Defensem la sobirania de Catalunya enfront de l'estratègia de la por del PP

Defensem la sobirania de Catalunya enfront de l'estratègia de la por del PP

15-09-2017

La impotència política del Partit Popular ha portat al Govern espanyol a amagar-se darrere de jutges i policies. Hem vist la Guàrdia Civil entrant a impremtes, hem vist l'amenaça de la fiscalia a gran part del nostre món local, hem vist la intervenció de la nostra autonomia i hem vist com es coartava el dret a la llibertat d'expressió, no només al nostre país, sinó a tot l'Estat.

La ciutadania hem demostrat moltes vegades que la por del Partit Popular tenia les cames molt curtes perquè davant té un poble valent disposat a defensar la democràcia. En les setmanes vinents l'atac del Govern espanyol anirà a més i, davant d'això, avui els inscrits i les inscrites de Catalunya en Comú hem enviat un missatge: respondrem, com ho hem fet sempre, defensant la sobirania de Catalunya, com un sol poble en la seva diversitat i sempre amb la mateixa bandera: no tenim por.

Gràcies per la vostra participació, seguim construïnt conjuntament aquest espai plural i radicalment democràtic com la Catalunya que volem.

Vots: 3.457

  • Sí 2.053 (59.39% dels vots)
  • No 1.404 (40.61% dels vots)