Mena: “Si la governabilitat d’Espanya depèn de Rufián serà l’excusa perfecta per a que el PSOE es llenci als braços de C’s”

25-03-2019
Mena 25març

El portaveu de Catalunya en Comú alerta que un pacte entre PSOE i C’s destrossaria Catalunya

El portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, ha alertat avui en roda de premsa del risc que es repeteixi un pacte entre el PSOE i C’s. “Aquest cap de setmana hem vist els dos projectes que confrontaran en aquestes eleccions decisives del proper 28 d’abril. D’una banda hi ha el govern que representa Pablo Iglesias, el govern de la gent; un govern que mai s’equivocarà de bàndol, que és capaç de fer autocrítica i que té un projecte plurinacional que inclou a tots els pobles de l’estat. De l’altra hi ha govern de l’Ibex 35, el que s’asseu als consells d’administració, el que ja hem vist que prefereix José Luis Ábalos”, ha explicat. “Mentre que des d’En Comú Podem anunciàvem ahir que una de les primeres mesures que impulsarem serà que l’estat deixi de ser un paradís fiscal per als especuladors, el número dos de Pedro Sánchez expressava la voluntat de repetir el pacte de l’abraçada que feia Rivera vicepresident”, ha afegit.

El portaveu ha continuat en la mateixa línia: “Un pacte PSOE-C’s té un preu: el preu de la immersió lingüística, el de la precarietat laboral i el d’un 155 intel·ligent, com anuncien des de C’s, i que d’intel·ligent no té res perquè implicaria repetir els mateixos errors que ens han portat a aquesta situació”. Mena, a més, ha volgut enviar un missatge molt clar: “Si la governabilitat d’Espanya depèn del bloqueig de les impressores de Rufián serà l’excusa perfecta per a que els socialistes s’acabin llançant als braços de C’s”. Així, ha afirmat que “En Comú Podem és l’única garantia que aquest pacte entre PSOE i C’s no destrossi Catalunya. En Comú Podem és l’única garantia per a que hi hagi un govern que aposti per la feina de qualitat, el dret a l’habitatge i la sanitat i l’educació públiques”.