Comuns de la Catalunya central

Torna
Òrgan
Comissió Executiva Territorial
Àmbit territorial
Catalunya Central
Presentació de la candidatura

La nostra candidatura, Comuns de la Catalunya Central, la  formem  dones i homes  que participem de forma activa en el  projecte polític col·lectiu de  Catalunya en Comú, provinents de totes les comarques centrals  i participants també des de l’activisme  en plataformes en defensa de la mobilitat sostenible , de la gent gran, del món de la salut i l’educació ,  del món del treball,...participant  i duent al territori , les campanyes electorals i d’abast nacional,  impulsades per la direcció de Catalunya en Comú. Persones implicades que a través de ser presents en candidatures i entrant a les institucions  impulsem  la transformació social des de la institucions,en diversos Ajuntaments i Consell Comarcal.

Més enllà  de garantir la  diversitat territorial, molt necessària en un espai geogràfic composat de realitats comarcals també diverses, les persones candidates, compartim objectius: 

1r.  La necessitat de treballar de forma cooperativa i organitzada  per dur a terme,plegades, les accions polítiques per a revertir les desigualtats ambientals, socials i territorials que ens afecten, posant al centre la lluita,l’accés als  drets i serveis de les persones que hi vivim. 
2n. Volem construir una organització territorial  forta que sigui la base sobre la que es realitzarà aquesta acció política.

Una candidatura amb com a mínim una persona representant per comarca, una candidatura que incorpora totes les sensibilitats presents al nostre espai , de persones que estem en totes les lluites, inclosa la més principal, la lluita contra l’emergència climàtica, que sap  que sense un horitzó verd, no hi ha equitat ni oportunitats per a les nostres terres, ni per al planeta.

I sobretot, som una candidatura que entén que la nostra  organització també  té com a principal repte, treballar per obrir-nos encara més a la societat,  fer d’altaveu quan se’ns demani   i també a partir del rigor de la nostra proposta política i de  la mútua coneixença, incorporar més persones al projecte dels Comuns al nostre territori. 

Tots els membres de la candidatura Comuns de la Catalunya central ens comprometem a complir el codi ètic i els valors i principis bàsics de CatComú.


Junts i juntes ho farem possible. 

 

Ana Cecilia Querol Muñoz

Poble a poble, ciutat a ciutat sumem forces, creixem i enxarxem-nos, seguim construïnt Catalunya en Comú. On la Catalunya Central ha de fer sentir la seva veu, una veu que transmet les nostres realitats i els nostres anhels, per millorar el nostre futur. 

Albert Marañon Ledesma

Per seguir treballant dia a dia per una societat amb justñicia social i obertament orgullosa. Perquè la Catalunya Central deixi de ser d'una vegada per totes territori oblidat de segona. 

Rosa Santasusana Bayona

Vull fer que la veu de la gent de la Catalunya Central arribi a qui pot prendre decisions que afecten a la vida diària de la gent. 

Joan Baptista Costa i Blázquez

Sense una organització potent i operativa a la Catalunya Central no espot entendre el projecte col.lectiu dls comuns. Reforçant aquesta organitzacio ens permetrà afrontar la feia  d'engrandir l'espai en unes comarques on això sempre ha estat molt difícil. 

Laura Massana Mas

Sumar treballar per a  arrelar a les comarques centrals el projecte polític, social, ecologista, feminista i pel dret a decidir de Catalunya en Comú.  

Marcel Colell Palà

En una comarca de les buidades com el Solsonès cal una organització que promogui un equilibri terrirorial sostenible i ecològic. 

Laura Oliva Mirón

Vull representar la veu dels i les joves de la Catalunya Central que sovint veiem com els nostres drets no es defensen amb prou fermesa i contundència. La dificultat d'emancipació, l'augment del lloguers i la pèrdua de poder adquisitiu  o la manca d'oportunitats laborals en què ens veiem abocades fa que actualment ens sigui complex desenvolupar la nostra joventut i prendre responsabilitats amb les garanties necessàries. 

Miquel Sánchez Gueldos

Els comuns sempre serem al costat de la classe treballadora per a aconseguir millorar les seves condicions socials. 

Maria Inés Mosquera García

Siempre he pensado que entre el blanco y el negro existe el gris. Pienso que en nuestro panorama  político hace tiempo que este grupo de personas no está representado y más en nuestras comarcas centrales. Me gustaría aportar mi granito de arena para poder cambiar eso. 

Xavier León Martos

Contribuir des de la meva experiència laboral a millorar i aprofundir el debat polític tant a nivell intern com extern. El cas de Santpedor és un exemple de com homes i dones amb i sense experiència política anterior han estat capaces de crear organització, de participar en unes eleccions i obtenir representació a un municipi de poc més de 7000 habitants. 

Montse Clapers Aibar

Des del Moianès sempre hem treballat per conservar el medi ambient. Davant de l'emergència climàtica crec que l'espai dels COMUNS és el millor lloc per continuar fent-ho, tots junts.

Jaume Parcerisa Egea

Des del municipalisme podem teixir complicitats en el territori per a combatre el discurs polític de dretes tan arrelat a les nostres terres. 

Vacant 01 CATC Vacant 01 CATC

A la candidatura presentada s'inclou una vacant que haurà de completar-se en el termini més breu possible i ser ratificada en la següent Assemblea Territorial.

Un cop incorporada la vacant, s'han de complir els requisits establerts per a la composició total de l'òrgan (mínim 50% dones; màxim de 50% càrrecs públics electes o membres del Consell Nacional o de la Comissió Executiva Nacional).