Consell Nacional (llistes territorials)

Consell Nacional (llistes territorials)

 

< Torna a III Assemblea Nacional 

 

Alt Pirineu i Aran  Terres de Lleida   Comarques Gironines   Catalunya Central   Maresme   Barcelonès

Vallès Oriental   Vallès Occidental   Baix Llobregat   Penedès   Camp de Tarragona   Terres de l'Ebre

 

Alt Pirineu i Aran

 Francesc Godàs

Químic-enòleg, afiliat CCOO. Pedra (Bellver de Cerdanya) He treballat durant 30 anys a l:empresa Martini Rossi de Mollet del Vallès, 8 anys de regidor a l'Ajuntament de Sant Cugat, jugador internacional de Rugby

 Montse Rollan 

Bibliotecària de formació, el meu bagatge professional m'ha portat a treballar en l'àmbit universitari i la biblioteca pública. Actualment em dedico a projectes de promoció de la lectura dirigits a públic infantil i adult. Especialment compromesa en temes culturals i socials. A favor d'una política que posi el focus en els drets de les persones, elimini els desequilibris territorials i vetlli per un desenvolupament sostenible i respectuós amb el medi ambient

 Rebeca Librero

Rialp. Auxiliar administrativa. Treballo a Port Ainè de cambrera d'habitacions i participo al comitè d'empresa. Entro a la política per canviar les dures condicions en què vivim actualment els joves. Lluito per dignificar el dret a l'habitatge i a un treball just per als joves de la comarca.

 

Terres de Lleida

 

 Nessa Molina Cano

Soc una dona trans nascuda al 1997 a Alpicat, a la comarca del Segrià. Graduada en Dret i Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Lleida i en Medicació per la Universitat Europea Miguel de Cervantes. Actualment estudio un Màster de Diplomàcia i Organitzacions Internacionals al CEI International Affairs Escola Diplomàtica de Barcelona, adscrit a la Universitat de Barcelona. CrossFit i Marvel com a estil de vida.

 Marc Dalmau Saba

Membre d'Almacelles en Comú i responsable de la Confluència Jove Lleida. Sóc politòleg per l'UAB i actualment estic cursant un màster en Polítiques Socials i Acció Comunitària a l'escola de l'IGOP. Formo part d'aquesta candidatura per treballar per poder consolidar i ampliar Catalunya en Comú a Ponent.

 Sònia Martínez Albiñana

Advocada col·laboradora de Càritas en temes de migració, i amb persones refugiades a la Fundació APIP-ACAM, viu al barri del Centre Històric-Universitat de Lleida. Es reconeix com a feminista, d’esquerres, ecologista, republicana i independentista. Valora el diàleg, la tolerància, la sensibilitat, l’esforç, la perseverança i el compromís amb les causes socials. Participa a Catalunya en Comú Podem, a la Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats i a Advocats per la Democràcia.

 Sergi Talamonte Sánchez

Regidor del Comú de lleida des de 2015 i abans com a empresari i autònom en el sector del so i la il·luminació; del barri de Pardinyes, Lleida. Persona lliurepensadora i autodidacta, municipalista i del món. Valora l’esperit crític, la justícia, la perseverança i la cooperació. Participa al Comudelleida i ha estat activista del 0,7, contra el deute extern al moviment antiglobalització i al 15M. Fa molts anys que participa en la lluita al carrer, en les protestes que evidencien com els polítics han donat l’esquena a la ciutadania. És necessari fer fora als que han convertit la política en un cau d’aprofitats. La gent de a peu hem de tenir la capacitat de decidir sense intermediaris, sense representants. Vull deixar de queixar-me i contribuir a l’empoderament de la ciutadania. Crec que l’acció política no pot ser un engany, ha d’estar al servei de la ciutadania, dels qui pateixen i paguen l’estafa econòmica que anomenen crisis, de qui cada dia treballa dur per tirar endavant, i de qui se la juga apostant per un futur millor. Puc oferir el meu esforç, convicció i ganes. Em vull posar al servei, proposant solucions, però sobretot obeint als meus veïns.

