Comuns del Vallès Occidental

Torna
Òrgan
Consell Nacional Territorial
Àmbit territorial
Vallès Occidental
Àngels Marcuello Martínez

Tot el meu compromís amb CatComú, projecte que representa i defensa els valors del roig, verd i violeta

Jose Luis Rivera Arias

Sóc Llicenciat en Dret, he estat regidor a l'Ajuntament de Barberà i Conseller al CCVocc. He estat sindicalista a CCOO i activista al moviment associatiu, a Casals de joves de Catalunya... Però potser posant "llicenciat en Dret i pare n’hi hauria suficient.

Ivan Martos Aguilar

Fa temps vaig aprendre que hi ha, d’una banda, les organitzacions polítiques que defensen a la classe treballadora i a les capes populars, i de l’altra, les que defensen als explotadors, especuladors i depredadors de la nostra força de treball i els nostres recursos naturals. Crec en un projecte com Catalunya en Comú, amb gent militant valenta, compromesa i desacomplexadament d’esquerres, que creiem en la igualtat, la sostenibilitat, la justícia social, la democràcia participativa i el treball digne.

Irene Monés Ruiz

Grau en Ciència Política i Gestió Pública. Postgrau en Marketing digital. Participo activament al comú de Sabadell i a Joves d’Esquerra Verda i sóc voluntària a la Lliga Protectora d’Animals de Sabadell

Albert Farriol i Vinyes

“Venim de lluny i anem més lluny encara”. No es només un  eslogan afortunat... m’hi identifico plenament. 
I per una societat justa, solidària, ecologista, feminista … en la defensa dels drets socials i dels drets nacionals de Cataluny, ara l’eina és Catalunya en Comú.

Aina Balada Tarres

Sóc llicenciada en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Treballo com a advocada i mediadora al meu propi despatx a Sant Cugat. Estic especialitzada en dret laboral. Fa poc més d'un any que estic implicada amb els comuns a la meva ciutat i he decidit fer el pas per tal de contribuir en les millores organitzatives i polítiques que el nostre espai necesita. Més democràcia interna i no perde mai de vista els ideals del feminisme, la justicia social i l'ecologia.

Rut Martínez Henandez

La meva principal motivació es centra en la necessitat de revaloritzar la política com a eina de transformació social, des la quotidianitat i activisme a peu de carrer, teixint aliances imprescindibles per poder afrontar els reptes que se'ns dibuixen; com poden ser l'emergència climàtica, la precarietat laboral, la violència de gènere en totes les seves variants i la pèrdua de drets socials.

Marcel Sucarrats Antoli

Politòleg. Cursant Màster en Gestió Pública. Vinculat a Terrassa en Comú on he estat Responsable Tècnic de Continguts i Participació Digital. Més de 9 anys d'experiència al sector financer. Convençut de la necessitat de lluitar des dels moviments socials fins a les institucions per aconseguir una major justícia social, un desenvolupament sostenible i una societat més igualitària i amb major consciència social, ecològica i feminista. Visc a Ullastrell però passo la major part del temps entre Terrassa i Bellaterra, pel que conec diferents sensibilitats i casuístiques de la comarca. Per tot això, espero poder aportar la meva experiència i coneixements en el desenvolupament organitzatiu de Catalunya en Comú al Vallès Occidental.