Guanyem Futur - Jéssica Albiach per la demarcació de Barcelona

2. Joan Carles Gallego Herrera

Exsecretari general de CCOO a Catalunya. Catedràtic d’Economia i professor d’institut i de la Universitat Autònoma de Barcelona. A les eleccions autonòmiques del 2017 va formar part de la llista per Barcelona en posicions de tancament.

3. Jéssica González Herrera

Consellera tècnica del districte de Ciutat Vella a l’Ajuntament de Barcelona. Politòloga i Postgrau en Societats Africanes i Desenvolupament per la UPF. Màster en Comunicació pel Canvi Social per Ohio University. Veïna de Barcelona des del 2006, ha treballat al tercer sector com a investigadora i formadora en iniciatives a nivell municipal i internacional que busquen la incorporació d’una mirada intercultural crítica en els àmbits de joventut, gènere, participació ciutadana diversa, salut pública, entre d’altres. Coordinadora de projectes al Centre d'Estudis Africans i Interculturals.

4. David Cid Colomer

Actualment és diputat del grup Catalunya en Comú Podem al Parlament. Llicenciat en Biologia per la UPF i Màster en Cooperació al Desenvolupament per la UB. Va implicar-se activament a la Plataforma Aturem la Guerra i als Fòrums Socials Mundials i Europeus.

5. Susanna Segovia Sánchez

Actualment és portaveu de Catalunya en Comú Podem al Parlament i membre de la Direcció Executiva de Catalunya en Comú. Llicenciada en Ciències de la Comunicació, Màster en Cooperació Internacional i Màster en Ciències Polítiques. Ha treballat 12 anys a l’Equador,  com a experta en drets de pobles indígenes, participació, i cooperació al desenvolupament (també com a representant de  l’Agència Catalana de Cooperació). 

6. Marc Parés Franzi

Actualment és diputat del grup Catalunya en Comú Podem al Parlament. Professor del Departament de Geografia de la UAB i investigador de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP). Doctor en Ciències Ambientals i llicenciat en Ciències Polítiques, ha estat regidor de Medi Ambient i Participació Ciutadana de l’Ajuntament del Figaró-Montmany per la Candidatura Activa del Figaró (CAF).

7. Núria Lozano Montoya

Advocadessa i tècnica superior en prevenció de riscos laborals, actualment és regidora a l’Hospitalet per En Comú Podem-En Comú Guanyem. Professora de matèries jurídiques, n’és autora de diversos estudis i guies sobre Contractació pública, discriminació laboral per raó d’homofòbia i seguretat i salut al Treball. Operària a l’automoció durant 12 anys. Activista sindical de CCOO, participa a xarxes sindicals europees, com el Fòrum Social Europa, i és membre fundadora i coordinadora de la xarxa de sindicalistes del Partit de l’Esquerra Europea. Actualment és responsable de sectorial i programa de CatComú i responsable de Model Federal i Plurinacionalitat d’IU.

8. Enric Bárcena Roig

Llicenciat en Ciències Polítiques. Activista de barri i municipalista.
Activista pel dret a la ciutat, un acte de Barcelona en Comú a una plaça de Sant Antoni em va motivar a participar de l'assemblea del barri. Des del 2017 sóc portaveu i membre de la Direcció Executiva de Barcelona En Comú. Crec en la política a peu de carrer, la més propera, la dels que coneixem els carrers pam a pam, porta a porta. També he treballat com a responsable territorial a Barcelona i, actualment, sóc responsable de Mobilització i Territori de Catalunya en Comú.

9. Ramon Arnabat Mata

Regidor de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès per Vilafranca en Comú. Historiador, Doctor en Història i professor d’història contemporània a la Universitat Rovira i Virgili. Ha realitzat diverses recerques sobre la societat contemporània els resultats de les quals s’han publicat en llibres i articles. Membre actiu de diverses entitats culturals i científiques, participa en moviments socials relacionats amb el món del treball, l’educació, la universitat i el territori.

10. Lucia Baratech Sánchez

Economista especialitzada en economía social i ecològica. Consultora per a l’administració pública en els àmbits de polítiques socials i gestió pública. Activista per una vida bona dins dels límits planetaris, ha participat en espais com REVO, Sin Permiso i Ecopolítica.