 

Comarques Gironines

 Eugenia Pascual Puig

Tinc 46 anys i sóc de Girona. Llicenciada en Economia i especialista en Màrqueting, des de fa uns anys professora de secundària. Vaig ser coordinadora del sindicat d'estudiants AEP-ACE a la UB. Defensora del dret a l'habitatge, la banca ètica, el dret a l'aigua, els Drets Humans i mediambientals. Actualment dedicada també a la recuperació de la memòria històrica a l’Amical d’Antics Guerrillers de Catalunya. Profundament d'esquerres, considero que qualsevol lluita no és petita ni inútil si hi puc col·laborar. La derrota és només no intentar-ho!. Coordinadora dels Comuns de Girona i coordinadora i responsable d'Acció Política dels Comuns de les Comarques Gironines.

 Frederic Guich Valls

Sóc en Frederic Guich. Vaig néixer a Blanes l'1 de setembre de 1969. Casat amb 3 fills. He viscut sempre a Lloret. El negoci familiar és una empresa de Servei de Prevenció de Riscos Laborals que gestionem amb la meva dona. Tota la meva vida professional ha estat vinculada al món del turisme. He estat director d'hotel, director comercial del més important touroperador rus de la zona, i actualment dirigeixo una agència de viatges. Sempre he estat dins la mobilització social. Ara mateix amb la plataforma ATUREM C32 i SOS COSTA BRAVA. Organitzo esdeveniments esportius amb el CLUB LA SANSI. Sóc sots comissari del FESTIVAL LLORET NEGRE I confrare de Sant Elm.

 Maria Cristina Simó Alcaraz

Nascuda a Barcelona fa 54 anys, visc a Sils (La Selva). Mestra d’escola pública i he estat directora d’escola. Màster en direcció i gestió d’institucions educatives. Presidenta del Moviment Democràtic de Dones a Espanya. Coordinadora de la Xarxa de Municipis Lliures de Trata. Impulsora del 8M a Girona i una de les fundadores de la Plataforma Feminista gironina. Responsable de feminismes de Comuns a Comarques Gironines. Regidora de Sils En Comú i consellera portaveu d’En Comú Guanyem a la Comarca de la Selva. Secretaria de l’Àrea de Feminisme del PCE i membre de la direcció Col·legiada d'IU. Coordinadora del grup de treball feminista del Partit de l'Esquerra Europea i de l’Assemblea feminista del Fòrum Europeu progressista, d’esquerres i ecologista. Coordinadora a Europa de la RIAOMPI (Xarxa Internacional de dones antiimperialistes).

 Max Oliveras Alonso

Tinc 19 anys, i sóc d'Olot, tot i que ara pels estudis visc a Barcelona. Estic a fent Ciències Polítiques a la Pompeu Fabra, on he tingut la oportunitat de conèixer a altres militants de Joves Ecosocialistes, l'espai dels comuns on milito i que m'ha donat l'oportunitat d'organitzar diferents actes i activitats.

 Salvador Sánchez Ardid

Soc sindicalista de CCOO, membre de la direcció del sindicat a nivell federatiu, formant part tant del Consell Nacional, porto la responsabilitat de la secretaria d'organització. Soc militant del sindicat des del els anys 90.He format part de totes la candidatures a les Eleccions Municipals en St. Feliu de Guíxols a nivell de coalicions electorals.

 Victoria Salvadó Martin

Tinc 66 anys, nascuda a Reus i resident a Girona. Professora de Química i investigadora a la Universitat de Girona on he exercit diferents càrrecs de gestió (degana de la Facultat de Ciències, vicerectora de recerca i coordinadora d’estudi). Activista feminista i ecologista. Presidenta de la Junta de Personal Docent Funcionari a la Universitat de Girona i representant de CCOO, membre de la Plataforma Aigua és Vida, de la Plataforma Feminista i d’Amnistia Internacional. Membre de la executiva de Girona en comú. 

 

Catalunya Central

 Ana Cecilia Querol Muñoz

Poble a poble, ciutat a ciutat sumem forces, creixem i enxarxem- nos, seguim construint Catalunya en Comú. On la Catalunya Central ha de fer sentir la seva veu, una veu que transmeti la les nostres realitats i els nostres anhels, per millorar el nostre futur.

 Josep Joan Roda Rubio

Les nostres comarques centrals es mereixen ser escoltades. Massa temps oblidades, ens toca portar la veu de les reivindicacions al centre del debat polític de la nostra organització. No pot ser d'altra manera, és de sentit comú. Aportaré el meu gra de sorra perquè la nostra veu de les comarques centrals arribi i sigui escoltada

 Laura Massana Mas

Sumar i treballar per arrelar a les comarques centrals, el projecte polític social, ecologista, feminista i pel dret a decidir de Catalunya en Comú

 Montse Clapers Aibar

Des del Moianès sempre hem treballat per conservar el medi ambient. Davant de l'emergència climàtica crec que l'espai dels COMUNS es el millor lloc per continuar fent-ho, tots junts.

