Cridem a la mobilització de l'1-0: recomanacions, informació i material

29-09-2017

Des de Catalunya en comú, cridem a la mobilització cívica i pacífica l'1 d'Octubre. Cridem a organitzar-nos, a crear espais de trobada on puguem conversar i on tothom se senti còmode. En els darrers anys hem sigut a les mobilitzacions als carrers i hi continuarem sent. Acompanyem qui vulgui votar i qui no vulgui fer-ho, posant al centre el respecte i les cures.

🙆 Algunes consignes per la mobilització pacífica:

🔹 Cuidem-nos: parla amb educació, tranquil·litat i relaxa’t davant les provocacions, no és moment d'agressions verbals. Ves sempre amb un grup de suport, si tens por o alguna persona del teu entorn té por, doneu-vos suport. 
🔹 Aïllem els provocadors: si veus una persona o un grup que actua de manera agressiva, envolteu-la entre diverses persones i seieu-hi al voltant. 
🔹 Resistència pacífica: si ens intimiden amb violència per provocar-nos, aixequem les mans per mostrar que la nostra resistència és pacífica i no caiguem en provocacions.
🔹 Excessos policials: exigeix la identitat dels agents o recull dades per facilitar la identificació. Anota les dades de testimonis i documenta les lesions medicament  i gràficament. Diversos col·lectius ofereixen indicacions i serveis legals: 
👉  EN CAS DE DETENCIÓ
Rereguarda: 645715070
Col·lectiu Ronda: 679223432
👉 EN CAS DE VIOLÈNCIA POLICIAL
Irídia: 693287323
👉 MÉS ASSISTÈNCIA LEGAL:
Comissió de Defensa de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB): 697636017697635980

🗂 Hi ha material per les mobilitzacions. En aquest link t'ho pots descarregar 

🏡 En molts llocs de Catalunya els locals de les organitzacions que participen a Catalunya en Comú romandran oberts com espais socials i de cures.
👭👬👫 Igualment en molts llocs s'organitzaran punts de trobada als carrers.

 Per a més informació:
* Contacta amb les persones de l'organització al teu municipi
* Escriu a info@catalunyaencomu.cat
* Segueix-nos a les xarxes socials❗️