Jornada Municipalisme transformador i del bé comú

Ja ha començat el curs i els propers mesos vénen plens de reptes per al projecte dels i les comuns.

Al final del 2016, vam iniciar la construcció d’aquest nou espai polític de confluència per a encapçalar els anhels de canvi del país. Després d’anar superant etapes i anar dotant-nos d’organització, comencem el curs amb més de 100 grups motors locals repartits per tota Catalunya.

banner

Arrenquem així un curs crucial per al nostre projecte. Un moment en el qual totes hem de donar el millor de nosaltres mateixes i en el qual, una força municipalista com la nostra, tindrà una oportunitat crucial per estendre i ampliar el projecte de canvi des de cada poble i ciutat de Catalunya.

Per això us animem a participar a la Jornada Municipalisme transformador i del bé comú que tindrà lloc el dissabte 6 d'octubre al Campus Ciutadella de la UPF Barcelona.

Una jornada per compartir experiències i estratègies d'acció comunes perquè a les municipals del pròxim 2019 la llavor d’una política que posi les persones en el centre, arreli a cada poble i barri. Unes jornades per debatre i coproduir propostes programàtiques que reforcin i estenguin els valors del nostre Decàleg del Municipalisme per a la transformació social: transparència, horitzontalitat, economia del bé comú, feminisme...

I ho farem com ens agrada fer les coses: trobant-nos, amb alegria, parlant i debatent amb regidors i regidores, amb els moviments socials, amb persones expertes…

Com a fi de festa participarem als concerts organitzats per Podem-Barcelona a partir de les 18:30 h al Centre Cívic de Fort Pienc.

No hi pots faltar!