 

Maresme

 Tito Casado Pizarro

Pare d’una filla a temps complert i intentant conciliar malgrat la meva dedicació política com a Regidor de Llavaneres i la meva vida laboral com a Tècnic territorial del Maresme a Catalunya en Comú.

 Noelia Palomino Cid

Jove, mataronina i del món de la comunicació, però sobretot amb ganes de millorar la política. Seguint sempre el llegat d'Allende: "Ser jove i no ser revolucionari és una contradicció biològica".

 Fátima Lakhloufi Slimi

Mare de dos nens, científica i amant de la natura. Crec que perquè hi hagi un equilibri al món ens hem d'assemblar a la natura tan perfecta en la seva gran diversitat. I per això hem de començar a creure en la diversitat de la nostra societat. El nostre repte és fer política sense barreres sempre pensant en el comú.

 Marcos Ortega Canillas

Pare de 2 fills, sóc Treballador Social de professió. Actualment També sóc Regidor Portaveu de Pineda En Comú. Mucha gente pequeña, en lugares pequeños, haciendo cosas pequeñas, puede cambiar el Mundo. Así entiendo yo la política.

 Victoria Padilla Sánchez

Tinc 23 anys i visc a Calella. Sóc neta i filla de gent treballadora del sud que van vindre a Catalunya a buscar una vida millor. Per això, crec que la política ha de ser fer-se sempre per la gent obrera. Sóc sociosanitària, però també tinc la titulació d'educadora infantil.

 Kílian Pérez Novelles

Nascut a Barcelona i Pinetenc d’adopció. Afiliat a CCOO, sóc funcionari de l’Ajuntament de Pineda de Mar, i actualment he estat escollit com a responsable sindical fent-me càrrec de la Secretari d’Organització i Recursos de la Unió Intercomarcal de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya al Vallès Oriental, el Maresme i Osona.

 

Barcelonès

 Marc Martorell Escofet

Sóc veí del barri de Gràcia des que la precarietat m'ha permès establir-se una mica a un lloc més estable. He format part de Catalunya en Comú des de la seva fundació, especialment a la sectorial de Relacions Internacionals i he estat molt implicat en l'associacionisme juvenil, especialment en els moviments climàtics. Espero poder aportar la veu de Gràcia a l'espai comú!

 Elena Tarifa

Mare, periodista, feminista, europeista, activista social I sindical, des del 2015 participo a Barcelona en Comú, com a activista a l’Assemblea d’Horta-Guinardó, l’Eix de Feminismes i LGTBI i la Comissió Internacional, i des de la seva creació també a Catalunya en Comú, a les Sectorials de Feminismes i d’Internacional. Amb l’objectiu d’implicar-me més activament a la primera línea de la política local, faig de Consellera als barris del Districte d’Horta-Guinardó des del setembre del 2016 ; crec que cal una major incidència de les veus i necessitats dels diferents territoris de la ciutat de Barcelona i de les seves veïnes en les polítiques a nivell català, així com una perspectiva més municipalista, per a desenvolupar polítiques concretes i innovadores que millorin la vida diària de la nostra ciudadanía diversa, en la nostra proposta política a nivell autonòmic, i és per això que em presento al Consell Nacional de Catalunya en Comú.

Esther Flaquer Gracía

Esther Flaquer García, mare de dues filles i avia de dues netes, amant del eco socialisme i la justícia social i amb fortes conviccions de que un altre mon es possible.
Actualment soc portaveu de Barcelona en comú del govern municipal al Districte de Nou Barris on assumeixo les responsabilitats de salut, envelliment i cures; emergència climàtica i acció social. En el mandat anterior vaig estar com Consellera Ordinària també en l’àrea de salut, Persones Grans i Persones amb diversitat Funcional
La meva motivació per la presentació ha sigut la proposta rebuda per part dels membres en actiu de l’assemblea de Nou Barris.
Em considero tan jo com els meus companys granets de sorra que sumem i contribuïm a l’ enfortiment i ampliació de la nostra organització.
Vull seguir col·laborant en la transmissió i treballar per la consolidació dels valors de justícia social, feminisme i eco socialisme dins l’espai català . Defensar aquest valors es molt necessari en aquest moments que ens toca viure.

