Les persones inscrites decidiran si Catalunya en Comú crida a la participació a la mobilització de l'1-O

Les persones inscrites decidiran si Catalunya en Comú crida a la participació a la mobilització de l'1-O

05-09-2017

La Coordinadora Nacional de la formació, que es reunirà dissabte, acordarà la pregunta que s'obrirà a consulta entre el 12 i el 14 de setembre

Les persones inscrites a Catalunya en Comú decidiran a través d'una consulta online si la formació crida a la participació a la mobilització anunciada per l'1-O. El passat juliol la Coordinadora Nacional va aprovar donar-hi suport i es va emplaçar al setembre per debatre si es cridava a la participació, una decisió que es traslladarà les persones inscrites tal i com la formació ha fet amb totes les qüestions de rellevància. La consulta es durà a terme entre el 12 i el 14 de setembre.

El proper dissabte, 9 de setembre, la Coordinadora Nacional es reunirà per acordar la pregunta que es farà a la consulta. El debat partirà de la següent proposta, que inclou una pregunta de resposta binària (sí/no) i que podrà ser esmenada al llarg de la trobada:

El 8 de juliol, la Coordinadora Nacional de Catalunya en Comú va aprovar donar suport a la mobilització de l'1-O, tot respectant la diversitat de l'espai, alhora que s'emplaçava a continuar treballant per aconseguir un veritable referèndum efectiu que posés solució a la situació de bloqueig actual.

- Catalunya en Comú ha de cridar a la participació a la mobilització de l'1-O?