Guanyem Futur - Jéssica Albiach per la demarcació de Girona

1. Rosa Lluch Bramon

Professora del Departament d’Història i Arqueologia de la Universitat de Barcelona. I Doctora en Història per la Universitat de Girona, especialitzada en història medieval i especialment en el conflicte remença. Va encapçalar la llista d’En Comú Podem pel Senat a Barcelona a les passades eleccions generals.

2. Joan Salmeron Crosas

Prejubilat de Banca, sector on ha estat sindicalista de CCOO durant 30 anys. Va ser regidor a l’Ajuntament de Blanes durant 20 anys i 8 anys conseller comarcal de La Selva. Promotor dels equips femenins de futbol blanencs durant 13 temporades i dels equips de bàsquet durant 5 temporades. De l’executiva local de Blanes en Comú i de l’executiva de Catalunya en Comú de Comarques Gironines.

3. Maria Monje Romaní

Gironina de cor, palamosina de naixement.
Graduada en Ciències Polítiques i de la Administració. Responsable de Joventut de la Vegueria de Girona dels Comuns, responsable de Feminismes de Girona En Comú, coordinadora de la Confluència Jove de CCGG. “Vull formar part d’aquest projecte perquè considero que Catalunya té molt a millorar en temes feministes i som les dones les que hem de propiciar aquest canvi. Ja és hora que CCGG recuperi el seu escó al Parlament i tinguem una persona que defensi els nostres interessos i protegeixi la nostra terra”.

4. Jordi Lloveras Avellí

De Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), treballa a Correus des de l’any 1987, on ha estat secretari general de la secció sindical de CCOO de les CCGG (2000-2008), membre de l’executiva estatal del sector postal (2004-2008) i responsable d’organització i comunicació de la Unió Intercomarcal de CCOO de les CCGG (2008-2012). Va entrar en política com a regidor de la seva ciutat l’any 2015, després que fos escollit candidat a l’assemblea de la confluència Guíxols des del Carrer. L’any 2019 va repetir com a cap de llista i regidor. Conseller comarcal del Baix Empordà.

5. Eugènia Pascual Puig

Nascuda a Girona. Llicenciada en Economia i especialista en Màrqueting, des de fa uns anys 'reinventada' com a professora de secundària. Va ser coordinadora del sindicat d'estudiants AEP-ACE a la UB. Defensora del dret a l'Habitatge, la Banca Ètica, el Dret a l'Aigua, els Drets Humans i Mediambientals. Actualment dedicada també a la recuperació de la memòria històrica a l’Amical d’Antics Guerrillers de Catalunya. “Profundament d'esquerres”, considera que “qualsevol lluita no és petita ni inútil si hi puc col·laborar. La derrota és només no intentar-ho!”.

6. José Sánchez Melero

De Caldes de Malavella (La Selva). Advocat i economista. Regidor de Caldes de Malavella en Comú. Ha estat activista en defensa dels drets civils i socials en diferents entitats. Actualment membre de l’Associació de Voluntaris Dret de Defensa de Girona (VDD). Militant del PSUC i d’EUCat.

7. Jose Manuel Morales García 'Prodi'

De Blanes (La Selva). Treballador de l'Hostaleria. Delegat sindical i afiliat a CCOO. Co-coordinador de la Confluència Jove CCGG. Responsable de l'Àrea Social de Blanes en Comú. Activista.

8. Zaida Linares Vélez

De Sils (La Selva). Historiadora de l’art especialitzada en projectes educatius en centres d’art. De Confluència Jove CCGG, activista en la Plataforma Feminista de Girona i coordinadora del Moviment Democràtic de Dones de Sils. "Considero essencial lluitar per un futur on es valorin les cures i que evolucionem cap a una vida digna, feminista i justa. Sempre tinc present que l’empatia i l’educació són els motors del canvi".

9. Albert Pons Ramos

De L'Escala (Alt Empordà). Llicenciat en Filosofia i Història per la Universitat de Girona. Professor de secundària i actualment Cap d'Estudis d’un centre d’educació de secundària públic. Combina la seva professió de professor de la ESO amb la realització de cursos de formació per a docents de primària i secundària. Autor de diversos treballs d'història de la Guerra del Francès i la Guerra Civil espanyola. Actualment regidor d'En Comú l’Escala-En Comú Guanyem.