 Sergi Gomila Valls

Veí de Sant Andreu. Barcelona. Llicenciat en Econòmiques. Em vaig afiliar al PSUC l’any 85, he participat en entitats polítiques i socials transformadores, des de la fundació de la associació d’estudiants AEP, a d’altres moviments per la pau la justícia social i la sostenibilitat. Amb Esquerra Verda, i la gent que vol canviar el món, responsable de la secció sindical de CCOO de Centre Tècnic de SEAT.
Les lluites per les igualtats, la responsabilitat amb la vida del planeta, el compromís amb les llibertats personals i socials, són compromisos indestriables. Avui al nostre país, Catalunya en Comú representa aquests objectius. Vull posar el meu granet de sorra.

 Amador Pisabarro

Coordinador i activista de l'Assemblea de Poblenou en Comú. Mestre jubilat defensor de l'escola pública. Membre de l'Associació de Veïns i Veïnes de Poblenou i de la Plataforma d'Educació de Poblenou.
Em presento per lluitar per una societat millor, més igualitària, amb un bon nivell d'estat del benestar.

 Antonio Molina

Sóc l'Antonio Molina, colomenc i periodista, vaig decidir organitzar-me per intentar posar, en la mesura de les meves capacitats, el meu petit gra de sorra en el projecte de la transformació de la societat. Crec que el projecte dels Comuns és necessari per canviar un sistema injust i cruel què es ceba principalment en les classes populars, i d'això a Santa Coloma de Gramenet en sabem molt. Per això, vull portar la veu de la Catalunya popular i diversa al Consell Nacional de Catalunya en Comú.

 Maika Herrero

Sóc la Maika Herrero inscrita a Catalunya en Comú i pertanyent a En Comú Podem Santa Coloma des de l'any 2019. Professora de Formació Professional a Serveis a la Comunitat. Activista feminista i per la defensa dels serveis públics a Marea Blanca i altres moviments. Participo a projectes comunitaris de ciutat per crear xarxes de solidaritat.

 Joan Comorera

Advocat penalista i ex Senador a les legislatures XI i XII. Ara faig de co-coordinador d´En Comú Podem Sant Adrià lluitant per una ciutat més justa, més igualitaria i menys contaminada.

 Irene Adalbert

Nascuda a Sant Adrià de Besòs fa 55 anys, participo del moviment associatiu des de la meva joventut, per colaborar en la construcció de vincles comunitaris i amb un ferm compromís polític. Fora i dintre de les institucions, a 1a línia o de forma anònima, treballo cada dia per contribuir a la millora de les condicions de vida de la gent treballadora.

 Adela Ranpun

De l'Hospitalet, dona sindicalista i compromesa amb l'esquerra, tenim molta feina per devant.

 Víctor Ventura Sánchez

L'Hospitalet. Advocat. Compromés amb la ciutat de L'Hospitalet i els seis veïns. En lluita pels drets de tots i per una societat més justa on les persones siguin el més important. Ajudant a prendre consciencia de clase i participant en la lluita sindical.

 Aida Llauradó

Em mou la lluita per la justícia social, el feminisme i l'acció contra el canvi climàtic. Convençudament municipalista, crec que les idees no viuen sense organització. Ens necessitem per construir l'alternativa que mereix Catalunya, i ho vull fer al vostre costat!

 Daniel Alfonso

Albert Tarragó

Soc membre de l'assemblea e Barcelona en Comú des de la mateixa campanya electoral que ens va portar a guanyar el primer mandat. Aquell any estava cursant l'assignatura de comunicació política del grau de Comunicació que ara estic a punt de finalitzar. La motivació d'iniciar aquests estudis va ser sempre la d'obrir canals més efectius d'enteniment i negociació entre l'ajuntament i el colectiu d'artistes pintors i diuixants de la Rambla, del que en formo part des de fa 23 anys. La meva experiència professional ha estat la major part de la meva vida centrada en l'expressió gràfica i artística, sempre implicat en la defensa del seu reconeixement institucional com a forma d'expressió cultural i font de valor per a la societat on s'integra.
Pel que fa al meu interès per Catalunya en Comú, penso que radica en un sentit de responsabilitat arran de la meva fervent defensa del dret a la participació política de la ciutadania com a garantia d'una democràcia més plena i més justa. Així, des de la mateixa gestació de Catalunya en Comú, jo sempre em vaig postular a favor de la seva formació per tal que la relació entre Barcelona en Comú i En Comu Podem entorn al subjecte polític català no entrés en derives viciades per una perspectiva massa metropolitana.

