Consulta per la ratificació de l'acord de govern

banner

Al Consell Nacional del passat dissabte vam poder fer una valoració conjunta positiva dels resultats electorals i del preacord de govern entre el PSOE, Unidas Podemos i En Comú Podem. El que el 28A ja era una necessitat, després d’aquestes eleccions del 10N és una obligació que tenim totes les forces d’esquerra per entendre’ns.

Aquest preacord de govern progressista és una gran oportunitat per millorar la vida del conjunt de les classes populars a tota Espanya, però també ho és per iniciar un diàleg real entre Catalunya i Espanya per tal de superar l’etapa del bloqueig actual. Aquest govern de coalició és també una obligació per aturar la dreta, però sobretot l’avenç de la ultradreta, a través de propostes i polítiques socials. Pots consultar les principals mesures del preacord aquí. Tu decideixes amb el teu vot!

La ratificació del preacord de govern haurà de ser per tant votada per totes les inscrites i inscrits de l’espai dels comuns mitjançant una consulta en línia:

A la pregunta: 

Estàs d'acord en què les i els comuns participem en la formació de govern a l'estat amb el PSOE i Unidas Podemos?,

el conjunt del cens tindrà des del dijous 21 de novembre a les 10.00 hores fins al diumenge 24 de novembre a les 22.00 hores per dir la seva.

Els resultats de la consulta es faran públics el dilluns 25 de novembre a les 10.00 hores.

Hi teniu dret a vot totes les persones inscrites i verificades a Catalunya en Comú. Si ja has participat d'altres votacions, també ho podràs fer en aquesta. Per qualsevol dubte, verificar-te i quan sigui el moment votar, ho pots fer a la plataforma de participació en línia: participa.catalunyaencomu.cat