Espais Sectorials i Territorials: donem resposta als reptes del s. XXI des de cada poble

foto

Som un espai plural i divers, que aposta pel debat i per la participació. Un espai que entén que només podem crèixer i ser fortes incloent i donant veu a totes les veus que ens conformen.

Per fer una alternativa de país, un projecte de canvi, coherent amb una societat que vol una manera de fer política diferent, més propera a la gent i amb idees noves i que sap lligar els nous temps.

Una nova organització que es desenvolupi i doni respostes a les dinàmiques socials, culturals, econòmiques, polítiques, territorials, del present i el futur..

Per tot això una de les tasques més prioritàries rau en la creació d’Espais de Treball Sectorials.

Volem una organització oberta al país i a la gent, un espai que acompanyi a moviments socials i ciutadania. Una organització política del segle XXI, que aprenent del passat, sigui capaç de mirar al futur tot transformant el present.

Us convoquem a les següents trobades per a fer d’aquesta voluntat una realitat arrelada:


També us animem a participar en les properes Assemblees Territorials on parlarem dels següents passos per arribar a cada poble i ciutat de Catalunya, on també debatrem el document “Per un municipalisme transformador” i on posarem en comú la nostra activitat parlamentària.

Aquí us deixem totes les trobades:

A les assemblees territorials i sectorials també es podran avalar les candidatures a òrgans interns nacionals que es presentin!  

Us hi esperem; entre tots i totes construim una organització oberta, alegre, participativa i capaç de donar resposta als reptes d'una nova època!