Griselda Piñero Delledonne

Vaig néixer a La Plata, Argentina, però he passat més de la meitat de la meva vida a Barcelona. Em vaig forma en la Universitat Nacional de la meva ciutat i aquí vaig exercir d’ ensenyant fins la meva jubilació. Sempre em van interessar les reivindicacions socials i, així que vaig poder, vaig començar a hi participar: Qui deu a qui, per la anul·lació dels deutes del Tercer Món, després Plataforma per l’auditoria del deute, la campanya contra els tractats de comerç e inversions, Sóc membre d’ATTAC i del CADTM (Comitè per a l’abolició dels deutes il·legítims).
Quan es va formar Guanyem Barcelona (ara Barcelona en comú) vaig trobar companyes i companys dels moviments socials, aleshores per a mi va ser un espai natural on hi participar. I ara és el moment d’implicar-me molt més i he acceptat integrar aquesta llista. Barcelona i la seva gent mereix tot el nostre esforç per a tenir una societat més justa, en tots els sentits

Conxita Faro Mestre

Em dic Conxita, he estat fins fa poc psicòloga de la Sanitat Pública. Ara estic jubilada.
Abans del primer mandat de BCOMÚ, em vaig vincular a l'Eix de Feminismes i LGTBI, però ja des de fa molt de temps formó part, i estic molt implicada amb L'Assemblea de BCOMÚ de Sants-Montjuïc.
M'he postulat per formar part del Consell Nacional de Catalunya en Comú, en representacio del Districte, perquè aquesta participació territorial està contemplada en aquest organisme, i penso que és important ser-hi.
Espero poder facilitar l'arribada d'informació al Districte, de forma que tothom estigui al cas del funcionamient i acords del Consell. També m'agradaria poder fer arribar al Consell aquelles inquietuds o questions que puguin sorgir del Districte

Dominique Salomon

 Joan Anton Mellón

 

Vallès Oriental

 ​Núria Romero i Cam

Em dic Núria Romero i Camp i sóc de Cardedeu, de fet sóc ara mateix la regidora de Cardedeu En Comú Podem. Treballo a l'administració i sóc Promotora en Igualtat efectiva entre homes i dones i tècnica en Gestió documental. Dedico les meves energies a les cures i a "canviar les coses que no puc acceptar".

 ​Josep Torrecillas Moren

Técnic d'ocupació i actualment jubilat. Lligat històricament a l'espai que representem en l'àmbit polític i social. Membre de CCOO i activista en la defensa del benestar de les persones grans i de la lluita contra el canvi climàtic.

 ​Mari Carmen Moya Hidalg

Molletana, trabajadora en la limpieza, feminista y regidora de Mollet en Comú. Juntas podemos construir un país más justo y solidario de izquierdas y con conciencia de clase. Todas contamos

 Antonio Polo Lama

43 años, Autónomo. Militante de Catalunya en Comú. Regidor y Portavoz del grupo municipal Lliçà d'Amunt En Comú Podem. Miembro del consell Nacional de Catalunya en Comú y portavoz de Lliça En Comú.

 ​Lluís Moreno Garci

55 anys. Parets del Vallès. Treballador del sector públic des de l'any 1988, actualment a la Xarxa d'ateneus de Fabricació Digital de l'Ajuntament de Barcelona. El meu compromís és programàtic i de valors compartits col·lectius on persones de diferents trajectòries, creen conjuntament, i esdevenen partícips de tots els processos.

 ​Mireia Marín Ferre

Filla de Martorelles, però molletana des de fa 17 anys. Tinc 40 anys, soc administrativa i mare de 2 fills. Compromesa amb lluita contra el canvi climàtic i el moviment feminista.

 

 

Vallès Occidental

 Aina Balada

Sant Cugat del Vallès. Coordinadora de Sant Cugat en Comú. Sòc advocada autònoma, em vaig ficar en política empesa per la il·lusió de formar part d'un nou espai que apostès per la transformació de la nostra societat. Des de fa anys estic involucrada amb el moviment sindical i la defensa dels drets de la classe treballadora. Gran part de la meva experiència laboral s'ha basat en la defensa dels drets socials.

 Annia Garcia

La meva vinculació amb la política comença l’any 2009, i crec que aquest moment de construcció i consolidació del nostre espai polític és engrescador per les oportunitats de transformació que suposa. Necessitem una eina democràtica, amb vocació social i de progrés per donar resposta als nous reptes que la societat ens demana.

