Executives territorials

Executives territorials

< Torna a III Assemblea Nacional 

 

Alt Pirineu i Aran  Terres de Lleida   Comarques Gironines   Catalunya Central   Maresme   Barcelonès

Vallès Oriental   Vallès Occidental   Baix Llobregat   Penedès   Camp de Tarragona   Terres de l'Ebre

 

Alt Pirineu i Aran

 Carles Martín
Ex funcionari de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, actualment jubilat. Llicenciat en sociologia. Des de jove simpatitzant del PSUC, vaig formar part de l'Assemblea Nacional d'Iniciativa per Catalunya en representació de L'Alt Pirineu i Aran. Membre del Comitè d'Empresa a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell per CC.OO. La meva activitat laboral a girat en torn als espais verds de la ciutat, per tant estic molt sensibilitzat en la problemàtica mediambiental.

 Francesc Pallares

La Seu d’Urgell. Politòleg i economista, actualment jubilat. He treballat com a ensenyant i investigador en Ciències Polítiques a les Universitats de Lleida, Autònoma de Barcelona i Pompeu Fabra. La meva trajectòria política ha seguit el curs des de BR, PSUC, ICV-Verds, i actualment a Podem i Catalunya en Comú.

 Francesc Godàs

Químic-enòleg, afiliat CCOO. Pedra (Bellver de Cerdanya) He treballat durant 30 anys a l'empresa Martini Rossi de Mollet del Vallès, 8 anys de regidor a l'Ajuntament de Sant Cugat, jugador internacional de Rugby

 Rebeca Librero

Rialp. Auxiliar administrativa. Treballo a Port Ainè de cambrera d'habitacions i participo al comitè d'empresa. Entro a la política per canviar les dures condicions en què vivim actualment els joves. Lluito per dignificar el dret a l'habitatge i a un treball just per als joves de la comarca.

 Montse Rollan 

Bibliotecària de formació, el meu bagatge professional m'ha portat a treballar en l'àmbit universitari i la biblioteca pública. Actualment em dedico a projectes de promoció de la lectura dirigits a públic infantil i adult. Especialment compromesa en temes culturals i socials. A favor d'una política que posi el focus en els drets de les persones, elimini els desequilibris territorials i vetlli per un desenvolupament sostenible i respectuós amb el medi ambient

 Meritxell Teruel 

Estaon, Auxiliar d’Infermeria. Actualment regento un refugi de muntanya. Involucrada als moviments pel dret a l’habitatge des de fa 10 anys. Estic en política per què crec que hi pot haver un canvi a la societat, un canvi per què els drets socials són essencials per a una societat més justa, equilibrada i equitativa. 

 

Terres de Lleida

 Laura Bergés Saura 

Periodista, professora a la UAB i a la UdL, col·laboradora en mitjans lliures, ara treballant pel Comú de lleida. Col·laborant en un projecte de transformació, des de la transparència i la participació, per al bé comú. Perquè no hi ha planeta B, perquè no es pot tolerar tanta desigualtat.

 Marc Dalmau Saba

Membre d'Almacelles en Comú i responsable de la Confluència Jove Lleida. Sóc politòleg per l'UAB i actualment estic cursant un màster en Polítiques Socials i Acció Comunitària a l'escola de l'IGOP. Formo part d'aquesta candidatura per treballar per poder consolidar i ampliar Catalunya en Comú a Ponent.

 Elena Ferre Toldrà

Graduada en Dret per la Universitat de Lleida (2016). Màster en Estudis de Gènere i Gestió de Polítiques d'Igualtat per la Universitat de Lleida, especialització en Agent d’Igualtat (2018). Assessora jurídica en el Servei de Gestió de la Formació de la Diputació de Barcelona (2016). Assessora legal en despatx d'advocats i administració de finques (2017). Consultora, assessora legal i coordinadora del Departament Legal en empresa privada especialitzada en Compliance Penal i Prevenció del Blanqueig de Capitals (2017-2019). Diputada Provincial a la Diputació de Lleida per el Grup En Comú Podem (2019-Actualitat). Regidora de Participació i Lluita contra la Corrupció per la Paeria de Lleida (2019-Juliol 2021). Regidora del Grup Municipal Comú de Lleida a la Paeria

 Carla Galeote Escoda

Tinc 20 anys i actualment estic acabant els meus estudis en el grau de Dret. Integrant de Catalunya en Comú així com de Confluència Jove, l’espai que m’ha ensenyat que la política i l’activisme son l’única eina que tenim la joventut per implicar-nos en els canvis socials i reivindicar el nostre paper a la societat.

 Sònia Martínez Albiñana

Advocada col·laboradora de Càritas en temes de migració, i amb persones refugiades a la Fundació APIP-ACAM, viu al barri del Centre Històric-Universitat de Lleida. Es reconeix com a feminista, d’esquerres, ecologista, republicana i independentista. Valora el diàleg, la tolerància, la sensibilitat, l’esforç, la perseverança i el compromís amb les causes socials. Participa a Catalunya en Comú Podem, a la Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats i a Advocats per la Democràcia.

 Nessa Molina Cano

Soc una dona trans nascuda al 1997 a Alpicat, a la comarca del Segrià. Graduada en Dret i Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Lleida i en Medicació per la Universitat Europea Miguel de Cervantes. Actualment estudio un Màster de Diplomàcia i Organitzacions Internacionals al CEI International Affairs Escola Diplomàtica de Barcelona, adscrit a la Universitat de Barcelona. CrossFit i Marvel com a estil de vida.

 Helena Motos

Treballa com a infermera i ara des del CCOO s’ocupa de temes de relacions laborals; es reconeix d’esquerres, no d’extrems, fuig dels “ismes” i no li agrada la globalització neoliberal. Valora la solidaritat, l’humanitat en la política i a la gent pel que és i no pel que té. Participa en moviments socials com la Marea Blanca i en moviments sindicals. Defensa que a política s’ha de fer d’una altra manera, des de la generositat de les persones per treballar pels altres i des de la implicació i la participació ciutadana. Porta molts anys lluitant per les franges de població més febles i estic segura que des de l’ajuntament es pot fer molta feina que ara no s’està fent. S’han de gestionar millor els recursos per aprofitar millor el que tenim en l’àmbit dels serveis socials. Pot aportar experiència en el camp dels drets laborals, l’àrea social i la salut. Té una sensibilitat especial per la gent gran i tenir-ne cura és un repte cabdal ja i per als propers anys. 

 Jaume Moya i Matas

Vaig néixer a Barcelona, però fa 12 anys que visc amb els meus dos fills en un poble de la Segarra. Des de l’activisme cultural i social, i amb bitllet d’anada i tornada, vaig arribar a la política convençut de poder ser útil en la defensa de la justícia social, la preservació del medi ambient, el respecte a la diferència i la defensa de la cultura i l’educació. El compromís en la construcció d’una societat millor, lliure, democràtica i feliç, em mouen a presentar-me com a candidat al Congrés per terres de Lleida, Alt Pirineu i l’Aran. Llicenciat en Dret, postgrau en Gestió Immobiliària i Procurador. He estat membre de la Comissió de política lingüística de l’ICPB i activista, entre d’altres, del Fòrum Espitllera, Fundació Cases i Llebot, ANC, Plataforma Aturem el Fràcking i Multireferèndum. Autor d’“Els castells de la Segarra” i director de Fira de Florejacs, he participat en molts projectes de divulgació de cultura i patrimoni. Com a diputat a la XI i XII legislatures, he estat portaveu adjunt a les comissions de Justícia i de Reglament, i vocal a Agricultura i Alimentació, Transició ecològica i Investigació sobre el finançament del PP.

Suplent:

 Josep Maria Perera Sambola

Diuen que la transparència es un mitja per la necessària confiança del ciutadà amb els que administren lo públic . Confiem mes en allò que coneixem i tractem habitualment , quan ens sentim propers ens vinculem mes i millor. Per això estic compromès amb el municipalisme com a una palanca de transformació que ens permeti aterrar les decisions i els recursos a prop de les persones a qui van destinades.

