En Comú Podem aposta per un govern d’esquerres ampli i estable a Badalona

22-04-2020
Aïda Llauradó

Aïda Llauradó, fins ara primera tinent d’alcalde, pren el relleu com a alcaldessa accidental després de la dimissió d’Àlex Pastor

Després de la dimissió de l’alcalde de Badalona, Àlex Pastor, la presidenta del grup municipal de Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó, ha pres el relleu com a alcaldessa accidental. En la seva primera roda de premsa, Llauradó ha volgut transmetre un missatge de calma i tranquil·litat a la ciutadania: “continuarem treballant i posant tots els esforços per combatre la Covid-19”.

Així mateix, ha anunciat que Badalona en Comú Podem ha obert un roda de contactes amb la resta de formacions per trobar una sortida política a aquesta situació. “Cal una solució i un acord de govern ampli, sòlid i d'esquerres, que no passa per fer Albiol alcalde de Badalona”, ha advertit l’alcaldessa. Per a Llauradó, “després de la inestabilitat política que ha patit Badalona, ara és el moment d’apartar personalismes i posar la ciutat per davant”. Així, s’ha compromès a “buscar les vies per restablir ponts de confiança amb tot el ple municipal i amb la ciutadania de Badalona”.

Tal com ha informat l’alcaldessa, ara s’obre un nou termini d’un màxim de 10 dies per a la celebració d’un altre ple per a l’elecció del nou alcalde o alcaldessa. En aquest sentit, la voluntat de Badalona en Comú Podem és clara: “teixir un un pacte de ciutat progressista, ampli i estable pels pròxims anys”, en paraules de Llauradó.