 Glòria Baena

La comunicació i l'educació marquen la meva vida, tant personal com professionalment. Aquests anys hem demostrat que entre totes els canvis són possibles a molts municipis i que podem posar la ciutadania al davant. Treballem per seguir fent que les nostres ciutats i el nostre país millorin.

 Sergi Hernández

Marxista i treballador del metall, convençut que la justícia Social s’aconsegueix amb la solidaritat i el compromís, m’indigna la xenofòbia. Vull construir En Comú un mon socialment just en un planeta sostenible i habitable. Cooperant internacional i membre de l’entitat Santa Perpètua Solidaria he impulsat projectes al Sàhara Occidental, al Líban, Gàmbia i la India cooperant amb Proaactiva Open Arms a la crisi dels refugiats. Militant de Comisions Obreres i cooperativista de Som Energia i Som Mobilitat. Vaig impulsar conjuntament amb persones de SPM el moviment antiracista i antifeixista amb l’entitat “Unitat Contra el Feixisme i el Racisme”. Un dels milers de Joves que ens vam indignar el 15-M, al 2016 vaig ser secretari d’organització de ICV SPM fins la seva dissolució, i al 2017 vaig impulsar amb els meus companys/es la creació de Santa Perpètua En Comú, on fins a dia de avui sóc responsable d’organització i acció política. Des de l’ajuntament lluito per garantir el dret a l’habitatge digne a Santa Perpètua i per transformar la industria i el model energètic local en models que superin les desigualtats socials amb la sostenibilitat mediambiental plena.

 Josep López

Component de la primera junta de la Federació d' Associació de Veïns de Sabadell. Regidor/ Tinent d' alcalde d' Hisenda, Regidor d' Esports, Comunicació, Districte i Tinent d' alcalde de Participació Ciutadana, en diferents etapes. President ampa institut Ferran Casablancas i President FAPAES( federació d' associacions de mares i pares d' alumnes d' ensenyament secundari, de Catalunya. Component de l' executiva de Sabadell en Comú.

 Rut Martínez

Estem vivint en un escenari de multiplicitat de crisi, no només pel context pandèmic, també pel context incert de complexitats creixents. Ens cal més que mai enfortir-nos com organització, per poder donar així resposta a tots els reptes que se'ns presenten, a portant cada una de nosaltres el nostre coneixement, il·lusió i bagatge que farà arrelar a territori, les polítiques de transformació que la ciutadania necessita per afrontar la situació geopolítica que vivim.

Per aquest motiu m'engresca formar part d'aquesta organització, per aportar des de la meva expertesa i amb il·lusió, el meu granet de sorra. Sóc llicenciada en filosofia i treballo des de fa més de deu anys a trinxeres socials, en l'àmbit habitacional, Sempre amb un gran propòsit, no ens podem permetre el luxe de ser pessimistes, ni volem. Ecofeminisme o barbarie!

 Ivan Martos

Tinc 40 anys, sóc de Terrassa i visc al barri de Can Boada. Casat, amb una nena i esperant aviat una altra. Títol superior de tècnic de sistemes informàtics. Treballo d'administratiu a la UAB. Estudio el Grau en Relacions Laborals i Ocupació a la UOC. Participo a la colla dels Castellers de Terrassa i sóc afiliat a Comissions Obreres. Militant del PSUC-viu, Esquerra Unida i Catalunya en Comú, porto anys participant en entitats, moviments socials i mobilitzacions a Terrassa. Crec que les coses canvien quan ens movem.

​Martin Rodrig

53 anys. Sabadell. Membre de l’Executiva de Sabadell en Comú i Professor d’Història Contemporània a la Universitat Pompeu Fabra. Em motiva la defensa dels serveis públics però també la voluntat de treballar per la superació del capitalisme (abans que el capitalisme acabi amb el planeta i amb nosaltres). L’esquerra transformadora s’hauria de dotar d’elements de reflexió estratégica, més enllà de les urgències electorals i del treball institucional.

 

Baix Llobregat

 Silvia López Valentín

Responsable d’organització de Baix Llobregat en Comú. Silvia López és de Castelldefels. Coneix i viu la seva ciutat, i sempre ha estat implicada en el seu teixit associatiu: és de la colla de bastons, va participar a l’entitat excursionista Grimpamons i sempre s’ha implicat en el moviment solidari, especialment en la defensa dels drets de les persones refugiades. També destaca el seu activisme en el feminisme i en la defensa dels drets del les dones i del col·lectiu LTBIQ+.