 

Comarques Gironines

 Eugènia Pascual Puig

Tinc 46 anys i sóc de Girona. Llicenciada en Economia i especialista en Màrqueting, des de fa uns anys professora de secundària. Vaig ser coordinadora del sindicat d'estudiants AEP-ACE a la UB. Defensora del dret a l'habitatge, la banca ètica, el dret a l'aigua, els Drets Humans i mediambientals. Actualment dedicada també a la recuperació de la memòria històrica a l’Amical d’Antics Guerrillers de Catalunya. Profundament d'esquerres, considero que qualsevol lluita no és petita ni inútil si hi puc col·laborar. La derrota és només no intentar-ho!. Coordinadora dels Comuns de Girona i coordinadora i responsable d'Acció Política dels Comuns de les Comarques Gironines.

 Joan Salmerón Crosas

Tinc 63 anys, de Blanes (La Selva). Jubilat de Banca, sector on he estat sindicalista de CCOO durant 30 anys. Vaig ser regidor a l’Ajuntament de Blanes durant 20 anys i 8 anys conseller comarcal de La Selva. Promotor dels equips femenins de futbol blanenc durant 13 temporades i dels equips de bàsquet durant 5 temporades. De l’executiva local de Blanes en Comú i de l’executiva de Catalunya en Comú de les Comarques Gironines, on sóc responsable d'Organització i co-coordinador.

 Sara Sigüenza Rodríguez

Tinc 32 anys. Graduada en Treball Social i tècnica superior en Producció d'audiovisuals, ràdio i espectacles. Visc a Riells i Viabrea (Baix Montseny), on participo a l'Associació Aigua és Vida. Crec que hem d'acostar la política a la gent que ens envolta i que no podem assumir que tothom té la mateixa informació que nosaltres, pel que és vital que difonguem i ens comuniquem d'una manera senzilla. Vull treballar per assolir els drets socials, civils i polítics mínims indispensables perquè tothom pugui tenir una vida digna. 

 Raül Valls Lucea

Nascut a Barcelona el 24 de setembre de 1965, visc a la Vall d'en Bas (Garrotxa). Llicenciat en Filosofia per la UAB (1997), Mestratge en Humanitats per la UPF (1999), militant dels CJC i el PCC des de 1988 i de les CCOO des de 1990, a EUiA des de la seva fundació. Actualment a EUCat. Membre del Comitè d'Empresa de SFBSA entre 1991 i 2019 i de les executives de la USCOB i la Federació d'Administració Pública entre 2002 i 2005. President i portaveu de Salvem les Valls entre 2003 i 2019, fundador del Centre per a la Sostenibilitat Territorial el 2006, president de l'Amical Antics Guerrillers de Catalunya des del 2019 i actual coordinador d'Olot en Comú Podem.

 Zaida Linares Vélez

Tinc 25 anys, de Sils (La Selva). Historiadora de l’art especialitzada en projectes educatius en centres d’art. Coordinadora de Confluència Jove CCGG, activista de la Plataforma Feminista de Girona i coordinadora del Moviment Democràtic de Dones de Sils. Membre de l'executiva dels Comuns de les CCGG. Considero essencial lluitar per un futur on es valorin les cures i que evolucionem cap a una vida digna, feminista i justa. Sempre tinc present que l’empatia i l’educació són els motors del canvi.

 Jordi Romero Villalba

Tinc 62 anys i visc a Arbúcies (Baix Montseny). Gestor cultural, especialitzat en la divulgació històrica, del patrimoni i de monuments i jaciments arqueològics. Inicio l’activisme veïnal l’any 1974 a Ciutat Vella de Barcelona, he estat membre de la PAH i d’Units pel CAP (Sanitat). Des del 1978 sóc membre actiu en entitats de Cultura Popular i Tradicional de Foc Festiu. L’any 1974 m’afilio al PSUC. Actualment sóc membre de la Mesa del Consell Nacional d’Esquerra Verda, co-coordinador d’Esquerra Verda a Comarques Gironines i membre de l’executiva de Catalunya en Comú a la Vegueria de Girona.

 Maria Cristina Simó Alcaraz

Nascuda a Barcelona fa 54 anys, visc a Sils (La Selva). Mestra d’escola pública i he estat directora d’escola. Màster en direcció i gestió d’institucions educatives. Presidenta del Moviment Democràtic de Dones a Espanya. Coordinadora de la Xarxa de Municipis Lliures de Trata. Impulsora del 8M a Girona i una de les fundadores de la Plataforma Feminista gironina. Responsable de feminismes de Comuns a Comarques Gironines. Regidora de Sils En Comú i consellera portaveu d’En Comú Guanyem a la Comarca de la Selva. Secretaria de l’Àrea de Feminisme del PCE i membre de la direcció Col·legiada d'IU. Coordinadora del grup de treball feminista del Partit de l'Esquerra Europea i de l’Assemblea feminista del Fòrum Europeu progressista, d’esquerres i ecologista. Coordinadora a Europa de la RIAOMPI (Xarxa Internacional de dones antiimperialistes).

 Marc Vidal Pou

Nascut a Mataró el 1954, visc a Regencós (Baix Empordà). Mestre d’ensenyament primari jubilat i llicenciat en Psicopedagogia, vaig ser director a l’escola Rocafonda de Mataró i a l’escola Dr. Arruga de Begur i vaig exercir de professor de llengua catalana a l'INS Baix Empordà de Palafrugell fins al moment d'incorporar-me al Parlament com a diputat en la desena legislatura pel grup ICV-EUiA (7/2011 a 12/2012) i en l’onzena per Catalunya Sí Que es Pot (12/2012 a 8/2015). Anteriorment vaig ocupar els càrrecs de secretari general del Sindicat d'Ensenyament de CCOO a Girona i secretari de Comunicació de la Federació d'Ensenyament de CCOO a Catalunya. També vaig ser nomenat Director del Servei Territorial del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a Girona en el darrer Govern d'Entesa. Vaig ser conseller comarcal del Baix Empordà del 2011 al 2015 i des de 2007 sóc regidor a l'Ajuntament de Regencós.

 Marian Anguita Ferrer

Tinc 69 anys, nascuda a Vilanova i la Geltrú, visc a Blanes. Periodista i tècnica editorial. Activista i militat feminista i LGTBI+ des dels anys 70. Militant d’EUCat i d’IU, membre del Moviment Democràtic de Dones. Regidora d’Acció Social i Igualtat de govern, per Blanes en Comú Podem. La política municipal és per a mi l’eina més útil per treballar per a transformar la societat, per la seva proximitat amb la gent comuna i la capacitat de reaccionar amb més immediatesa.

 Rossend Fernandez Ortega

Tinc 68 anys i estic jubilat, he viscut fins fa dos anys a l'Àrea Metropolitana de Barcelona i ara estic vivint a Cornellà del Terri (Pla de l'Estany). Participo en el Comú de Girona ciutat. La meva trajectòria política té a veure amb les lluites juvenils i obreres dels anys 70 i 80, i en els moviments ecologistes de primera hora. He militat a ICV fins al final de la seva vida política i actualment a Esquerra Verda. Estic a Catalunya en Comú des de la seva constitució, així com a la seva sectorial de salut. Tota la meva vida laboral s'ha desenvolupat en el camp de la gestió econòmica i administrativa. He treballat en un parell d'etapes en dues ONGs de l'àmbit sanitari i social. He participat en Plataformes en Defensa de la Sanitat Pública i la Marea Blanca. he recolzat la campanya de CCOO #NouTrueta als terrenys de Domeny (Girona). Sóc actiu a les xarxes socials especialment en temes relacionats amb la salut (atenció primària, urgències mèdiques, educació i promoció de la salut), també pel que fa al canvi climàtic, la pau i la desmilitarització.

 Victoria Salvado Martin

Tinc 66 anys, nascuda a Reus i resident a Girona. Professora de Química i investigadora a la Universitat de Girona on he exercit diferents càrrecs de gestió (degana de la Facultat de Ciències, vicerectora de recerca i coordinadora d’estudi). Activista feminista i ecologista. Presidenta de la Junta de Personal Docent Funcionari a la Universitat de Girona i representant de CCOO, membre de la Plataforma Aigua és Vida, de la Plataforma Feminista i d’Amnistia Internacional. Membre de l'executiva de Girona en Comú.

