que com a càrrec públic de la confluència a Tarragona puc ajudar a que sigui així.

Com tota dona que s'ha dedicat a la política i que he sabut desdoblar amb èxit rols totalment antagònics és molt motivador el poder aportar aquesta feminització que tant es necessita perquè Catalunya en comú a Tarragona sigui pionera en una nova política no competitiva sinó que tingui un caràcter cooperatiu, implantant noves formes, apartant així les formes autoritàries i despòtiques de la vella política.

Sí Se Puede.

David Martinez Mondejar

Formar part d'un equip capaç de canviar la realitat a través de la posada en comú d'il·lusió, idees i esforç és el millor catalitzador d'intel·ligència i voluntats. Vull posar les meves capacitats i experiència al servei d'aquest projecte que transformarà la societat catalana cap a una més justa, democràtica i igualitària.

 

Iván Sanz Benito

Són més les coses que ens uneixen que les que ens separen. És el moment de construir, tots plegats, un projecte polític al servei de la gent.

Baix Llobregat

Maria Rosa Álvarez Andrés

Lluitar políticament per canviar normes, actuacions que milloren la vida quotidiana de la classe treballadora a la qual pertany.

Les meves lluites: en l'àmbit educatiu, sent membre de l'AMPA de l'IES Martí i Pol de Cornellà, participant i col·laborant amb l'Assemblea Groga, FAPAC i la Comunitat educativa de Cornellà.

En sanitat, com a treballadora del servei públic de salut afiliada al sindicat UGT, defensant una sanitat pública i de qualitat i denunciant les retallades; i en aquest moment, intentant tornar a formar la marea blanca a Cornellà.

En el món laboral, com a afiliada a l'UGT, vaig representar als treballadors d'una empresa del sector del metall com a delegada de personal.

Des de la formació de Catalunya en comú he participat de forma activa en totes les assemblees generals. Vaig participar en la campanya electoral de les últimes eleccions autonòmiques i vaig ser apoderada de Catalunya en Comú en Cornellà.

Ana Caminals Lecha

"ICV el meu espai de participació política de sempre, Cornellà el meu entorn d’activisme i participació. Estic Il·lusionada en contribuir a la construcció d’aquest nou espai polític i fer-lo mes fort i arrelat al territori. "

 

Angela Cuenca Rivas

Licenciada en Economía, especializada en Comercio Internacional. Activista. «Sueña y serás libre en espíritu, lucha y serás libre en vida»

Sandra Patricia Daza Puente

Sumar fuerzas y objetivos no sólo enriquece los espacios haciéndolos más plurales, más abiertos y más democráticos, sino que también nos hace más fuertes ante los retos políticos que la sociedad demanda y necesita con urgencia. Nos permite construir futuro junto a las fuerzas hermanas del cambio para cambiar la vida de las personas.

Sergio Gómez Márquez

"Per la defensa del parc agrari i contra l'especulació del territori. Per una política industrial arrelada al territori i sostenible. Per un transport públic que connecti les poblacions de manera efectiva per la gent"

Víctor Hugo González Stracquadaini

"Para hacer un viaje de miles de kilómetros ... Sólo hace falta dar el primer paso."

Ana Martin Cuello

"Apostem per un municipalisme transformador que posi la ciutadania al centre de la política".

José Manuel Ortí López

"Hem presento per poder lluitar per una societat més justa e igualitària, integrada en un territori cohesionat i respectuós amb el nostre entorn, que progressi de manera sostenible tenint en compte el futur i no només el present més immediat."

Vallès Occidental

Glòria Baena Soria

Hem demostrat que entre totes els canvis han estat possibles a moltes ciutats que podem canviar les coses i posar la ciutadania al davant. Ara toca seguir fent que les nostres ciutats i el nostre país millorin.

Miquel Benítez Porras

Soy Miquel Benítez, Fisioterapeuta y Especialista en Enfermería del Trabajo.

Me presento para el Consell Territorial en el equipo de Xavier Domènech y Ada Colau, porque creo en un espacio de confluencia fuerte, participativo y que no deje a nadie atrás. Con un equipo que recoja lo mejor de zonas con amplia tradición en las luchas laborales como es el Vallés Occidental

Llevar el activismo sindical a las instituciones y hacer del espacio de confluencia un lugar del que todas nos sintamos muy orgullosas y espero poder hacerlo con toda la buena gente que está en esta y otras candidaturas, sonríe que #SíSePuede

Marta Campoy Fernández

Em motiva l’esperança del canvi que significa Catalunya en Comú per la majoria social del nostre país. La confiança de que podem convertir la indignació ciutadana en canvi polític, en poder ciutadà.

La il·lusió de fer de Catalunya un país PER A LES PERSONES, que tingui com a prioritat posar els serveis públics i els drets socials al servei de la majoria social del nostre poble. Fer de la regeneració política un eix fonamental que ens permeti amb transparència i participació recuperar una nova forma de fer política en la que els governants i els diners públics estiguin al servei de les persones.