 Manel Leiva Velázquez

Regidor de Medi ambient, mobilitat i Lluita contra el canvi climàtic, i de Planejament de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Manel Leiva té un gran bagatge en àmbits com la mobilitat sostenible de la nostra comarca i sempre ha tingut molts vincles amb els moviments socials de la seva ciutat i de la comarca i és que Leiva sempre ha estat compromès en la defensa del més dèbils.

 Encarni García Jiménez

4a Tinenta d'Alcalde de Medi Ambient i Sostenibilitat. Feminista i ecologista, l’Encarni és la responsable de la recuperació del Remolar, un espai natural únic del Delta. S’ha implicat i significat a fons en la defensa de la protecció del Delta del Llobregat.

 Vicky Martín Herreros

Membre de l’Executiva de Catalunya en Comú del Baix Llobregat. Vicky Martín Herreros, professionalment treballa en projectes d'ocupació i desenvolupament econòmic i, com a professora universitària, en polítiques de gènere, que és l'àmbit del seu activisme. La defensa de la igualtat de gènere, la defensa de les llibertats sexuals i les transformacions des del feminisme marquen la seva activitat política.

 Anna Martín Cuello

Tinenta d'alcalde d'Acció Ambiental i Energia. Regidora de Joventut, Feminisme i LGTBI del Prat. Anna Martín és del Prat i una feminista convençuda. No deixa d’explicar que no és el mateix implementar polítiques verdes que fer-se un greenwashing i ho demostra amb la seva acció política.

 Albert Perlas Puente

Albert Perlas és veterinari i doctorant en sanitat animal, en el seu cas, la interdependència entre salut humana, salut animal i medi ambient és una obsessió. Des de fa anys, ha estat implicat en diversos moviments socials i plataformes mediambientals. Actualment participa d´una associació per l´atenció de la fauna salvatge i dinamitza Catalunya en Comú a Castelldefels on sempre aporta bones idees i és el primer a posar-se a treballar.

 Emmanuel Orti

Tercer Tinent d’alcalde a l’ajuntament d’Esparreguera portant les regidories de Serveis Socials Bàsics, Joventut, Espai Natural i Salut Pública. L’Emmanuel és del Nord del Baix Llobregat. És titulat en Ciències Polítiques i té un màster en gestió de projectes de Cooperació Internacional i Acció Humanitària. Ha dedicat gran part de la seva vida professional a l’activitat comunitària exercint de monitor de lleure i esportiu. L’Emmanuel dinamitza Catalunya en Comú a Esparreguera amb molta consciència i sentit del territori.

 Jordi Gil Dorado

Regidor de Sant Vicenç dels Horts. Actualment, el Jordi compagina la seva tasca com a regidor amb la seva altra tasca de suport als grups municipals de la comarca. Es va implicar en política per les seves inquietuds, perquè està convençut que és possible transformar la societat, construir una societat més justa en un planeta habitable.

 

Penedès

 Montse Romagosa Massana 

Soc salubrista i,  des d'aquest mes de novembre, regidora a l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.  Amb l’equitat com a eina fonamental  treballaré des de Vilafranca en Comú i des de Catalunya en Comú per laigualtat d’oportunitats per tothom.

 Isabel Bou Bayona 

Lingüista computacional, directora de projectes de software i editora literària. Regidora d'En Comú Podem a l'Ajuntament de Calafell, mandat 2019-2023: polítiques d'igualtat, atenció a la dona i LGBTI+. Les meves prioritats: la dignitat i la qualitat de vida de la classe treballadora, la lluita feminista, el medi ambient, la cultura i la i la ciència, Calafell i el Baix Penedès.

 Carolina Burgos Martín

Soc ciutadana de Cunit, Baix Penedès. Autònoma del sector serveis des de fa 20 anys. Vinculada a la política municipal des de fa més de 12 anys. Regidora a l’Ajuntament de Cunit. “El treball i l’ocupació són drets i s’han de garantir, també per a la gent del Baix Penedès. Des de Catalunya en Comú ho batallarem”.

