Municipals 2019


banners

El 26 de maig és l’hora de la gent comuna, és l'hora dels comuns!

Catalunya en Comú sorgeix com un projecte municipalista que des de cada poble i cada ciutat vol posar a la gent comuna en el centre de la política. Per aconseguir que totes les persones puguem gaudir d'una vida en què ens cuidem les unes a les altres; sense desigualtats; radicalment democràtica sense que hi hagi lobbies i privilegiats que decideixen els nostres destins; amb entorns habitables i segurs; en què fem front a l'emergència climàtica perquè les nostres filles i fills puguin viure també les seves vides; formant part de l'intercanvi de coneixements i econòmic; sense haver de patir el masclisme, l'homofòbia, el racisme o qualsevol altre tipus d'abús...

La gent comuna hem construït més de 150 candidatures per a presentar-nos a les eleccions municipals a ciutats i pobles que sumen gairebé el 80% de la població de Catalunya. No ha estat fàcil arribar fins aquí (i molts haguessin volgut que no ho féssim); però tot i les dificultats aquí estem, i el 26 de maig anem a omplir les nostres ciutats i pobles d'orgull, dignitat i esperança. Ens hi juguem molt, però juntes sabrem fer front als reptes que tenim per davant.

Per nosaltres, per les nostres filles i fills, i per poder seguir construint aquesta alternativa política i social que és tan urgent i necessària, el 26 de maig cal omplir els Ajuntaments dels nostres pobles i ciutats de gent comuna.

És l'hora la gent comuna, és l'hora dels comuns!