11. Arnau Funes Romero

Llicenciat en Humanitats, Diplomat en Treball Social i Màster en Govern Local. Vinculat al món de l'esport, la cooperació internacional i l'educació en el lleure, ha treballat com Educador i Treballador Social i ha tingut funcions directives a diferents entitats i serveis socials i educatius. Ha tingut responsabilitats diverses com a regidor, entre les quals ser regidor de Serveis Socials a Cornellà de Llobregat i Portaveu del Grup de l'Entesa a la Diputació de Barcelona

12. Marina Escribano Maspons

Viu a Mollet del Vallès, on va néixer fa 41 anys. Té dues filles. Va estudiar Ciències Polítiques i de l'Administració. Ha cursat estudis internacionals. Treballa com a tècnica en un ajuntament de la comarca. Aficionada a la muntanya i al teatre, ha estat implicada amb entitats culturals, de lleure, i en AMPAs de l'escola pública.
En política des del 2007. Fa uns anys és regidora i portaveu del grup municipal de Mollet En Comú, defensant idees d’esquerres, feministes i ecologistes.

13. Laura Oliva Mirón

Infermera de vocació, treballant a l’atenció primària. Nascuda al 1996 a Manresa, ciutat on hi viu. Amant de la lectura, la música, el cine i els petits detalls. Estudia també humanitats a la UOC. Compromesa amb el municipi, la Catalunya Central i en portar a les institucions els problemes reals de la gent. Siguem el canvi que volem veure al món i treballem juntes i junts per transformar-lo.

14. Miquel Farrés Fernández

Terrassenc, treballador a la sanitat pública des dels 17anys, actualment com metge especialista en medicina familiar i comunitària després de formar-me cinc anys a Granada. He gaudit molt participant a alguns moviments socials i polítics, els deu darrers anys més focalitzat l'activisme i les mobilitzacions per revertir les retallades, la defensa del dret a la salut de totes i especialment de l'Atenció Primària. Intento potenciar l'organització colectiva, l'optimisme i les cures. Enamorat de Llatinoamèrica i de la natura i la senzillesa del món rural.

15. Fátima Ezzahra Lakloufi Slimi

En el 2004 es trasllada amb els seus pares a un petit poble de Jaén on cursa sisè. En 2006 torna a traslladar-se a Barcelona concretament a Calella on acaba l'ESO i batxillerat. En 2011 es matricula en química en la Universitat de Girona i es gradua en el 2017. Va treballar com a tècnica de laboratori en SOLVAY.SL I en 2019 comença a treballar com a tècnica de medi ambient a l'Ajuntament de Canet de Mar.
Mentre estudiava química va treballar en Càritas de poble nou de Pineda de Mar, en el casal de dones i a l'acadèmia Àgora.
En el 2018 al costat d'altres dones funda i presideix l'associació Cultura i Arrels on intenten visibilitzar a la seva comunitat i sobretot eliminar barreres, estereotips i/o clixés sobre les dones de la seva comunitat.
En les eleccions municipals del 2019 es presenta com a número 4 en les llistes de Pineda de Mar.

16. Joan Comorera Estarellas

Llicenciat en Dret per l´ Universitat de Barcelona. Advocat penalista i especialitzat en propietat intel-lectual e industrial. Vaig ser senador a la XI i XII Legislatura i portaveu del grup parlamentari a la Comissió de Justícia. Ara intento ajudar com co-coordinador de la Sectorial de Democràcia i Justícia de Catalunya En Comú i com co-coordinador d´En Comú Podem Sant Adrià. 

17. Tina Recio Rojas

Activista trans i sindicalista. Impulsora d'I-vaginarium, espai de divulgació, informació i pedagogia dels processos de vaginoplàstia.

18. Eduard Navarro García

33 anys, de Sabadell, jurista. Ex Regidor de Promoció Econòmica i Recursos Humans. Activista del moviment republicà i per la memòria democràtica.

19. Alba Martínez Vélez

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Postgrau en Cultura de Pau (Escola de Pau de la UAB). La seva trajectòria professional l’ha portat a col·laborar en diferents mitjans de comunicació locals amb vocació comunitària. També he estat voluntària d’ONG com Save the Children o Oxfam Intermón, on també va treballar en l’àmbit del Comerç Just. La seva darrera feina va ser a l'Institut d'Educació Continua de la Universitat Pompeu Fabra. Actualment és tinenta d’alcaldia de Ciutat Educadora a l'Ajuntament de Sant Boi, liderant les polítiques municipals dels àmbits de l’educació, la mediació i convivència i la cooperació, solidaritat i pau.
 

20. Jordi Ortiz Gil

Neuropsicòleg clínic i delegat sindical a l'Hospital General de Granollers, doctor per la Universitat de Barcelona, amb experiència en recerca i docència en neurociència. Actiu en l'economia social i solidària com a soci usuari de diferents cooperatives (La Marea, Som Energia, Som Mobilitat, Fiare, Som Connexió). Pare d'una criatura de dos anys, amb qui sortim a passejar quan podem pel camp a Cardedeu, on vivim.

21. Anna Winkelmann Larios

Veïna del districte d’Horta Guinardó de Barcelona i estudiant del Grau Superior d’Imatge pel diagnòstic. Forma part de la coordinadora de Confluència Jove i de l’assemblea del seu districte. Actualment també és membre del secretariat del Consell de Joventut de Barcelona.

