Guanyem Futur - Jéssica Albiach per la demarcació de Tarragona

1. Jordi Jordan Farnós

Professor d’història. Cap de l’oposició a Tortosa (Baix Ebre). Fundador i coordinador de Movem Terres de l’Ebre. 

Treballant per un canvi a Catalunya on el sud i extrem sud del país en siguin protagonistes, deixant de ser el pati del darrera i esdevinguin unes comarques amb futur per tothom.

2. Roser Escrich Vidal

Vaig néixer a la Unió Soviètica, filla de exiliats polítics de la Guerra Civil. El 1957 vam tornar a Catalunya. El 1969 vaig ser empresonada per activitats contra el franquisme i formar part en la creació de Comissions Obreres juvenils. Sempre he lluitat per la millora de les condicions de vida dels treballadors.Vaig encapçalar la llista del meu poble a les eleccions municipals. Sóc feminista i formo part de diferents grups i de la sectorial.

3. Mario Téllez Molina

Sociòleg de formació i docent com a professió i vocació. Vinculat al 15M i a moviments socials. Regidor a Vila-seca i conseller comarcal del Tarragonès. Dono un pas endavant per recolzar la bona tasca feta al Parlament en aquest mandat. Per una Catalunya que no deixi ningú al marge!

4. Carolina Burgos Martín

Nascuda a Barcelona, 43a, soc ciutadana de Cunit, meravellós poble costaner del Baix Penedès. Vinculada a la política del meu municipi desde fa més de 12 anys.Regidora al meu poble per ECP i consellera comarcal. Autónoma desde fa gairebé 20 anys, sector serveis.

5. Eva Amposta Serres

Nascuda el 1993, del Pinell de Brai (Terra Alta). Graduada en Filosofia, treballa de tècnica de desenvolupament local al Baix Aragó. L'any 2015 entrà com a regidora a l'Ajuntament del Pinell de Brai i al 2018 en va ser nombrada Alcaldessa, càrrec que ocupa actualment. 

Coordino l'espai polític de Movem Terres de l'Ebre i sóc una gran defensora de la ruralitat com a millor fórmula per garantir la qualitat de vida. Provinc de diferents moviments socials i sóc activista en els moviments de defensa del territori.

6. Joan Moisés Reverté

Enginyer Forestal de formació i professor de biologia a la Sénia de professió. Amb 12 anys d'experiència municipal, sent 8 anys regidor i 4 anys alcalde del municipi de la Sénia (Montsià). 

Aquesta experiència de gestió municipal amb visió territorial, és la que puc aportar per millorar el nostre territori.

7. Patrícia Olivé Conde

Des de jove he sentit la necessitat d'implicar-me en projectes col·lectius. En els meus anys d'estudiant universitària vaig participar en dues associacions d'estudiants, el Col·lectiu Universitari Andreu Nin i l'associació Frederica Voltaire. Més tard, en incorporar-me a la universitat com a funcionària em vaig afiliar a CCOO i vaig desenvolupar divesos càrrecs de responsabilitat (delegada de la Secció Sindical, membre i presidenta de la Junta de Personal Funcionari i Coordinadora del Secretariat Interuniversitari de CCOO). També he participat en el moviment veïnal com a membre de la Junta de l'Associació de Veïns Tarragona Centre i en l'AMPA de l'Escola dels meus fills, impulsant amb altres mares un projecte de socialització de llibres. Actualment treballo a la Universitat Rovira i Virgili, on ocupo una plaça de cap de servei i participo activament a En Comú a la ciutat de Tarragona.

8. Isabel Bou Bayona

Lingüista computacional, directora de projectes de software i editora literària. Actualment sóc regidora a l'Ajuntament de Calafell, per En Comú Podem: polítiques d'igualtat, atenció a la dona i LGBTI. Les meves prioritats: feminisme, medi ambient, cultura, ciència, i el Baix Penedès.

9. Andreu Agredano Bonet

“Per fer créixer encara més la revolta cossetana i ilercavona contra la precarietat, el masclisme, el racisme i la LGTBfòbia, es a dir, la lluita contra el sistema que ens oprimeix al 99% de la població.”