Considero que podem i, sobre tot tenim l’obligació, de canviar radicalment la situació d`emergència social de la nostra societat. Perquè el somni de llibertat, igualtat i fraternitat per a la ciutadania és possible. És per això que em presento amb compromís i voluntat de servei, com a candidata de CeC. Convençuda i il•lusionada de que junts farem coses extraordinàries, i deixarem un món millor als nostres fills i filles.

Isabel Garcia Ripoll

“Estic il·lusionada per presentar-me com a candidata al Consell de Catalunya en Comú, per portar la veu del municipalisme d’esquerres, feminista i ecologista. El municipalisme és cabdal per construir el nou espai polític en comú”.

Oscar Gil Sotillo

Construïm un futur en comú des del municipalisme

Ramon Gutiérrez Illana

Regidor a Sant Cugat del Vallès. Motivat en construir espais de treball local i territorial que dotin el nostre espai polític de capacitat d'arrelar. Necessitem una organització que doni resposta des de tots els pobles i ciutats a les necessitats i preocupacions de la gent comuna.

Xavi Martínez Ramírez

Terrassa.Treballador social, Actualment és coordinador del servei de valoració de la dependència del Vallès Occidental Oest. Regidor Ajuntament de Terrassa.

Raquel Muñoz García

"Per a una societat més justa i igualitària hem de treballar per una Educació Pública gratuïta i de qualitat, integradora i no sexista que garanteixi una veritable igualtat d'oportunitats per a tothom."

Maresme

August Cabré Borrallo

"Sóc treballador social, vinc de l’associacionisme i em dedico a la gestió pública en l’àmbit de l’educació. Confluïm en comú per un municipalisme transformador."

Leonor Cintas Torres

Mi nombre es Leonor Cintas y mi relación laboral la desempeño en el mundo de la hostelería. Mi incorporación en la política la inicié en el 2015 debido a los recortes en los servicios públicos y las injusticias sociales. Soy activista de marea pensionista y participo en diversas asociaciones del municipio en el que resido, Calella. Quiero aportar con mi compromiso un valor de transparencia democrática en busca del bien común y de lucha contra la corrupción y de las privatizaciones de los servicios públicos.

Elena Crespo Garcia

“Per la construcció d’un front ampli de progrès que empoderi a les classes populars i que no oblidi els més vulnerables”.

Clara Hidalga Lasheras

Queremos una candidatura abierta y participativa, donde lo importante sean las personas. Fuera banderas, fuera desigualdad.

Ricard Molins Boixados

Després del 15 M .es va produir un canvi al nostre pais, la gent anònima va prendre els carrers i va veure que les coses podien canviar, que no estava sola i aquest moviment era transversal i transparent.

en aquell moment varem entendre que s'havia acabat la lluita individual i que era necessari optar a la política amb gent nova i que no pertany a cap formació política "estandar" .

Ocupar els carrer no era suficient calia optar als municipis, Consells Comarcals, Diputacions,Govern de la Generalitat, Govern Central i Europa.

Som la majoria silenciosa i ja ni hi ha prou que els de sempre parlin per nosaltres i actuïn de formes no democràtiques i corruptes.

Nosaltres hem de gestionar els nostres vots cal donar la veu a tothom i que la gestió publica tingui mes cor i menys cartera.

No podem deixar passar aquesta oportunitat per que Catalunya en Comú doni veu al veins i a la gent del carrer.

Volem estar a les institucions i treballar per la gent, per aixo dono suport i hem presento a les llistes.

Tots podem participar es hora de passar de les paraules a la feina, cada un des de on pugui.

que ningú es quedi a casa. DE LES PLACES I CARRERS A LES INSTITUCIONS.

Sergi Morales Diaz

"Compromès en la lluita per una societat mes justa, cooperativista, i amb il·lusió per formar part d'una candidatura que treballi pel canvi i la cohesió del nostre espai polític"

Alt Pirineu i Aran

María Ines Cedron Rey

Caminando juntas, porque la patria es el otro y porque sí se puede.

Jesus Mª Sanchez Gracia

"Obrero de convicciones libertarias y activista por el derecho a la vivienda" "Deseo participar en consolidar un partido radicalmente democrático y transparente que continúe el espíritu del 15M"

Catalunya Central

Maite Cenzano Ezquerro

Per la meva trajectòria personal i professional estic en contacte amb les persones més desfavorides de la nostra societat i he treballat permanentment intentant des de la meva intervenció millorar les seves condicions de vida i expectatives de futur. He viscut com en els darrers anys els ajuts als més desfavorits, els suports a la inclusió escolar i social, els drets més elementals han anat minvant, condemnant moltes famílies a la pobresa, fent que les diferencies entre els rics i els pobres, siguin cada dia més i més grans. A més, per primera vegada en molt de temps, les generacions joves no tenen una millor perspectiva que els que els hem precedit i se’ls esta condemnant a la pobresa, a la explotació laboral o a l’exili... Per tot això vaig decidir implicar-me en un projecte com PODEM per tal de col·laborar activament en el canvi d’aquesta realitat. Formo part de PodemVic ja fa anys i actualment del Consell Ciutadà Català de Podem. També formo part de la Coordinadora Nacional de Catalunya en comú. Crec que la gent d’esquerres unida serem les que podrem canviar aquest adversa i injusta realitat. Em presento de nou al Consell Nacional perquè considero que aporto expertesa, competència, il·lusió i capacitat de treball en equip, així com, per la meva implicació amb les forces del canvi a Osona (Catalunya Central), per col·laborar a vertebrar una resposta política participativa, horitzontal i des dels territoris.