22. Isaac Martínez Marco

Sóc l'Isaac Martínez Marcó. Tinc 44 anys i sóc veí de Cerdanyola del Vallès. De professió tècnic en realització d'audiovisuals. Com a càmera he cobert esdeveniments des de l'àmbit local fins a notícies internacionals. Actualment sóc regidor a l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i estic actiu en moviments veïnals.

23. Lola Castro Leiva

Regidora d’Esplugues En Comú Podem i coordinadora de la Sectorial Salut de Catalunya En comú.
Dona d’esquerres, feminista, activista en defensa dels drets laborals i socials, dels serveis públics, el dret al treball digne. La lluita contra el patriarcat i les violències masclistes són altres de les meves prioritats.
Membre fundadora de la Marea Blanca de Catalunya. Activista en defensa del dret a la protecció de la salut i del Sistema Públic de Salut, universal, equitatiu, solidari
Convençuda que la transformació social només és posible si construïm en comú un espai sociopolític amb la gent de les esquerres plurals. Hem de recuperar l’agenda social i sortir de l’estancament que ens ofega.
Un altre país és possible, per a les clases populars i el bé comú.
 

24. Josep Joan Roda Rubio

51 anys. Empleat públic del Departament de justícia. Regidor de Medi ambient i medi natural a l’Ajuntament de Navarcles (Bages) . Cap de colla dels geganters i grallers de Navarcles.

25. Lorena Domínguez i Liébana

Martinenca, d'orígens andalusos, orgullosa d’on vinc i esperançada amb un futur treballant pel bé comú, a partir del feminisme, l’ecologisme i la transculturalitat. Politòloga, especialista en polítiques socials i mediació comunitària i familiar. Professionalment i per passió, es dedico a la gestió i prevenció de conflictes familiars i a l’atenció de la infància en risc. Creu en fer política per posar les persones al centre, especialment els col·lectius vulnerabilitzats, per tal que no quedi ningú enrere.

26. Ignacio José Castaño Pacho

Llicenciat en Dret, treballo com a bibliotecari al CMIMA-CSIC. Ha estat educador en el lleure a l'Esplai Mainada de Santa Coloma de Gramenet, activista al Col·lectiu d'Estudiants Progressistes (AEP-ACE, UB), assessor de CCOO (Correus i Telègrafs, i Espectacles, Oci i Esports) i militant d'ICV. Ara sóc a Barcelona en Comú Nou Barris i col·labora amb la Taula Unitària de Nou Barris per la República.

27. Clari Organvidez Sánchez

Dona treballadora nascuda a Santa Coloma de Gramenet el 1972. Compromesa i una de les veus més importants en el moviment feminista de la seva ciutat, també està integrada en l’entitat Entenem LGTBI Santa Coloma, per la divulgació i defensa dels drets del col.lectiu. Participa en la Comissió Antifeixista 27 de Gener, plataforma colomenca per combatre el creixement de l’extrema dreta.

És part de l’organització dels comuns a Santa Coloma des del començament i ha estat responsable de Dones En Comú Podem des de què es va crear com a sectorial del Comú local.

28. Pau Arona Solé

Professor de secundària i activista per la mobilitat sostenible a la meva comarca, el Maresme. El municipalisme alternatiu és l’espai on he crescut políticament a través de Babord, una candidatura d’esquerres amb la que he estat regidor a l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Soc Graduat en Ciències Polítiques per la UPF i Màster en Gestió Pública. 

Recuperar espai públic per a les persones i reduir la contaminació en un context d’emergència climàtica ha de ser una prioritat col·lectiva, per això formo part d’aquesta candidatura.

 

29. Tamar Zamora Hinojosa

27 anys, de Santa Perpètua de Mogoda, arqueòloga del gènere, investigadora predoctoral i locutora de Ràdio. Responsable territorial de Feminismes i LGTBIQ+.

30. David Cádenas Sánchez

Nascut a Barcelona. Enginyer de Telecomunicacions de formació i dedicació professional. Els seus interessos personals se centren en l’àmbit educatiu i en el món cooperativista. Actualment també col·labora a l’Ajuntament de Barcelona, com a conseller d’educació del Districte de Sant Andreu, i portant també els temes d’economia social i solidària.

31. Esther Garcia Fernández

Politòloga i màster en Gestió Pública, i actualment està estudiant el màster d’Administració Electrònica a la UOC. Regidora de la meva ciutat, amb responsabilitat en Govern Obert, Participació i Memòria Històrica. En comú podem fer una Catalunya on la gent jove sigui el futur, però sobretot el present!
 

