Primàries per a les eleccions europees

Primàries per a les eleccions europees

foto_banner_carasVivim en un món amb múltiples interdependències, on les causes i les conseqüències dels principals problemes prenen dimensions globals i locals, al mateix temps i de forma relacionada. Des de Catalunya en Comú no defugim aquesta realitat, ans al contrari. Som una força internacionalista i entenem que l’alternativa social i política que proposem requereix ser construïda a través de xarxes globals que es basin en la col·laboració solidària entre iguals. Des d’aquest punt de vista el municipalisme transformador, les ciutats rebels i els diferents territoris treballant en xarxa representen una esperança per canviar i democratitzar Europa des de baix.

La fraternitat és per nosaltres no només un valor cabdal a fomentar en la relació entre els pobles d’Espanya, d’Europa i del món; sinó també una pràctica política que es concreta amb aliances amb altres forces d’arreu. Unes aliances que, en el moment actual, adquireixen una gran rellevància.

Igualment defensem una nova manera de fer política, la política del comú, on les persones i la comunitat som protagonistes. Una nova manera de fer basada en la solidaritat i la cooperació que, al nostre entendre, s’han de sobreposar a la competitivitat i l’individualisme.

És per això que els dies 11 a 14 de gener celebrarem votacions on-line perquè les persones inscrites a Catalunya en Comú decideixin:

1. Si volen que Catalunya en Comú es presenti a les pròximes eleccions europees formant part de la coalició Unidas Podemos cambiar Europa.

2. Les persones que proposarà Catalunya en Comú per a la llista conjunta.