Margarida Fité i Girvés

Pedagoga i educadora social en formació i aprenentatge continu, fruit de cada intercanvi, relació i experiència individual i col·lectiva.

Nascuda a Mataró on he viscut gran part de la vida, vaig passar una anys per i des de fa més de 10 anys visc a Tona, Osona.

Al arribar Osona em vaig implicar en la organització dels Fòrums Socials d'Osona, la creació de l'ADSO (Assemblea de Drets Socials d'Osona) ... Vaig tenir la sort de participar de l'arrelament del Procés Constituent a la Comarca, i de formar part de la seva coordinadora Nacional, d'on vaig recollir grans aprenentatges. Implicada en el naixement de diverses de candidatures municipalistes del canvi el 2015, la construcció d'ECP i la de Catalunya en Comú d'on també he participat de la Coordinadora Nacional.

Convençuda que l'arrelament del projecte al territori és clau per fer créixer Catalunya en Comú. Feliç de compartir aquesta candidatura amb persones d'altres comarques que he tingut la oportunitat de conèixer durant la gestació de Catalunya en Comú en les primeres assemblees i tallers d'un País en Comú. Compartint la il·lusió de fer créixer i explicar el projecte arreu de la vegueria. Persones amb les que hem treballat col·laborativament i constructivament, acompanyant-nos on fes falta, per fer arrelar i créixer Catalunya en Comú a cada poble i ciutat.

Segura que farem molt bona feina plegats!

Albert Marañón Ledesma

"Per un país en comú, més just socialment, amb plena igualtat de drets i que compti, també, amb la Catalunya Central!"

Ricard Ribera Llorens

Politòleg manresà, il·lusionat per construir alternatives en comú.

Terres de Lleida

Daniel Fernández Domínguez

Mi motivación para participar dentro de Catalunya en Comú, no es otra que seguir trabajando para lograr que las fuerzas progresistas catalanas, se unan bajo un mismo paraguas y así plantar cara al neoliberalismo que quiere gobernar nuestras tierras.

Joan Fornsubirà Marsol

Professor de secundària, delegat sindical de CCOO, inscrit a ICV i regidor de Comú de Tàrrega. M'entusiasma qualsevol projecte d'unitat de l'esquerra per guanyar poder polític, transformar la realitat, i poder fer accions per al bé de la gent més necessitada. Per això Catalunya en Comú és el meu espai polític.

Mercè Griñó Ortiz

La meva motivació personal és més justícia de gènere, més democràcia, més justícia social, més equilibri territorial, més oportunitat pels joves, més llibertat i més desenvolupament sostenible.

Crec que junt amb els meus companys la nostra acció serà com a finalitat les persones, les seves condicions de vida, els seus drets per un país millor, més just, més solidari i humà.

Helena Motos Hervas

Cal que el dret al treball, l'educació, la salut i l'habitatge siguin drets fonamentals de ciutadania. 

Penedès

Montserrat Montaña Peironcely

Fa 3 anys la indignació em va portar de simpatitzant a militant. Ara, crec que és necessari treballar per a la consolidació d'un espai que defensi els drets de les classes populars (més enllà de la qüestió nacional) i del nostre planeta.

Verónica Moreno Polonio

Després dels anys que porto lluitant fora i dins de les institucions, crec que la unitat i el treball en comú d’aquells que perseguim els mateixos objectius, com acabar amb totes les desigualtats, és imprescindible.

En aquest temps he pogut veure com els partits unionistes i independentistes llençaven a persones a una guerra de banderes, per treure rèdits electoralistes, mentre que a petita escala, aquests mateixos partits a l’Ajuntament del Vendrell, s’apujaven el sou els uns als altres. Sense preocupar-se ni del problema habitacional ni ocupacional que té el poble.

És totalment necessari que treballem per obligar que es faci política des de les institucions per les persones. Per aquest motiu, i tenint en compte els reptes de futur pròxim que tenim, és bàsic que ho fem des dels pobles, amb responsabilitat, generositat i sororitat.

Juan Manuel Rodríguez Serrano

Vilanova i la Geltrú. Treballador precari des de l’adolescència, i fill d’una treballadora de la neteja i d’un obrer metal·lúrgic jubilat. Això em va fer comunista. Em vaig llicenciar en història però no he pogut exercir. El compromís i la militància com a forma d’entendre la vida, i de construir instruments al servei de la majoria treballadora. Instruments, com Catalunya En Comú, que necessàriament han d’estar arrelats al territori.

Montse Romagosa Massana

Allò que em motiva és que crec en el vostre projecte, crec en la idea del Bé Comú, pensant en la col.lectivitat més que en la individualitat. I, humilment, si hi puc contribuir, ho faré.