Jéssica Albiach, única candidata a les primàries de Catalunya en Comú

20-02-2020

La proclamació definitiva d’Albiach com a Cap de llista a les eleccions catalanes es realitzarà el 26 de febrer.
 

La coordinadora de Catalunya en Comú i Presidenta del grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem, Jéssica Albiach, ha estat l’única candidata que ha recollit els avals a les quatre trobades provincials realitzades del 15 al 19 de febrer. Les altres dues candidates preinscrites, Mireia Arana i Eva Gil, en no haver recollit els avals a cap de les trobades queden fora del procés de l’elecció de la persona candidata a la presidència de la Generalitat.

El passat 8 de febrer el Consell Nacional de Catalunya en Comú va aprovar iniciar el procés per a confeccionar les llistes a les eleccions catalanes. La primera etapa d’aquest procés és l’elecció de la persona candidata a la presidència de la Generalitat. Un procés iniciat amb la preinscripció i la recollida d’avals a les trobades provincials.  Les primàries es tancaran amb la proclamació definitiva d’Albiach com a cap de llista a les eleccions catalanes el pròxim 26 de febrer.

Pel que fa a la segona etapa de les primàries, per a les llistes a les quatre circumscripcions el procés s’iniciarà el pròxim 14 de març i culminarà amb la proclamació definitiva el dia 3 d’abril.