32. Rafa Moya Buades

Llicenciat en Filosofia, Enginyer tècnic informàtic i escriptor. Ha participat i col·laborat en diverses lluites socials. "Crec en el projecte dels Comuns com eina d’empoderament per a tothom que vulgui lluitar per una societat més justa i democràtica".

33. Alba Serrano pérez

Jove montmelonina de 25 anys. Comunicadora i emprenedora, i actualment també regidora de Canviem Montmeló a l'Ajuntament de Montmeló. Posant paraules a la vida i cor a les lluites. Feminista, ecologista i antifeixista. Especialista en temes de migració, refugiats i asil.

34. Marc Collado Ramírez

Fill de mecànic i de netejadora, del barri de Granollers Nord, vaig entendre des de petit que la gent treballadora ens hem d'unir per lluitar pels nostres drets. Crec en l'associacionisme juvenil com a eina d'empoderament per aconseguir un present digne i amb drets. Sóc coordinador nacional de Joves d'Esquerra Verda, i milito a Confluència Jove i a la Joventut Obrera Cristiana.

35. Raquel Serra Lerga

Mare, Enginyera i professora. He passat de l’activisme social a incorporar-me a l’organització política perquè m’il·lusiona el fet de construir un espai on es parli de democràcia real, de feminisme, d'igualtat, de pluralitat o ecologisme. No vull deixar el carrer, però vull posar la meva llavor per a transformar el meu entorn, sobretot en la época en la que estem vivint on les persones han de primar en la política catalana.
 

36. Josep Maria Caroz Armayones

Tinc 24 anys i sóc graduat de Sociologia per la Universitat de Barcelona. Ja fa un temps que participo en els espais de Catalunya en Comú i ho segueixo fent perquè crec que és un espai i una eina necessària per a la transformació democràtica del país. Una eina que reforci els serveis públics i que asseguri les condicions socials d'existència de les classes populars.

37. Silvia López Valentín

Graduada en Ciències Polítiques per la Universitat de Barcelona i ha cursat estudis de postgrau en cooperació internacional i comunicació política. Durant el seu període de formació ha cursat estudis a Nova York (EUA) i desenvolupat accions de cooperació internacional a Barrancabermeja (Colòmbia). La seva activitat política s'ha desenvolupat en els àmbits de l'associacionisme juvenil i el municipalisme. El seu activisme social l'ha portat a participar en múltiples associacions de caràcter cultural i educatiu del lleure.

38. Miquel Sanchez Gueldos

De Manlleu, Osona. Assessor tècnic laboral. Activista en lluites veïnals a través de l'associació de veïns. També lluitant per a recuperar la gestió pública de l’aigua a Manlleu i la comarca d’Osona. Defensor del medi natural. Aficionat a l’horticultura i amant del cultiu de plantes medicinals.

39. Carla Perucca Iannitelli

Filla i néta d'exiliats per guerres, així ha après que la política travessa tots els aspectes de la nostra vida. Politòloga en assumptes de seguretat internacional, ara treballant en temes de tecnologia i feminisme. Militant de la res pública. Avanti popolo!
 

40. Joaquin Eandi Cuttica

Regidor a l’Ajuntament d’Abrera, responsable de comunicació d’una agencia de publicitat i estudiant de Filosofia en la UNED. Nascut a Venado Tuerto (Argentina, 1996). Graduat en Comunicació i Indústries Culturals per la Universitat de Barcelona, especialitzat en estudis culturals i comunicació pública i institucional. Impulsor d’iniciatives culturals centrades a difondre i impulsar l’òpera.

Compromès en la defensa d’un projecte per construir una Catalunya socialment justa, solidària i democràtica, i que torni a posar en valor la cultura com a un bé comú al servei de la societat, mitjançant més inversió en polítiques culturals que mostrin la enriquidora diversitat del nostre país i una aposta ferma per revertir la precarització dels treballadors i treballadores de la cultura.

41. Ànnia Garcia Moreno

39 anys.  Tinent d'Alcaldia d'Habitatge a Rubí. Periodista

42. Quim Pérez Gómez

Activista als moviments socioambientals.  He estudiat Econòmiques i Humanitats. Ara mateix, molt preocupat per l'acompliment del Dret Humà a l'Aigua i Sanejament, la privatització dels serveis d'aigua i pel deteriorament de les masses d'aigua davant l'emergència climàtica i ecològica.

43. Irene Aldabert

Nascuda al 1966 i administrativa de professió, sempre he estat vinculada a l'activisme de la meva ciutat, Sant Adrià de Besòs, des que vaig participar amb 17 anys a la fundació del 1r Consell de la Joventut fins avui que soc portaveu del Grup municipal de SAeC, espai electoral ampli que agrupa diferents sensibilitats polítiques. Des d'aquell 1r Consell continuo compromesa amb l'objectiu de transformar les condicions de vida de la meva gent, la gent treballadora