 Joan Casares Roca

Soc mestre de Primària a l´Escola Pública. M’he jubilat al 2020. Vaig ser regidor de Medi Ambient a l´Ajuntament d´Igualada per l’Entesa ( coalició d’ICV i PSC) governant la ciutat durant els tres mandats següents. Sempre m´he sentit motivat per pertànyer a algun col·lectiu que defensi la lluita contra les desigualtats socials i la protecció, i cura, del Medi Ambient. Crec que actualment és molt necessària una força, com Catalunya en Comú, per tal d´impulsar polítiques d´esquerres a totes les institucions de Catalunya.

 

Camp de Tarragona

Antonio Peco

Activista veïnal de Tarragona. Estic a totes les mogudes de la ciutat i allà on hi hagui una bona causa!!!!

 Salvador Matas Borrut

Veí de Cambrils, i abans de Donòstia, Valladolid i París. He estat docent a la secundària, a la FP i a la URV. Jubilat, ara faig de voluntari a l’Escola d’Adults de Cambrils. Vaig ser cofundador de les CCOO d’Ensenyament a Tarragona al 1987, sent el Sec. Gral. fins al 1996. Pare. Amant de la muntanya. Apassionat del cinema. Practicant del municipalisme en els 14 anys de regidor, la meitat a l’oposició i la meitat al govern. Creient en la unitat de les esquerres com a única forma d’avançar. Ecosocialista i feminista.

 Àngels Pérez Penalba

En la meva formació professional sóc auxiliar sanitari ven una mútua d'accidents de treball. La meva formació acadèmica està vinculada al món de l' art i la cultura: grau superior en arts plàstiques ( escola d' art de Tarragona) i llicènciada en història de l'art (URV). Formo part dels Comuns dsd 2016. Membre del Ateneu Popular dels barris de Ponent.

 Marta Roldán Crespo

Des dels carrers lluitant per tindre una indústria química segura, sanitat pública per a tothom i reivindicant justícia social, ecologisme i feminisme posant la veu de les persones al capdavant.

Jordi Collado Álvarez 

Intentant apropar la realitat a utopia, per això caldrà guanyar les ciutats. Ho intento des de Combinats, la cooperativa on dedico la meva vida laboral.

 Roser Escrich Vidal

Filla d'exiliats politics, des de molt jove vaig tenir clar que la desigualtat tenia nom de dona, per tant, sóc feminista. Al viure l'explotació dels més debils, la necessitat d'una defensa col.lectiva hem va portar a afiliarme a CC.OO. El meu sindicat. Represaliada pel franquisme, actualment sóc jubilada. Segueixo lluitant al meu municipi i on calgui.

 

Terres de l’Ebre

 

 Eva Amposta Serres

Graduada en Filosofia, treballo de tècnica de desenvolupament local al Baix Aragó. 
L'any 2015 vaig entrar com a regidora a l'Ajuntament del Pinell de Brai i al 2018 en vaig ser nombrada Alcaldessa, càrrec que ocupo actualment. 
Formo part de l'Executiva i coordino l'espai polític de Movem Terres de l'Ebre, defensant la ruralitat com a millor fórmula per garantir la qualitat de vida. 
Provinc de diferents moviments socials i sóc activista en els moviments de defensa del territori.

 Joan Moisés Reverté

Enginyer Forestal de formació i professor de biologia a la Sénia de professió, compto amb 12 anys d'experiència municipal, sent 8 anys regidor i 4 anys alcalde del municipi de la Sénia (Montsià). 
Aquesta experiència de gestió municipal amb visió territorial, és la que puc aportar per millorar Catalunya i les Terres de l'Ebre.

 Jordi Jordan Farnós

Llicenciat en Geografia i Història, sóc professor a l’Institut Dertosa i professor associat del departament d’Història i Història de l’Art al campus de la URV a les Terres de l’Ebre.
Regidor a l'ajuntament de Tortosa des del 2011, primerament per Iniciativa-Entensa per Tortosa i posteriorment per Movem Tortosa, formació progressita més àmplia fundada l'any 2015, de la que actualment en sóc portaveu i cap de l'oposició. El 2019 vaig ser escollir Vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, responsable de les àrees de Turisme, Ensenyament, Cultura i Joventut. Càrrec al que vaig renunciar seguint el codi ètic de Movem Terres de l’Ebre, per prendre possessió del càrrec de Diputat al Parlament de Catalunya, on sóc portaveu del grup parlamentari d'ECP a les comissions d'Educació i Justícia.
Ha estat des de sempre vinculat en diferents moviments socials i polítics, destacant entre d’altres, les primeres associacions en defensa del col·lectiu LGTBI a l’Ebre, i sobretot, la presidència de l’entitat cultural Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa.