Comissió executiva

Xavier Domènech Sampere

"Podem creure en el futur perquè el construïm amb les nostres mans"

Joana Agudo Bataller

Com a dona, treballadora i sindicalista penso que estem vivint importants moments per l'esquerra del nostre país. M'agradarà seguir lluitant, en l'àmbit polític en comú.

Elisenda Alamany Gutiérrez

Lligada a les lluites municipalistes, membre de les Candidatures Alternatives del Vallès, actualment és regidora de l'Ajuntament de Castellar del Vallès per Decidim Castellar.

Jéssica Albiach Satorres

Tenim la responsabilitat de construir una alternativa social, fraterna i radicalment democràtica a la Catalunya del 3%, on no sobri ningú, des de baix, amb respecte i lleialtat. Juntes Podem!

Adrià Alemany Salafranca

Llicenciat en Economia. Cofundador de la PAH l'any 2009 vinculat durant molts anys a moviments socials pel dret a a l'habitatge i la ciutat. Actualment treballant per un municipalisme transformador.

Ana María Aroca de Maya

Mare d’una nena de 3 anys i regidora a Molins de Rei. Vull canviar Catalunya des dels municipis i aquesta és l’eina i el punt de partida: construir un espai en comú. Juntes podem i juntes podrem!

Eloi Badia Casas

Compromès amb la lluita per la gestió pública del béns comuns,actualment és regidor de Presidència, Aigua, Energia i Gràcia de l'Ajuntament de Barcelona i vicepresident de Mediambient de l'AMB

Eva Balart Armengol

Després d’anys de lluites compartides amb tanta gent de les esquerres plurals, aquest és un moment històric: per fi constituirem un nou subjecte polític! Un pas decisiu per construir Un País en Comú.

Marc Bertomeu Goixens

A la primera reunió de Podem, em vaig sumar a un projecte que buscava irrompre al tauler polític amb prioritats clares i vocació guanyadora. Ara comença una nova etapa amb el mateix objectiu!

Núria Buenaventura Puig

Mestra, amb el convenciment de que juntes i junts ho podem canviar tot, em presento per ajudar a construir aquest nou espai ple d’esperança d’un futur just.

David Cid Colomer

Crec que ara junts i juntes tenim la oportunitat de guanyar Catalunya per a la seva gent. Som-hi!

Teresa Estany Profitós

Psicòloga Psicoanalista. "Per una pràctica política més reflexiva"

Marc Grau Solés

Terrassa. Politòleg i doctor en Psicologia Social per la (UAB), actualment és cap de gabinet i coordinador del grup parlamentari al Congrés dels Diputats.

Aitor Hernández Carr

Antropòleg i Doctor en polítiques públiques per l’UAB. Activisme centrat en la lluita contra la xenofòbia, la solidaritat amb els drets de la població palestina i una assemblea de barri del 15M.

Paola Lo Cascio

Estudio el passat per a entendre el present e intentar canviar el futur.  Crec que a vegades s'ha de fer un pas endavant.

Candela López Tagliafico

"Construir "un País en Comú", que configuri una veritable alternativa, per la transformació cap a una societat més oberta, inclusiva, cohesionada i socialment justa."

Núria Lozano Montoya

Obrera del Metall, advocadessa i tècnica en PRL.Activista sindical i política per convicció. Hem de pensar en col·lectiu, compartir els problemes, decidir solucions i construir en comú un país pel 99%

Lucía Martín González

Enginyera química i Doctora en Ciències Ambientals. Membre del grup impulsor de la PAH a Barcelona. Actualment és diputada al Congrés per En Comú Podem

Raúl Martos Reyes

Delegat sindical SF i responsable de l'Àrea d'Igualtat al cercle de El Vendrell. La motivació principal és fer del meu treball a Un País en Comú un camí per a tothom i on tothom tingui representació.

Xavier Matilla Ayala

Arquitecte-urbanista, activitat professional en l’àmbit de la planificació i l’ordenació urbana i territorial. Actualment portaveu de TeC i cap de l’oposició a l’Ajuntament de Terrassa.

Vicenç Navarro López

No pot ser que Catalunya continuï a la cua de l'Europa social. El govern de Catalunya ha de canviar, per això dono suport a aquest nou espai polític.

Joan Josep Nuet i Pujals

Coordinador general d’EUiA. Diputat al Parlament de Catalunya, participo d’Un País en Comú perquè és l’instrument perquè la Catalunya de la majoria social s'obri pas.

Marta Olivan Moreno

Des dels inicis de Podem BCN he treballat a organització creant espais que preguntin i escoltin. Construir col·lectivament i sumar des de la diversitat segueix sent imprescindible per guanyar.

Marc Parés Franzi

Sóc professor del Departament de Geografia de la UAB i investigador de l'IGOP. Com a independent espero poder contribuir a fer aquest espai polític més ampli i plural.

Gerardo Pisarello Prados

Cal construir alternatives. Dins i fora de les institucions. Ho estem fent a les ciutats. L’impuls municipalista ha de servir per conquerir sobirania i guanyar un país en comú i en fraternitat

Marta Ribas Frías

Aportar l’experiència acumulada per a construir un espai il·lusionador, amable, feminista i, sobretot, útil per a millorar les condicions de vida de la gent.

Carolina Rodríguez Sánchez

La lluita pels drets socials i la igualtat és el meu compromís per endinsar-me en aquest projecte. La nostra participació es fa imprescindible i què millor que fer-ho plegats.

Julio Rua Gonzalez

Sóc portaveu del Cercle Podem Ripollet i participem d’un Ajuntament del canvi, crec que aquesta experiència pot aportar en aquest nou projecte polític de guanyar un país per a la seva gent.

Héctor Sánchez Mira

Cardedeu. Biòleg. Pare d'un nen i una nena. És el moment de fer un pas endavant, perquè les idees no viuen sense organització.

Susanna Segovia Sánchez

Currant militant pel Bcomu, somiant per construir un país més just i feminista que faci possible conciliar la vida familiar amb l'activisme polític.

Gemma Tarafa Orpinell

Comissionada de salut a l'Ajuntament de BCN. Treballem per una salut universal, pública i de qualitat.

Anna Toro Recasens

Per experiència municipal, tinc la convicció que una confluència des del respecte, l'ètica, la fraternitat i els objectius clars, tot i les seves dificultats, és un projecte que no suma, multiplica.

Ernest Urtasun Domènech

Amb la candidatura d’En Comú Podem volem fer realitat el somni d’una nova força majoritària a Catalunya per guanyar la llibertat, la igualtat i la fraternitat.