 Rubèn Paz Martin

Tinc 22 anys, de Girona. Estudiant d’Interpretació al Conservatori Superior del Liceu i estudiant de Ciències Polítiques i de l’Administració a la UdG. Membre de l’executiva de Confluència Jove de CCGG i responsable d’acció política i comunicació. Responsable de l’Eix d’Emancipació a la Confluència Jove nacional.

 

Catalunya Central

 Ana Cecilia Querol Muñoz

Poble a poble, ciutat a ciutat sumem forces, creixem i enxarxem- nos, seguim construint Catalunya en Comú. On la Catalunya Central ha de fer sentir la seva veu, una veu que transmeti la les nostres realitats i els nostres anhels, per millorar el nostre futur.

 Josep Joan Roda Rubio

Les nostres comarques centrals es mereixen ser escoltades. Massa temps oblidades, ens toca portar la veu de les reivindicacions al centre del debat polític de la nostra organització. No pot ser d'altra manera, és de sentit comú. Aportaré el meu gra de sorra perquè la nostra veu de les comarques centrals arribi i sigui escoltada

 Laura Oliva Mirón

Vull representar la veu de les joves i joves de la Catalunya Central que sovint veiem com els nostres drets no es defensen amb prou fermesa i contundència. La dificultat d’emancipació, l’augment dels lloguers i la pèrdua de poder adquisitiu o la manca d’oportunitats laborals en què ens veiem abocades fa que actualment ens sigui complex desenvolupar la nostra joventut i prendre responsabilitat amb les garanties necessàries.

 Albert Marañon Ledesma

Per seguir treballant dia a dia per una societat amb justícia social i orgullosament diversa. Perquè la Catalunya Central deixi de ser d'una vegada per totes territori oblidat de segona.

 Laura Massana Mas

Sumar i treballar per arrelar a les comarques centrals, el projecte polític social, ecologista, feminista i pel dret a decidir de Catalunya en Comú

 Miguel Sánchez Gueldos

Els Comuns sempre serem al costat de la classe treballadora per a aconseguir millorar les seves condicions social.

 Rosa Santasusana Bayona

Vull fer que la veu de la gent de la Catalunya Central arribi a qui pot prendre decisions que afecten a la vida diària de la gent.

 Xavier León Martos

Contribuir des de la meva experiència local a millorar i aprofundir El debat polític tant a nivell intern com extern . El cas de Santpedor és un exemple de com homes i dones amb o sense experiència política anterior han estat capaces de crear organització participar a unes eleccions i obtenir representació a un municipi de poc més de 7000 habitants.

 Montse Clapers Aibar

Des del Moianès sempre hem treballat per conservar el medi ambient. Davant de l'emergència climàtica crec que l'espai dels COMUNS es el millor lloc per continuar fent-ho, tots junts.

 Marcel Colell Palà

En una comarca de les buidades com el Solsonès cal una organització que promogui un equilibri territorial sostenible i ecològic.

 Lídia Giménez Garcia

Per seguir treballant per una educació pública que fomenti en els nostres infants i joves la capacitat de pensar , de tenir sentit crític, des del respecte i la solidaritat

 Daniel Jimenez Hernandez

Garantir la igualtat d'oportunitats entre les persones mes desfavorides socialment o que presentin situacions de diversitat funcional, ha de ser un tret diferenciador dels comuns.

 

Maresme

 Tito Casado Pizarro

Pare d’una filla a temps complert i intentant conciliar malgrat la meva dedicació política com a Regidor de Llavaneres i la meva vida laboral com a Tècnic territorial del Maresme a Catalunya en Comú.

 Noelia Palomino Cid

Jove, mataronina i del món de la comunicació, però sobretot amb ganes de millorar la política. Seguint sempre el llegat d'Allende: "Ser jove i no ser revolucionari és una contradicció biològica".

 Sergi Morales Díaz

Cooperativista convençut, treballant pel bé comú i per un una economia al servei de les persones. Llicenciat en ADE i treballant per fomentar l’economia social. Temporalment regidor d’Ocupació i Empresa a l’Ajuntament de Mataró.

 Fátima Lakhloufi Slimi

Mare de dos nens, científica i amant de la natura. Crec que perquè hi hagi un equilibri al món ens hem d'assemblar a la natura tan perfecta en la seva gran diversitat. I per això hem de començar a creure en la diversitat de la nostra societat. El nostre repte és fer política sense barreres sempre pensant en el comú.

 Alberto Fernández López

Vinc del moviment Sindical i soc membre de Comitè d'Empresa, en el meu treball. Catalunya en Comú representa els valors en els que crec "Llibertat, Igualtat, Fraternitat"

 Victoria Padilla Sánchez

Tinc 23 anys i visc a Calella. Sóc neta i filla de gent treballadora del sud que van vindre a Catalunya a buscar una vida millor. Per això, crec que la política ha de ser fer-se sempre per la gent obrera. Sóc sociosanitària, però també tinc la titulació d'educadora infantil.

 Sebastià Tejada García

Regidor de Calella en Comú i Conseller Comarcal del Maresme, Tècnic a la indústria. Tinc moltes ganes d’avorrir-me, però no hi ha manera... en una altra vida.

 Carla Perucca Iannitelli

Filla i néta d'exiliats per guerres, així he après que la política travessa tots els aspectes de la nostra vida. Sóc politòloga i treballo en projectes europeus de ciència ciutadana per un major impacte polític i social. Militant de la res pública.

 Mikel Aulet Balseiro

De família treballadora en el món dels serveis. Tècnic de depuració i residus. Sempre aprenent del medi ambient i la ciència. Arenys de Mar sempre ha estat casa meva.

 Cristina Ribas Barberan

Biòloga i periodista, activista en diversos moviments ambientals. És professora de periodisme a la UPF i des de fa anys treballa en projectes de comunicació digital per el sector públic.

 Marcos Ortega Canillas

Pare de 2 fills, sóc Treballador Social de professió. Actualment També sóc Regidor Portaveu de Pineda En Comú. Mucha gente pequeña, en lugares pequeños, haciendo cosas pequeñas, puede cambiar el Mundo. Así entiendo yo la política.

 Elena Martín Díaz

Dona, mare, activista i entre altres. Sóc Educadora social, i he treballat sempre amb adolescents en contextos de vulnerabilitat, conflicte i violència. A la feina he mirat sempre de donar-ho tot, però sobretot he après; la importància de ser part, d’un grup, d’una família, d'una comunitat.

Suplents:

 Kílian Pérez Novelles

Nascut a Barcelona i Pinetenc d’adopció. Afiliat a CCOO, sóc funcionari de l’Ajuntament de Pineda de Mar, i actualment he estat escollit com a responsable sindical fent-me càrrec de la Secretari d’Organització i Recursos de la Unió Intercomarcal de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya al Vallès Oriental, el Maresme i Osona.

 Raquel Serra Lerga

Enginyera tècnica industrial, actualment professora de secundària i regidora de mobilitat, sostenibilitat i habitatge de l’Ajuntament de Canet.

 Oscar Monroy Martín

 Elena Crespo Garcia

Educadora social de base, compromesa amb el moviment associatiu des de diferents sectors amb especial interès pel sanitari i juvenil. Amb experiència laboral de més de vint anys al sector públic on he desenvolupat tasques relacionades amb les polítiques de joventut, participació ciutadana, promoció de la salut comunitària, dinamització d’entitats i directora d’equipaments cívics. Regidora d’ICV durant dos mandants a l’Ajuntament de Masnou i compromesa en generar instruments útils que ajudin a millorar la vida de la gent treballadora.

