Comuns del Maresme

Torna
Òrgan
Consell Nacional Territorial
Àmbit territorial
Maresme
Juan Antonio Casado Pizarro

Nascut al Maresme i pare d'una filla de 4 anys és regidor de Sant Andreu de Llavaneres des del 2017 i, enguany, Conseller comarcal del Maresme. 
Tècnic en química ambienta i treballador d'Instituo Grifols des del 2009 on exerceix de delegat de prevenció des del 2017 i responsable d'acció sindical a la Secció Sindical interempreses Grifols de CCOO.
Recentment escollit dins de l'executiva de Catalunya en comú al Maresme on exerceix de Portaveu.

Marta Castillo Ramos

La Marta és sociòloga i actualment treballa en un programa d’inserció sociolaboral per a joves a l’Ajuntament de Mataró. Es va vincular des-de molt jove al moviment estudiantil, al feminisme i altres moviments socials. Actualment continua en la lluita per la justícia social a través de Catalunya en Comú

Kílian Pérez Novelles

Nascut a Barcelona l’any 1983, és Tècnic Superior en Comerç i Màrqueting i actualment està cursant el Grau de Ciències  Polítiques (UNED). 
AfilIat a CCOO des del 2007, ha obstentat diverses responsabilitats sindicals a la seva empresa, l’Ajuntament de Pineda de Mar i actualment a la Federació de Serveis a la Ciutadania.
A nivell polític vinculat a ICV des del 2009, ha participat activament a l’agrupació local de Pineda de Mar i a la organització comarcal, i és Conseller Nacional de Catalunya en Comú des del 2017.

Elena Crespo García

Elena Crespo García, nascuda a Barcelona a l’any 1978, és educadora social per l’Universitat Autònoma de Barcelona i Máster en Coaching Transpersonal. La seva trajectòria professional ha estat vinculada sempre a l’acció social desde el tercer sector fins l’Administració pública local on ha desenvolupat tasques en diferents ámbits com la participació ciutadana, la gestió sociocultural, la promoció de la salut i les polítiques de joventut.
A nivell polític, vinculada a ICV desde el 2009, coordinadora de l’agrupació local des de 2016 i , regidora de l’Ajuntament del Masnou durant els mandats 2.011-2.015 i del 2.015-2.019 i Consellera Nacional d’ICV des del   2016.

Marcos Ortega Canillas

Marcos Ortega Canillas, pare de una filla i un fill.
Treballador Social de Fundació Marpi ( atén a persones amb discapacitat) 
Regidor Portaveu de Pineda En Comú.
Militant d’EUiA des de 1999, Coordinador Comarcal del Maresme i Conseller.
Vinculat als moviments socials, AA.VV, PAH....

Raquel Serra Lerga

Nascuda a Canet de Mar l'any 1979. Enginyera Tècnica en Química Industrial i Tècnica Superior en Química Ambiental. Ha treballat en l'empresa privada i relacionada amb el Medi Ambient. Ha estat voluntària en diverses entitats i coordinadora de l'entitat social Canet en Acció. En política, ha estat militant activa a ICV i coordinadora de l'entitat local i comarcal. Actualment es regidora de Canet de Mobilitat, Sostenibilitat, Habitatge i Administració Digital.