Guanyem Futur - Jéssica Albiach per la demarcació de Lleida

1. Jaume Moya i Matas

Llicenciat en Dret, postgrau en Gestió Immobiliària i Procurador. Ha estat membre de la Comissió de política lingüística de l’ICPB i activista, entre d’altres, del Fòrum Espitllera, Fundació Cases i Llebot, ANC, Fira de Florejacs, Plataforma Aturem el Fràcking i Multireferèndum. Actual patró de Fira de Lleida, ha participat en molts projectes de divulgació de cultura i patrimoni, de defensa del medi ambient, el paisatge i el món rural. És autor d’“Els castells de la Segarra” i ha publicat centenars d'articles, entre d'altres, a Crític, La Vanguardia, Público, Ara, Punt Avui, Huffington Post, Nació Digital, l'Agulla o Revista Treball.
Va ser diputat per En Comú Podem al Congrés a les XI i XII legislatures (entre 2016 i 2019).

2. Carla Galeote Escoda

Tinc 19 anys i he nascut en una família humil i treballadora que hem va fer despertar un esperit crític front les injustícies. Actualment, estudiant de Dret per poder ser, en un futur, una humil defensora dels drets humans, especialment pels drets de les dones.
 

3. Elena Ferre Toldrà

Grau en Dret per la Universitat de Lleida (2016). Màster en Estudis de Gènere i Gestió de Polítiques d'Igualtat per la Universitat de Lleida, especialització en Agent d’Igualtat (2018). Assessora jurídica en el Servei de Gestió de la Formació de la Diputació de Barcelona (2016). Assessora legal en despatx d'advocats i administració de finques (2017). Consultora, assessora legal i coordinadora del Departament Legal en empresa privada especialitzada en Compliance Penal i Prevenció del Blanqueig de Capitals (2017-2019). Diputada Provincial a la Diputació de Lleida per el Grup En Comú Podem (2019-Actualitat). Regidora de Participació i Lluita contra la Corrupció per la Paeria de Lleida (2019-Actualitat). 

4. Meritxell Teruel Cubí

Auxiliar d'Infermeria des de 2011. Actualment gestora d'un refugi. Tècnica a Catalunya en Comú i Consellera Nacional per l'Alt Pirineu i Aran.

Arrel de la crisi econòmica patim a casa una execució hipotecària. Entrem en contacte amb la plataforma d' afectats per la hipoteca sent impulsora a les Terres de l'Ebre d'una. Allí aprenc que quan la gent suma i s' empodera tot és possible. Fins i tot fer una llei desde la ciutadania i que s' aprovés al parlament com la llei 24/2015. 

Un dels grans problemes que tenim és l'habitatge i els grans lobbies immobiliaris, que ens estan deixant sense cases assequibles a una economia familiar feta malbé per la crisi. 

Després de tants anys militant veig en la política la línia a seguir a partir d'ara. Il·lusionada amb aquest projecte  que pot canviar moltes realitats.

5. Sonia Martínez Albiñana

Advocada. Mare desesperada. Membre de la Comissió de Drets Humans i d'Extranjeria del Col·legi de l'Advocacia de Lleida. Feminista i fins als nassos de tant de masclisme!!

6. Francesc Pallarès Porta

Nascut a La Seu d’Urgell (1948), on resideixo actualment. Visc en parella, i tenim dos fills i quatre nets (per ara). Catedràtic de Ciència Política (jubilat). He estat professor a l’Estudi General de Lleida, a la UAB i a la Pompeu Fabra. Militant de Bandera Roja (1972), PSUC (1974), IC-V i ara a Comuns i Podem, amb els principis i valors dels quals m’identifico.

7. Montserrat Rollan Espuny

Bibliotecària de formació, col·laboro en programes de promoció de la lectura, condueixo clubs de lectura i imparteixo formacions a docents sobre creació i dinamització de la biblioteca escolar.
Considero la cultura element imprescindible per obrir finestres i ampliar mirades.
Soc partidària d’una política transparent, ecofeminista i compromesa amb les persones.

8. Laura Bergés Saura

La meva implicació en la política institucional s’inicia amb la creació del Comúdelleida, una candidatura ciutadanista i municipalista creada al voltant dels principis de transparència, participació i bé comú, per fer un tomb a la política lleidatana. Anteriorment, he estat involucrada en altres formes de participació política en moviments socials, vinculats al dret a la comunicació, la informació alternativa i la cooperació internacional. Laboralment, em dedico a la docència i la recerca com a professora en els estudis de Comunicació i Periodisme Audiovisual de la UdL.