Terres de l'Ebre

Torna
Òrgan
Comissió Executiva Territorial
Àmbit territorial
Terres de l’Ebre
Presentació de la candidatura

Tots els membres de la candidatura de Terres de l'Ebre ens comprometem a complir el codi ètic i els valors i principis bàsics de CatComú.

Víctor Gimeno Sanz

Biòleg, ja jubilat. Preocupat per l’escassa sensibilitat i preocupació real de la societat, i dels dirigents polítics per la degradació del medi ambient. Ebrenc compromès amb millorar la qualitat de vida del territori.

Marian Cid Aparicio

Sóc una noia de 23 anys. Estic acabant el grau de Treball Social i ho compagino amb la feina. Drets humans, igualtat, equitat, feminisme, dignitat de la persona i, sobretot, educació, per trencar amb els estereotips, les discriminacions i la hipocresia de la societat. Crec que la vida és un aprenentatge constant, aprenent.

Josep Casadó Escriba

Sindicalista de CCOO jubilat. El 1974 vaig entrar al PSUC. Estic al mateix lloc. Soc portaveu de la Plataforma Trens Dignes de TE i Priorat. Soc de la Ribera d'Ebre. Amb ganes de seguir lluitant.

Laia Rovira Povill

Tinc 32 anys, sóc tècnica de prevenció de riscos laborals, tècnica de recursos humans i diplomada en relacions laborals. Des del 2012 que vaig entrar a formar part de Joves d’Esquerra Verda estic en política per millorar la vida de les persones i en especial de la gent jove i la de la gent del meu poble, Bítem i Tortosa.

Ramón de la Rica Suñé

Tinc 62 anys. Estic jubilat. Des de molt jove he tingut clar que les dretes no són del meu gust. Per això m'agradaria poder ajudar des de Catalunya en Comú a millorar els serveis bàsics de la Terra Alta: ensenyament, salut, treball,etcètera.

Àngels Aixendri Montesó

Tinc 42 anys. Treballo d’auxiliar d’educació especial a una escola. Vull formar part d’un projecte positiu i engrescador per fer una Catalunya millor.