Comuns de la Catalunya Central

Torna
Òrgan
Consell Nacional Territorial
Àmbit territorial
Catalunya Central
Presentació de la candidatura

La comissió Executiva de la Catalunya Central presenta aquesta candidatura territorial al consell Nacional, i ho fa amb la intenció de tenir una representació al Consell que reuneixi el màxim d'aspectes d'allò que és la nostra organització.

Projecte de la candidatura
Laura Oliva Mirón
responsable de joves, feminisme i xarxes socials

Vaig néixer a Manresa, on visc, l'any 1996. Sóc infermera i, actualment treball a Barcelona. Formo part de la Confluència Jove dels comuns.

Vull representar la veu de les joves i els joves de la Catalunya Central que sovint veiem com els nostres drets no es defensen amb prou fermesa i contundència. La dificultat d'emancipació, l'augment dels lloguers i la pèrdua de poder adquisitiu o la manca d'oportunitats laborals en què ens veiem abocades fa que actualment ens sigui complexe desenvolupar la nostra joventut i prendre responsabilitats amb les garanties necessàries.

Joan Baptista Costa i Blázquez
Organització i finances

Nascut a Manresa (Bages) el desembre del 59. Casat i amb un fill. Fins als 20 anys vaig formar par del moviment d'AA.VV de Manresa. Després al món de l'ensenyament he fet, a més de classes, una mica de tot. Regidor de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, des del 1991 al 1999 i ho torno a ser des del 2015. Avui, ja jubiltat com a mestre, exerceixo les regidories de Serveis Social i Educació.

Al llarg de tots aquest anys, no he deixat de militar políticament. Provinent dels sectors de l'esquerra independentista que s'integrà a ICV, el meu tamburet polític sempre ha tingut tres potes: l'alliberament personal, l'alliberament de classe i l'alliberament nacional (aquest darrer,  res a veure amb el "procesisme")

Ana Cecilia Querol Muñoz
portantveu

37 anys. Manresana. Micoempresaria. Sóc professora d'autoescola.  Mare implicada en construir, desenvolupar i enxarxar les AMPA de l'escola pública.

Poble a poble, ciutat a ciutat sumem forces, creixem i enxarxem-nos, seguim construint Catalunya en Comú, on la Catalunya Central ha de fer sentir la seva veu, una veu que transmeti les nostres realitats i els nostres anhels, per a millorar el nostre futur.

 

Marcel Colell i Palà
responsable d'equitat territorial i món rural

Vaig néixer el 1947.  He treballat a distribució de fruita i verdura i des del 1992, ecològica, amb la creació de la cooperativa Hortec. El 2008, amb 6 alcaldes i regidors, fem néixer l'Associació de Micropobles, ara hi colaboro així com amb el sector pagesos grans d'UP.

En una comarca de les buidades com el Solsonès cal una organització que promogui un equilibri territorial sostenible i ecològic