Comuns de les Terres de Lleida

Torna
Òrgan
Consell Nacional Territorial
Àmbit territorial
Terres de Lleida
Presentació de la candidatura

A les terres de Lleida volem treballar plegades totes les persones compromeses en un espai de transformació des del municipalisme i en contacte permanent amb els moviments socials, compartint un ideari basat en el bé comú i la transformació democràtica, social, econòmica, ecològica i feminista que aquest bé comú requereix. Som un grup divers que té com a objectiu principal dinamitzar l'acció política de Catalunya en Comú al territori per fer-la créixer a partir d'un model obert a la confluència amb altres forces i persones d’esquerres amb qui compartim projecte, perquè les urgències socials, ambientals, econòmiques, democràtiques i feministes que enfrontem només les podrem revertir juntes sent cada cop més gent i comptant amb la intel·ligència i l'impuls col·lectiu.

SONIA MARTÍNEZ ALBIÑANA

"Hem presento perquè les dones no ens podem aturar. S’ha acabat el temps  de les excuses per fer veritables politiques d’igualtat i contra la violència masclista. Hem d’eradicar la pobresa femenina i exigir una agenda verda europea."

MARC DALMAU SABA

"Republicà, progressista , ecologista i antifeixista, per això participo a Catalunya en Comú, Almacelles en comú i Podem  Estudiant de ciència política i gestió pública a la UAB."

ELENA FERRE TOLDRÀ

Sóc Elena, feminista, membre del Banc de Temps, actual Regidora de Participació i Lluita contra la corrupció a l'Ajuntament de Lleida pel Comú de Lleida i Diputada a la Diputació de Lleida amb En Comú Podem. Com la Jane Austen, m'agrada pensar que cap de nosaltres no vol quedar-se en aigües tranquil.les tota la vida.

JOAN FORNSUBIRÀ MARSOL

Catalunya en Comú és l'espai polític amb el que m'identifico des de sempre. Un espai que propugna una societat igualitària, lliure i justa, amb uns serveis socials en plenitud, una protecció dels més desafavorits, un medi ambient plenament protegit i reconstituït, un equilibri de gèneres en tots els aspectes i un reconeixement del dret d'autodeterminació de Catalunya com a nació. 

 

 

Espai per a fitxers adjunts