 

Barcelonès

 Alexandra López Lorente

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració, Màster en Estudis migratoris per la UPF i Postgrau en Gestió i Administració d’Entitats No Lucratives per la UOC. Des de 2019 consellera del Districte de Nou Barris. He desenvolupat la meva trajectòria professional al tercer sector social i més recentment, com a professora a l’escola pública. Participo des de fa anys a l'assemblea de Nou Barris en Comú, on actualment sóc una de les representants a la Coordinadora. M’agradaria poder aportar el meu gra de sorra a l’organització sempre sota una mirada municipalista nodrida de l’experiència d’aquests anys treballant a territori. Per mi Catalunya en Comú ha de ser la punta de llança que ens permetrà arribar a tenir un país socialment just capaç de millorar les condicions de vida de la gent i d’oferir oportunitats per a totes. Des del Barcelonès hem de fer-nos més grans i seguir demostrant que som la finestra d’oportunitat per a la transformació social; capaces de ser contundents amb la segregació urbana, i d’oferir una resposta innovadora -a través de polítiques públiques valentes- que acabin amb les desigualtats.

 Jordi Guillen Sarrat

Graduat en Batxillerat Humanístic i actualment cursant el grau tècnic superior en intervenció social.
Membre de l'assemblea de Les Corts en Comú i representant de l'assemblea a la taula territorial de Barcelona en Comú, espais que adoro i m'estimo. Actualment soc Conseller portaveu al Districte de Les Corts per Barcelona en Comú. Convençut que la política és el mitjà per poder canviar la realitat fent-la més justa i progressista. Defensor dels serveis públics com a drets universals de les persones; de l'educació, la sanitat, la seguretat i cura, la inclusió i del control humà i municipal de l'agricultura i de l'aigua.
Convençut que la unió fa i ens dona la força vull participar en aquest projecte col·lectiu que és Catalunya en Comú.

 Mariela Iglesias Costa

Nací en Buenos Aires pero hace casi 20 que vivo aquí. Vine a estudiar las políticas y los proyectos que se hacían en Barcelona.
Desde aquel momento entendí que no había transformación social sino pasaba por lo próximo, por lo urbano, y por el territorio.
Ja era sociòloga i docent, havia treballat amb programes de dones a la Ciutat de Buenos Aires. A més d'estudiar un màster en Polítiques, Projectes i Gestió de la Ciutat i un altre en Ciència Política, vaig treballar com a investigadora, docent i consultora, sempre amb projectes que vinculaven la perspectiva social amb la territorial.
Esta es la idea que me mueve y la que me lleva a aportar lo que pueda en los espacios en que participo.
Actualment sóc profe de polítiques urbanes i innovació social i em dedico a fer projectes d'urbanisme social des d'una idea àmplia d'espai públic. A Barcelona en Comú, em vaig acostar quan encara es va dir Guanyem aquell dia en la presentació a l'escola prop de Paral·lel.
Era un momento necesario y todavía lo es. Creo en los espacios de militancia que cuidan, que generan ideas y que són motor de cambio.

 Miquel Borràs

Crescut a la Badalona de la Transició i veí de Barcelona des de fa més de 30 anys.
Considero el municipalisme, la radicalitat democràtica i la transparència com a eines de transformació en si mateixes. Per això crec que l'experiència de Barcelona en Comú pot contribuir a construir una Catalunya en Comú més útil i més vinculada al territori.

 Maria Luisa D'Addabbo

Italià d'origen, veïna del districte d’Horta-Guinardó, soc activista i représentant de l'assemblea d’Horta-Guinardó a la Coordinadora de Bcomú, ara també Consellera del mateix districte.
Advocada especialitzada en dret penal, sempre he estat implicada en la defensa dels drets humans i dels moviments socials.
Crec que els canvis socials només es poden fer des de baix i col·lectivament a partir de la riquesa de les diversitats. Vull aportar les meves habilitats i la meva experiència (també en la relació amb la gent) per contribuir a posar els barris i els territoris al centre de la politica de Catalunya en Comú i impulsar les nostres polítiques valentes a tota Catalunya.

 Antoni Coll Tort

La feina feta, el treball dels diferents equips municipals de Catalunya en Comú a les ciutats del Barcelonès, així com la experiència del qui ens han precedit en la construcció de ciutats i pobles més justes i equilibrades, ja sigui a l’oposició, ja sigui des de la responsabilitat de govern, ens confirma la necessitat de seguir plantejant-nos col•lectivament el municipalisme com a punta de llança de la hegemonia ciutadana, a qualsevol de les nostres ciutats i pobles i a la resta del País.

 Lorena Dominguez

Politòloga i mediadora comunitària i familiar. Durant els darrers 10 anys he treballat en l'àmbit de la gestió de conflictes i recentment m'he incorporat com a Secretària tècnica d'organització a Barcelona en Comú.
Des de fa 4 anys, he compaginat la meva vida professional amb l'activisme a Barcelona en comú i, en el present mandat, també com a Consellera de Feminismes i LGTBI al districte de Sant Martí.

 David Rivilla

Soc en David Rivilla, estudiante de filosofia i actual coordinador de joves de Barcelona en Comú. Em presento a l'executiva del barcelonès perquè vull aporta tota la meva experiència com a coordinador i, sobretot, la meva respectiva com a jove. S'estan fent polítiques per a gent jove, en nom de la gent jove, sense comptar amb la gent jove, i això, ha de canviar!

Bruna Lira i Comín

Tinc 20 anys, sóc estudiant de música i m'hi dedico a ella, Porto militant amb política des dels 15 anys, però des de que en tinc 1 que em portaven a les manifestacions i els mítings els meus pares

 Jordi Martin Lopez

Activista des del 15M; fent política des del barri, primer amb procés constituent i després amb Barcelona en Comú, on he pogut ser conseller del meu districte (Sant Martí), i ara seguint fent crèixer al projecte des de la Direcció Executiva.
Treballant des del municipalisme per un món més just; en comú podem fer-ho a tota Catalunya.

 Antonio Molina

Sóc l'Antonio Molina, colomenc i periodista, vaig decidir organitzar-me per intentar posar, en la mesura de les meves capacitats, el meu petit gra de sorra en el projecte de la transformació de la societat. Crec que el projecte dels Comuns és necessari per canviar un sistema injust i cruel què es ceba principalment en les classes populars, i d'això a Santa Coloma de Gramenet en sabem molt. Per això, vull portar la veu de la Catalunya popular i diversa al Consell Nacional de Catalunya en Comú.

 Rosa Perea

Soc la Rosa Perea, com tantes d la meva generació nascuda a Badalona pero colomenca des de sempre.
M’agrada la meva ciutat, la seva gent i sobretot les seves possibilitats. Així que és de calaix que vulgui ser-hi amb les persones dels i de les Comunes. És l’espai politic amb suficient valentia per canviar les coses, tant a nivell local com de país. Catalunya en comú és on trobo la il.lusió i la capacitat crítica per assolir un futur més just i verd.

 Antonio Baños

De Hospitalet Llobregat. Creo en el municipalismo y en los movimientos sociales como elementos impulsores del cambio, en una sociedad más justa para con tod@s.

 Ana Gonzàlez

Sóc l'Anna González, Regidora de L'Hospitalet, feminista, activista social i veïnal en defensa de drets fonamentals per a la majoria de veïns i veïnes. Lluitant des del municipalisme per la sostenibilitat ambiental, la justícia social, la solidaritat i la igualtat.

 Joan Comorera

Advocat penalista i ex Senador a les legislatures XI i XII. Ara faig de co-coordinador d´En Comú Podem Sant Adrià lluitant per una ciutat més justa, més igualitaria i menys contaminada.

 Irene Aldabert

Nascuda a Sant Adrià de Besòs fa 55 anys, participo del moviment associatiu des de la meva joventut, per colaborar en la construcció de vincles comunitaris i amb un ferm compromís polític. Fora i dintre de les institucions, a 1a línia o de forma anònima, treballo cada dia per contribuir a la millora de les condicions de vida de la gent treballadora.

 Daniel Sosa

Vaig començar a participar als comuns a partir de l'associacionisme juvenil i l'acció sociocomunitària al meu barri a Badalona. Actualment, soc Coordinador Nacional de Joves Ecosocialistes i responsable de comunicació de Badalona En Comú.

