Sobre la dimissió d’Eudald Calvo per acusacions d’actituds masclistes i sexistes

04-03-2020

Davant la recent dimissió d’Eudald Calvo, alcalde d’Argentona per Unitat - Argentona per la república, per les acusacions i reconeixement d’actituds masclistes i sexistes, des de Catalunya en Comú manifestem:

1.Condemnem aquestes agressions i denunciem les actituds masclistes i sexistes que han protagonitzat aquests fets i que desgraciadament són una realitat a Catalunya. Des de Catalunya en Comú, seguirem treballant i lluitant contra totes les violències masclistes vinguin d’on vinguin.

2. Volem mostrar tot el suport a la víctima i a les persones que es poden haver sentit ofeses, i reconèixer la valentia i força de denunciar-ho i fer-ho públic.

3. Manifestar que ni comuns d’Argentona ni Catalunya en Comú tenia coneixement d’aquestes denúncies ni de l’expulsió per part de la CUP fins ahir dimarts 3 de març que va aparèixer als mitjans de comunicació.

4. Lamentem que fins ahir no se’ns haguessin notificat aquests fets i per tant no haguéssim pogut prendre mesures i exigir la dimissió de l’alcalde, tal com vam fer ahir al vespre d'ençà que vam tenir coneixement.  No tolerem ni serem còmplices de la impunitat davant agressions masclistes.