L'organització fa la força, assemblea 22 d'abril

14-04-2018

A finals del 2016 vam començar un procés de construcció d’un nou espai polític català per a construir un programa comú de majories que esdevingui una proposta social i nacional per a Catalunya.

A partir d’aquest esperit fundacional, vam començar a recórrer un camí en el qual ja hem fem passes importants. En l’Assemblea fundacional del 8 d’abril de 2017 vam fer un primer pas per a definir la voluntat i l’ética guanyadora del nostre espai, aprovant l’Ideari i objectius polítics comuns i els Principis d’ética i radicalitat democràtica.

L’Assemblea Organitzativa del 22 d'abril és un pas més en l’horitzó de construir una alternativa de país amb vocació feminista, republicana, nacional i popular. Amb aquesta Assemblea volem avançar cap a una organització del segle XXI mitjançant una proposta d’organització inspirada en la nova política i en la radicalitat democràtica.

Per a avançar cap a una nova etapa i per a poder construir majories transversals necessitem una eina organitzativa que sigui exemple del país que volem.

Per això en aquesta Assemblea hem de fer un pas més dotant-nos d’un model organitzatiu que aposti per la nova política, l'horitzontalitat, l’arrelament al territori poble a poble i l’empoderament de baix a dalt, al costat dels moviments socials. És a dir, un model que faci de la radicalitat democràtica, la feminització de la política i el desbordament ciutadà l’ADN de Catalunya en Comú.

Treu l'agenda:

📆 diumenge, 22 d'abril

⏰ 9 h

📍Campus Ciutadella Universitat Pompeu Fabra, #BCN


Ens ajudes amb la difusió ❓📲

Cartell, esdeveniment al Facebook