La gent jove tenim molt a dir i molt a fer, som present i futur i motor dels canvis possibles i impossibles. Hem d'impulsar Catalunya En Comú com a motor polític i social per defensar a la gent comuna del nostre país.

 Maria Lobato Pardo 

Nascuda al 1979 sóc diplomada en Magisteri i llicenciada en Psicopedagogia. Sempre relacionada, des de la Universitat a l'entorn polític des de joves d'Esquerra Verda primer i Iniciativa per Catalunya després, he participat a diferents comissions (Economia, Educació) amb vocació municipalista, ecologista i d'esquerres. Federalista convençuda, ara inscrita en el Projecte de Catalunya en Comú, crec en el servei públic com a model de fer política, des del carrer però organitzant i defensant un país solidari, econòmicament sostenible, europeu i de progrés des de les institucions i organismes de país, de territori i de municipi. Construint entre tots, explicant per a tots, fent pedagogia política.

 

Vallès Oriental

 Jose Antonio Montero Domínguez

Nascut a Holanda, 50 anys. Dues filles. Llicenciat en Psicologia i Educador Social. Alcalde de Montornès del Vallès des de 2011. Membre de la Col·legiada d'EUCat.

 Núria Romero i Camp

Em dic Núria Romero i Camp i sóc de Cardedeu, de fet sóc ara mateix la regidora de Cardedeu En Comú Podem. Treballo a l'administració i sóc Promotora en Igualtat efectiva entre homes i dones i tècnica en Gestió documental. Dedico les meves energies a les cures i a "canviar les coses que no puc acceptar".

 Josep Torrecillas Moreno

Técnic d'ocupació i actualment jubilat. Lligat històricament a l'espai que representem en l'àmbit polític i social. Membre de CCOO i activista en la defensa del benestar de les persones grans i de la lluita contra el canvi climàtic.

 Mari Carmen Moya Hidalgo

Molletana, trabajadora en la limpieza, feminista y regidora de Mollet en Comú. Juntas podemos construir un país más justo y solidario de izquierdas y con conciencia de clase. Todas contamos
 

 Lluís Moreno Garcia

55 anys. Parets del Vallès. Treballador del sector públic des de l'any 1988, actualment a la Xarxa d'ateneus de Fabricació Digital de l'Ajuntament de Barcelona. El meu compromís és programàtic i de valors compartits col·lectius on persones de diferents trajectòries, creen conjuntament, i esdevenen partícips de tots els processos.

 Laura Jorquera Callau

Apòstata, antifeixista, ecologista i productora d’esdeveniments.

 Helena Moreno Roger

Parets del Vallès. Documentalista Audiovisual i estudiant del Màster d'Edició Digital. Per un feminisme interseccional que ho transformi tot.

 Antonio Polo Lama

43 años, Autónomo. Militante de Catalunya en Comú. Regidor y Portavoz del grupo municipal Lliçà d'Amunt En Comú Podem. Miembro del consell Nacional de Catalunya en Comú y portavoz de Lliça En Comú.

 Mireia Marín Ferrer

Filla de Martorelles, però molletana des de fa 17 anys. Tinc 40 anys, soc administrativa i mare de 2 fills. Compromesa amb lluita contra el canvi climàtic i el moviment feminista.

 Jose Luis López Ramon

Politòleg per la Universitat de Barcelona, component de la comissió local de Montornès en Comú i corresponsable de l'organització juvenil al mateix municipi. Membre de la Coordinadora de Confluència Jove i responsable de l'àrea d'organització i finances. Forma part del grup de treball de socioeconòmica al Consell de la Joventut d'Espanya i col·labora amb el moviment sindical i en la recuperació dels drets de la classe treballadora.

 

Vallès Occidental

 Glòria Baena

La comunicació i l'educació marquen la meva vida, tant personal com professionalment. Aquests anys hem demostrat que entre totes els canvis són possibles a molts municipis i que podem posar la ciutadania al davant. Treballem per seguir fent que les nostres ciutats i el nostre país millorin.

 Joan Berlanga

Sabadellenc, docent en una escola d'adults i amb ganes de contribuir per avançar cap un futur més just i sostenible.

 José Cabello

Professor de secundària d'orientació educativa i cicles formatius professionals. Militant d'Esquerra Verda. Delegat sindical de CCOO del Vallès Occidental. Soci de Geenpeace.

La pandèmia ens has interpel·lat al conjunt de la ciutadania a recuperar els espais comuns i el valor de la proximitat; la importància dels treballs, de la cura i l’acompanyament dels nostres majors, els serveis públics, la necessitat de protegir la biodiversitat. Per tot això cal organitzacions polítiques de transformació social.

Per impulsar el projecte col·lectiu de transformació social de Catalunya en Comú al Vallès Occidental, vull formar part de l’executiva comarcal amb tota la voluntat de desenvolupar un treball polític col·lectiu i democràtic. Per transformar els nostres barris, pobles i ciutats en un sentit ecosocialista, calen comuns locals en cada cuna de les nostres poblacions i arrelar dinàmiques socials de majories àmplies en els nostres entorns de vida quotidiana.

 Laura Campos

Alcaldessa de Montcada i Reixac. Catalunya en Comú construïnt alternatives des del municipalisme transformador, progressista i d’esquerres. 

 Andrea De Pablos

Sóc Llicenciada en Psicologia, i actualment també assessora de Grup Municipal d’En Comú Podem a Rubí.

 Albert Farriol

Del PSUC a Catalunya en Comú. Intentant empènyer el carro i, quan van escasses, buscant les forces per fer-ho. Que St. Quirze, el Vallès i Catalunya ho valen!

 Isabel Garcia

60 anys. Alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda i coordinadora del grup local. Sóc professora d’educació infantil en excedència i membre de la Cooperativa Escola Bressol Quitxalla. El municipalisme és l’espai de transformació per excel·lència, per millorar la vida de la gent i fer avançar Catalunya. Treballem per unes ciutats justes, innovadores, verdes i feministes.

Eva Guerra

 Ramon Gutiérrez

Estic motivat en construir espais de treball local i territorial que dotin el nostre espai polític de capacitat d'arrelar. 
Necessitem una organització que doni resposta des de tots els pobles i ciutats I des de l’espai comarcal a les necessitats i preocupacions de la gent comuna.

 Àngels Marcuello

Nascuda a Barcelona l’any 1965 i vallesana d’adopció. Feminista, llicenciada en Sociologia i Ciències Polítiques per la UAB i funcionaria a l’ajuntament de L’Hospitalet.
Com a veïna de Palau-solità i Plegamans, de 25 anys a ençà, estic implicada en la política municipal i comarcal, he desenvolupat tasques de regidora al meu ajuntament, de consellera al Vallès Occidental i soc membre de les direccions nacionals i comarcals de Catalunya en Comú i d'Esquerra Verda.
I sempre ho he fet amb la convicció de que només és possible acabar amb les desigualtats i les injustícies fent política per a la gent comuna 

 Isaac Martínez

Sóc l'Isaac Martínez Marcó. Tinc 45 anys i sóc veí de Cerdanyola del Vallès. De professió, tècnic en realització d'audiovisuals. Com a càmera he cobert esdeveniments des de l'àmbit local fins a notícies internacionals. Actualment sóc regidor a l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i estic actiu en moviments veïnals. Crec fermament en els drets socials. Crec que una Cerdanyola, un Vallès Occidental i una Catalunya millors són possibles i per això també vull lluitar per a un futur més verd, roig i lila.

 Rut Martínez

Estem vivint en un escenari de multiplicitat de crisi, no només pel context pandèmic, també pel context incert de complexitats creixents. Ens cal més que mai enfortir-nos com organització, per poder donar així resposta a tots els reptes que se'ns presenten, a portant cada una de nosaltres el nostre coneixement, il·lusió i bagatge que farà arrelar a territori, les polítiques de transformació que la ciutadania necessita per afrontar la situació geopolítica que vivim.

Per aquest motiu m'engresca formar part d'aquesta organització, per aportar des de la meva expertesa i amb il·lusió, el meu granet de sorra. Sóc llicenciada en filosofia i treballo des de fa més de deu anys a trinxeres socials, en l'àmbit habitacional, Sempre amb un gran propòsit, no ens podem permetre el luxe de ser pessimistes, ni volem. Ecofeminisme o barbarie!

 Joan Mena

46 anys. Sabadell. Diputat d’En Comú Podem al Congrés dels diputats i portaveu de Catalunya en Comú. Activista LGTBI i membre de les marees educatives. Sóc professor interí de llengua i literatura castellana a secundària ara en excedència. L’educació és L’eina amb més potencial de transformació que tenim i, per això, l’hem de prioritzar. Vull construir una Catalunya més lliure, més justa i més neta

 Agnès Petit

Soc la gran de cinc germans i tieta de cinc nebots. L'any que ve faig 50 anys. Educadora Social i amb experiència de més de 20 anys a les àrees de joventut, de lleure, de participació ciutadana i districtes de l'Ajuntament de Terrassa com a tècnica. Responsable d'Organització de Catalunya en Comú des del desembre de 2019. Membre de l' Executiva Nacional de Catalunya En Comú.
NO OBLIDEM MAI QUI SOM NI PER A QUÈ SOM AQUI.

 Sílvia Piñero

Tinc 53 anys i sóc de Montcada i Reixac. Dona, mare i feminista. Co-responsable d'Organització a Montcada en Comú. Membre del Consell de Civisme i convivència de Montcada i Reixac.

 Carles Rodríguez

Sóc Sociòleg de formació, tinc Postgraus en govern local, transparència i participació ciutadana i actualment cursant un Màster en Public Affairs. Regidor a Viladecavalls i Vicepresident del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Des del Vallès, amb força i il•lusió per fer créixer els Comuns i guanyar a més pobles i ciutats el 2023.

 Antònia Sáez

Vivim en una societat convulsa, on són necessaris els esforços de tots i totes.Les ciutats són la nostra trinxera i cal treballar per posar la ciutadania al davant en les polítiques municipals. Treballem juntes perquè millorant les nostres ciutats, millorem el nostre país.

Marta Salido

Ecofeminista i activista per l'educació pública.

 Marçal Solà

Militant d'ICV des del 2004.
Estudis finalitzats d'Integració Social i estudiant d'Educació Social.
Del 2015 al 2019 regidor de Cultura i Joventut a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda per ICV. A partir del 2019 regidor de Cultura, Joventut, Govern obert i transparència, Comunicació, Tinent d'Alcaldia i Portaveu suplent a l'Ajuntamnet d Santa Perpètua de Mogoda per Santa Perpètua en Comú.
Implicat en diverses entitats socio-culturals i espais d'activisme i moviments socials organitzats.

 Tamar Zamora

28 anys. Santa Perpètua de Mogoda. Sóc arqueòloga de professió, especialitzada en prehistòria, divulgació cultural i estudis de gènere. Realitzant el meu doctorat a la Universitat de Barcelona. Feminista i activista LGTBIQ+. Preocupada per construir una Catalunya oberta, feminista i que posi el focus en els drets de totes a ser i performar en el món amb llibertat.

 

Baix Llobregat

 Claudio Carmona Vargas

34 anys. Tinent d’alcalde de Medi ambient i de polítiques comunitàries a Cornellà. Nascut al barri de Sant Ildefons de Cornellà, és el responsable d’Acció política de Catalunya en Comú del Baix Llobregat. És politòleg i actualment s’està formant en polítiques comunitàries, la seva El Claudio és veí de Cornellà de tota la vida, del barri de Sant Ildefons. Sempre ha estat vinculat a la vida de la seva ciutat, on fins fa molt poc era entrenador de futbol de l’equip del seu barri. Ara també està fortament implicat a la comarca on dedica bona part del seu temps a fer-ne un territori més habitable i més sostenible. 

 Silvia López Valentín

Responsable d’organització de Baix Llobregat en Comú. Silvia López és de Castelldefels. Coneix i viu la seva ciutat, i sempre ha estat implicada en el seu teixit associatiu: és de la colla de bastons, va participar a l’entitat excursionista Grimpamons i sempre s’ha implicat en el moviment solidari, especialment en la defensa dels drets de les persones refugiades. També destaca el seu activisme en el feminisme i en la defensa dels drets del les dones i del col·lectiu LGTBI+.

 Jordi Gil Dorado

Regidor de Sant Vicenç dels Horts. Actualment, el Jordi compagina la seva tasca com a regidor amb la seva altra tasca de suport als grups municipals de la comarca. Es va implicar en política per les seves inquietuds, perquè està convençut que és possible transformar la societat, construir una societat més justa en un planeta habitable.

 Dolores Castro Leiva

Regidora d’Esplugues. Ningú no li diu Dolores sinó que tothom la coneix per la Lola. Actualment és regidora d’Esplugues i la seva obstinació és la defensa del dret a la salut. Participa en totes les mobilitzacions en defensa d’aquest dret i també al Fòrum Social del Baix Llobregat. 

 Alba Bou Jordà

Tinenta d’alcalde d’Alcaldia, Economia, Habitatge, Governança i Qualitat Democràtica del Prat de Llobregat. Alba Bou s'encarrega de posar la política municipal al servei de qui més ho necessita. Per això, ha posat l’Ajuntament al servei de la defensa del dret a l’habitatge ja des de la seva regidoria, que també s’encarrega de qüestions cabdals del municipalisme com l’Economia o la qualitat democràtica, impulsa i fomenta l’habitatge digne per a tothom.

 Manel Leiva Velázquez

Regidor de Medi ambient, mobilitat i Lluita contra el canvi climàtic, i de Planejament de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Manel Leiva té un gran bagatge en àmbits com la mobilitat sostenible de la nostra comarca i sempre ha tingut molts vincles amb els moviments socials de la seva ciutat i de la comarca i és que Leiva sempre ha estat compromès en la defensa del més dèbils.

 Carme Alcalde Casalta

Membre de l’Executiva de Catalunya en Comú del Baix Llobregat. Carme Alcalde és de Sant Boi. Feminista de dalt a baix. És un puntal organitzatiu i, alhora, participa a la xarxa associativa de la seva ciutat, on és coneguda per la seva implicació en l’àmbit de la solidaritat i la cooperació. 

 Vicky Martín Herreros

Membre de l’Executiva de Catalunya en Comú del Baix Llobregat. Vicky Martín Herreros, professionalment treballa en projectes d'ocupació i desenvolupament econòmic i, com a professora universitària, en polítiques de gènere, que és l'àmbit del seu activisme. La defensa de la igualtat de gènere, la defensa de les llibertats sexuals i les transformacions des del feminisme marquen la seva activitat política.

 Juan Carles Serret Gargallo

Membre de l’Executiva de Catalunya en Comú del Baix Llobregat. Joan Carles Serret del Prat de Llobregat és experiència en les lluites veïnals sindicals i en defensa dels serveis públics, especialment la sanitat. Sempre present i sempre aportant contingut i valor.

 Clara Bosch Gómez

Membre de l’Executiva de Catalunya en Comú del Baix Llobregat. Clara Bosch és nascuda a Sant Feliu i dedica tota la seva jornada i tota la seva energia a garantir que Sant Feliu continuarà sent la ciutat d’esquerres que avui és amb la seva alcaldessa al capdavant.

 Carlos Sans García

Membre de l’Executiva de Catalunya en Comú del Baix Llobregat. El Carlos és de Sant Vicenç dels Horts. Actualment, dinamitza la confluència jove de Catalunya en Comú al Baix perquè està convençut que és l’eina més útil per millorar les condicions de vida de la joventut de casa nostra.

 Anna Martín Cuello

Tinenta d'alcalde d'Acció Ambiental i Energia. Regidora de Joventut, Feminisme i LGTBI del Prat.. Anna Martín és del Prat i una feminista convençuda. No deixa d’explicar que no és el mateix implementar polítiques verdes que fer-se un greenwashing i ho demostra amb la seva acció política.

 Margi Gual

Tinenta d’alcaldia de Polítiques socials i comunitàries, i Diversitat de Sant Joan Despí. Margi Gual una feminista i educadora social. La seva professió és, també, la seva vocació, una vocació present en la seva tasca com a regidora. Participa en totes les mobilitzacions a favor de la igualtat i de la defensa dels espais naturals.

 Sergio Gómez Márquez

Regidor d’Ocupació, de Memòria històrica i Cooperació a Cornellà. Actualment, Sergio Gómez és regidor d’ocupació, de Memòria històrica i cooperació a Cornellà, però aquesta és una faceta més d’un incansable treballador de la SEAT, afiliat a CCOO, que sempre ha estat compromès amb els drets socials i laborals.

 M. Àngels Ríos Echeverría

Regidora de Sant Esteve Sesrovires. La M. Àngels Ríos és regidora de Sant Esteve Sesrovires, del nord de la nostra comarca, on defensar les nostres polítiques és complexe, però ella, dia a dia, continua lluitant per la gent de Sant Esteve.

 Just Fosalva Sanjuan

Segon Tinent d’alcaldia a l’ajuntament de Sant Just. Just Fosalva és regidor de Sant Just i té la responsabilitat de moltes àrees del seu ajuntament que comprenen des de l’atenció a les persones fins a la Transició energètica. És regidor des de 2015 i ha impulsat, entre d’altres, la instal·lació de plaques fotovoltaiques i la millora de la recollida selectiva de residus al seu municipi.

 Encarni García Jiménez

4a Tinenta d'Alcalde de Medi Ambient i Sostenibilitat. Feminista i ecologista, l’Encarni és la responsable de la recuperació del Remolar, un espai natural únic del Delta. S’ha implicat i significat a fons en la defensa de la protecció del Delta del Llobregat.

 Antonio Hidalgo García

Membre de la direcció de CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia, Garraf. Sindicalista de CCOO i treballador de Gallina Blanca, té clar que sense un treball digne, és impossible una vida digna. Compromés amb la defensa dels drets de la classe treballadora i compromés per fer un Sant Joan Despí millor i un Baix Llobregat més digne i sostenible.

 Alba Martínez Vélez

Tinenta d’Alcadia de Ciutat educadora a l’Ajuntament de Sant Boi. Alba Martínez, periodista de formació, és responsable de les polítiques d’educació, mediació i cooperació a Sant Boi. En la seva tasca a l’ajuntament, no desaprofita cap ocasió per posar en relleu el paper de l’educació com a eina de transformació, i l’internacionalisme com a forma d’entendre el món global en el qual vivim.

 Joaquín Eandi Cuttica

Regidor d’Abrera en Comú. Joaquín Eandi és regidor a Abrera i destaca la seva feina per fer aliances amb tothom que està d’acord amb que cal transformar la societat i a més fer-ho amb noves formes i estils.

 Esther García

Regidora de Govern Obert, Innovació, Participació Ciutadana i Memòria Històrica. L’Esther és regidora de Memòria històrica al Prat. Centra la seva activitat en promoure la memòria i homenatjar els que van lluitar per la justícia i la llibertat.

 Jordi Pedrol

Veí de Molins, amb un gran bagatge polític i sindical, té experiència organitzativa i d’acció. Parlar del Jordi és parlar de rigor en la defensa del medi ambient, els drets laborals i en l’anàlisi social de la nostra comarca.

 

Penedès

 Arantxa Molina Colom 

49 anys. Treballadora a la restauració. Estic molt vinculada a diferents entitats del poble de Sant Sadurní d’Anoia, com diables, d' esport, al barri i a l'AMPA de l'escola. Vull treballar i lluitar políticament per a garantir el futur a la gent, especialment per als nostres joves, al Penedès i al país.

 Ramon Arnabat Mata

Professor d'història a la Universitat Rovira i Virgili, especialitzat en història contemporània, moviments socials i sociabilitat. He estat sis anys (2015-2021) regidor de Vilafranca en Comú i quatre com a membre de l'Executiva dels Comuns del Penedès i de l'Executiva nacional de Catalunya en Comú. Compromès amb el Penedès i la seva gent he estat un dels promotors de la vegueria del Penedès i membre actiu de l'Institut d'Estudis Penedesencs.

 Jordi Risa Jané

Vaig néixer a Santa Oliva el 1986, al cor del Baix Penedès, on he crescut. Soc treballador administratiu públic. Actualment regidor de Medi Ambient, Contractació Pública, Comunicació i Noves Tecnologies a l’Ajuntament de Santa Oliva i conseller comarcal del Baix Penedès. M'encanta aprendre de totes les experiències i oportunitats que ofereix la vida, i ara, d’aquesta: seguir treballant per canviar les coses, des de Catalunya en Comú, al meu poble, a la meva comarca i al Penedès.

 Carolina Burgos Martín

Soc ciutadana de Cunit, Baix Penedès. Autònoma del sector serveis des de fa 20 anys. Vinculada a la política municipal des de fa més de 12 anys. Regidora a l’Ajuntament de Cunit. “El treball i l’ocupació són drets i s’han de garantir, també per a la gent del Baix Penedès. Des de Catalunya en Comú ho batallarem”.

 Jesús Peña Fernández

Des del naixement de Catalunya En Comú he anat assumint la necessitat d'implicar-me de forma directa i aportar. He tingut l’oportunitat formant part de l'Executiva Territorial de la Vegueria del Penedès. Ha estat enriquidor compartir i construir des de la pluralitat de visions. La meva motivació principal és afegir el meu gra de sorra en fer possible que l'ideari de Catalunya En Comú sigui realitat amb la “gent comuna fent coses extraordinàries”.

 Iolanda Sánchez Alcaraz

51 anys, de Vilanova i la Geltrú, una ciutat acaronada pel mar i de dimensió humana. La mirada, la paraula i l’acció comunes són guspires per a fer-nos avançar, millorar i guanyar PER A LA VIDA. Així entenc el meu compromís polític.

 Narcís Pineda Oliva

52 anys, casat amb una filla i un fill. Metal.lúrgic. Sindicalista de CCOO i representant dels treballadors des del 1996. Estic vinculat al món de l'esport i a la vida associativa del meu municipi. Ara aportant com a regidor de Cubelles i conseller comarcal al Garraf per a transformar i millorar les condicions de vida de la gent.

 Lucas Estruch Peñalver

19 anys, de Sitges i estudiant de Ciències Polítiques i Dret. Lluitador pels drets socials i polítics de les persones joves, futur i també present. Crec en el municipalisme com l'eina més gran de transformació i arrelament envers la societat i la gent comuna. Somnio amb un horitzó de justícia, climàtica, social i de gènere. Per tot això, treballo activament des del Comú de Sitges i de Joves Ecosocialistes, com la manera de canviar les coses des de baix.

 Carme Gasulla Blanco

Regidora a la ‘Ajuntament de Sitges dels Comuns Verds . Consellera Nacional de Catalunya en Comú i Coordinadora dels Comuns de Sitges . Llicenciada en Filologia Hispànica per la UB i professora d’institut. Entenc la política com una acció col·lectiva i transformadora per ajudar la gent i millorar les seves condicions de vida, especialment en aquests moments de crisi climàtica i sistèmica on més que mai hem d’acompanyar i remar de manera comuna.

 Alejandro Conde Poveda

Vaig néixer l'any 1990 a Vilanova i la Geltrú i treballo de creador gràfic i audiovisual. Molt implicat en l'associacionisme social i cultural de la comarca del Garraf, vaig ser regidor i portaveu de Fem Poble - En Comú Podem a Sant Pere de Ribes del 2015 al 2021. Crec que cal reivindicar i lluitar per el dret a una vida plena a Catalunya, fora de la ciutat de Barcelona.

