La Comissió Executiva de Catalunya en Comú escull nova direcció amb la vista posada en el municipalisme i el desplegament organitzatiu

21-09-2018

La Comissió Executiva de Catalunya en Comú ha aprovat avui la nova direcció de l’organització, a l’espera que demà el Consell Nacional la ratifiqui. La proposta, aprovada per 22 vots a favor i 3 abstencions a la reunió celebrada aquesta tarda, consta de 3 persones a la Coordinació General; Ada Colau, Candela López i Ramon Arnabat, i 6 Secretaries, ocupades per les següents persones:

  • Joan Mena: Portaveu i Secretaria de Comunicació
  • Susanna Segovia: Secretaria d’Organització i Territori
  • Agnès Petit: Secretaria de Municipalisme
  • Nati Veraguas: Secretaria de Feminismes
  • Vicenç Navarro: Secretaria de Formació
  • Conchi Abellán: Secretaria de Participació i Transparència

Aquesta proposta, que demà es portarà a votació al Consell Nacional, suposa una proposta de partida, que s’espera poder enriquir i ampliar durant les properes setmanes. Catalunya en Comú s’emplaça a revisar de manera constant i continua com donar resposta de manera efectiva als moviments socials, a les lluites al carrer i a les necessitats de la societat catalana, amb possibilitat de modificar l’actual direcció amb noves secretaries que puguin entomar els reptes que puguin sorgir al país.

La direcció treballarà amb la vista posada a les eleccions municipals de l’any vinent i al desplegament organitzatiu al territori, per tal d’estar presents a tot Catalunya i ser capaç de bastir candidatures guanyadores que estenguin el canvi polític arreu del país. En les properes setmanes els Secretaris i Secretàries hauran de presentar un pla de treball i una previsió d’equips de treball que recullin totes les sensibilitats de l’espai, per tal d’afavorir el treball en equip. Una altra de les prioritats serà la coordinació de l’estratègia dels grups parlamentaris al Congrés i al Parlament i l’equip de Govern de l’Ajuntament de Barcelona.