Guia de preguntes freqüents

A Catalunya en Comú, les decisions més importants les prens tu.

Per tal de facilitar la participació i resoldre qualsevol dubte que puguis tenir referent a la consulta sobre l'acord de govern progressista, a continuació et facilitem aquesta guia de preguntes freqüents.

 

Qui pot participar?

Podran participar totes les persones inscrites i verificades al cens de Catalunya en Comú. Si no ho estàs, podràs inscriure’t al cens en qualsevol moment, ja que aquest es mantindrà obert durant els pròxims dies. Aquí tens l’enllaç per poder fer la teva inscripció i/o verificació: participa.catalunyaencomu.cat.

Què puc fer si no estic inscrita?

Tan fàcil com entrar a l’espai participa.catalunyaencomu.cat i seguir els passos que indica l’aplicació per donar-te d’alta com a inscrita a Catalunya en Comú.

Com em puc verificar?

Estar verificada vol dir que deprés d'haver-te inscrit a l'organització hem pogut contrastar la teva identitat, i significa que a partir de llavors tindràs veu i vot a les diferents consultes i votacions que traslladem a la nostra base de dades d’inscrites.

Si ja has participat en altres votacions, això vol dir que ja estàs verificada. Podràs accedir directament a la plataforma de votacions i emetre el teu vot.

Si encara no estàs verificada, necessitaràs validar les teves dades per raons de seguretat enviant dins de la mateixa aplicació de participa.catalunyaencomu.cat:

  • Fotocòpia o fotografia del DNI o NIE amb domicili a Catalunya.
  • Fotocòpia o fotografia del DNI o NIE amb domicili fora de Catalunya o passaport o permís de conduir, més el certificat d’empadronament o el rebut d’un subministrament bàsic (aigua, llum o gas) que no tingui més de tres mesos d’antiguitat i en el qual aparegui la teva identitat i un domicili a Catalunya.+

Com participar-hi?

A través del nostre web participa.catalunyaencomu.cat dins del període de votació establert. Per accedir al teu compte personal necessitaràs introduir el número de DNI o correu electrònic amb què vas realitzar la inscripció més la contrasenya que vas crear en el seu moment.

Si no recordes la teva contrasenya, pots també recuperar-la a la mateixa aplicació marcant l’opció “No recordo la meva contrasenya”. T’enviarem un correu electrònic a la direcció personal que ens vas facilitar i podràs escollir-ne una de nova.

Quina és la pregunta?

Estàs d'acord en què les i els comuns participem en la formació de govern a l'estat amb el PSOE i Unidas Podemos?

Quan puc participar?

Les votacions s’inicien el dijous 21 de novembre a les 10h i finalitzen el diumenge 24 de novembre a les 22h.

Els resultats oficials els anunciarem el dilluns 25 de novembre a les 10h en una roda de premsa a la seu de Barcelona en Comú, al carrer Marina 131.

Tens dubtes?

Si tot i això encara tens algun dubte o problema durant el procés de les votacions, pots escriure un correu electrònic info@catalunyaencomu.cat.