 Joan Casares Roca

Soc mestre de Primària a l´Escola Pública. M’he jubilat al 2020. Vaig ser regidor de Medi Ambient a l´Ajuntament d´Igualada per l’Entesa ( coalició d’ICV i PSC) governant la ciutat durant els tres mandats següents. Sempre m´he sentit motivat per pertànyer a algun col·lectiu que defensi la lluita contra les desigualtats socials i la protecció, i cura, del Medi Ambient. Crec que actualment és molt necessària una força, com Catalunya en Comú, per tal d´impulsar polítiques d´esquerres a totes les institucions de Catalunya.

 

Camp de Tarragona

 Josep Sementé Moya

Jubilat. Nascut a Arbeca. Activista social, en particular a la campanya Anti-Otan com a portanveu de la Coordinadora del Camp de Tarragona i continuant en els moviments per la pau. Arrelat en les lluites socials per transformar la realitat. Crec que la nova executiva ha de donar un pas important perquè els Comuns som una força útil i necessària al Camp de Tarragona.

 Patrícia Olivé Conde

De Tarragona. Llicenciada en Geografia i Història, en Antropologia i en Dret. Funcionària de la Universitat Rovira i Virgili. He estat activa en el moviment sindical i veīnal. Actualment formo part de l'Executiva d'En Comú a Tarragons

 Salvador Matas Borrut

Veí de Cambrils, i abans de Donòstia, Valladolid i París. He estat docent a la secundària, a la FP i a la URV. Jubilat, ara faig de voluntari a l’Escola d’Adults de Cambrils. Vaig ser cofundador de les CCOO d’Ensenyament a Tarragona al 1987, sent el Sec. Gral. fins al 1996. Pare. Amant de la muntanya. Apassionat del cinema. Practicant del municipalisme en els 14 anys de regidor, la meitat a l’oposició i la meitat al govern. Creient en la unitat de les esquerres com a única forma d’avançar. Ecosocialista i feminista.

 Marisa Mendez Vigo

Sociòloga. En política municipal des de fa 15 anys, especialitzada en urbanisme. Feminista i ecologista. Treball professional en institucions públiques i privades implantant plans d'igualtat. Orgullosa àvia.

 Andreu Agredano Bonet

Graduat Social de Reus que treballa en la prevenció de riscos laborals a Tarragona. Col·laboro tot el que bonament puc en tota causa i mobilització que posi un granet d'arena per tenir una vida digna per a naltros, les treballadores i treballadors del Camp de Tarragona.                

 Nuria Miret Puyal

Nascuda a Tarragona al barri de Sant Salvador. De ben petita he estat fent voluntariat. Auxiliar administrativa i auxiliar de geriatría, sempre al servei de les persones. 

En l'actualitat sóc regidora a l'ajuntament de Vila-seca.

 Mario Tellez Molina

Sociòleg especialitzat en educació i cultura. Compagino la docència amb les tasques de regidor a l’Ajuntament de Vila-seca i de a conseller al Consell Comarcal del Tarragonès.

 Roser Escrich Vidal

Filla d'exiliats politics, des de molt jove vaig tenir clar que la desigualtat tenia nom de dona, per tant, sóc feminista. Al viure l'explotació dels més debils, la necessitat d'una defensa col.lectiva hem va portar a afiliarme a CC.OO. El meu sindicat. Represaliada pel franquisme, actualment sóc jubilada. Segueixo lluitant al meu municipi i on calgui.

 Carles Fuxet Garcia

Nascut i resident a Torredembarra (Tarragona).

Treballador de l’Ajuntament de Torredembarra des de 1996 i membre del comitè d’empresa des de l’any 2007. Col·laboro amb el sindicat en tasques de negociació en funció pública a la província de Tarragona. Vaig coordinar el Projecte Òmnia a Torredembarra, dedicat a la difusió de l’ús de les TIC com a eina per a la inclusió social de les persones en risc, des de l’any 2001 fins el setembre de 2016.

També he estat candidat a l'Ajuntament de Torredembarra per "Torredembarra en Comú" i candidat al Senat per la coalició "En Comú Podem" el 2019.

 Elisa Alegre Agís

Assessora del GM d’ECP a l’Ajuntament de Tarragona, i professora i investigadora a la URV. Treballadora Social, Llicenciada en Antropologia Social i Cultural, Màster en Antropologia Mèdica i Salut Global a la URV. En breu defenso la meva tesi doctoral, treballant amb famílies i persones amb problemes de salut mental. Neta de migrants, nascuda a Argentina, 33 anys. He viscut a diferents llocs del territori espanyol, i porto més d’11 anys a Tarragona. He treballat en diversos projectes d’investigació relacionats amb salut i salut mental, sistemes de salut, joventut i addiccions, i polítiques de gènere i drets LGBTIQ+. He estat vinculada a diversos moviments socials i el teixit associatiu de la ciutat. Feminista, migrant i castellera.

Suplents:

 Teresa Fortuny Solà

 Teresa Vallverdú

Mestra i àvia. Militant des de l'any 1977 al PSUC. He treballat sempre per la defensa de l'escola pública, la participació ciudadana i la defensa dels drets de tothom, en especial del més febles.

 

Terres de l’Ebre

 Sònia Rupérez Monreal

Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses, he desenvolupat la meua carrera professional al món financer i empresarial. Actualment, tinc la meua pròpia assessoria fiscal i comptable, donant suport a emprenedors i petits i mitjans empresaris/es del territori. Coordinadora de Movem Tortosa des de 2017, sóc regidora del grup municipal des del 2019, formant part de la Comissió de Serveis Centrals (Hisenda). Membre de l'Executiva de Movem Terres de l'Ebre, en sóc portaveu al Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE). Vinculada a diferents entitats socials i esportives de Tortosa.

 Josep Casadó Escribà

Responsable del PSUC a la Ribera d’Ebre i sindicalista de tota la vida, he estat 3 mandats Secretari General del metall de CCOO a Tarragona i posteriorment 3 mandats més com a Secretari General de CCOO a Terres de l’Ebre. Actualment sóc membre de l’Executiva de Movem Terres de l’Ebre i portaveu de la Plataforma “Trens Dignes”.

 Montserrat Grau Royo

Recent graduada en Psicologia, sóc membre actiu de la Comissió Coordinadora de Movem Roquetes.

Quan a la meva vinculació en moviments socials i associacions, formo part de l'associació "Impulsat", destinada a la investigació per a la cura de la Distròfia Muscular Congènita amb dèficit de merosina (es lo q jo pateixo) i també col·laboro activament amb els "Amics de la Vall D’Hebron" finançant els seus projectes i investigacions.

 Víctor Gimeno Sanz

Mestre, enginyer agrícola i biòleg, he treballar com a professor i director del Centre Municipal de Formació Professional de La Sénia (1978-1984) i he realitzat alguns estudis per al Ministeri d'Agricultura d'Espanya. Militant del PSUC des de 1975, d'Unió de Pagesos i de CCOO, vaig ser escollit alcalde de la Sénia a les eleccions municipals de 1979 i 1983 i diputat per la circumscripció de Tarragona a les eleccions al Parlament de Catalunya de 1988, 1992 i 1995 a les llistes d'Iniciativa per Catalunya, coalició amb la que també vaig ser candidat al Senat a les eleccions generals espanyoles de 1989. He estat resident de la Comissió d'Estudi de la Revisió i l'Aplicació del Pla de Seguretat de les Químiques de Tarragona al Parlament de Catalunya de 1992 a 1995 i també conseller comarcal del Montsià i cooperant a Nicaragua. Actualment sóc membre del Consell Regional de Movem Terres de l'Ebre respresentant a La Sénia.

 Àngels Aixendri Montesó

Membre de Moviment Alternatiu Planer, d'on vaig formar part de la llista que en va concórrer a les darreres eleccions municipals. També formo part del Consell Regional de Movem Terres de l'Ebre representant a Santa Bàrbarà.

 Ramón de la Rica Suñé

Actualment jubilat i regidor a l'Ajuntament de Corbera d'Ebre, treballant a l'equip de govern des de les regidories d'Hisenda, Protecció Civil, Agricultura, ADF, Camins i Medi Ambient i Urbanisme i Obres. També formo part del Consell Regional de Movem Terres de l'Ebre.