Comuns Camp de Tarragona

Torna
Òrgan
Comissió Executiva Territorial
Àmbit territorial
Camp de Tarragona
Presentació de la candidatura

La candidatura Comuns Camp de Tarragona neix amb l'objectiu de coordinar els diferents equips d'en Comú del territori, busquem teixir una xarxa de col·laboració a través de polítiques transformadores comunes. Som diverses i volem treballar juntes per la descentralització i organització territorial.

Tots els membres de la candidatura Comuns Camp de Tarragona ens comprometem a complir el codi ètic i els valors i principis bàsics de CatComú.

Carla Aguilar Cunill

1a tinenta d'alcalde de Tarragona. Regidora de l'àrea de ciutadania, participació i serveis socials. Feminista i animalista. Amb moltes ganes de construir espais de treball compartit amb la resta de comuns del territori. 

Federico Modia Pérez

Vecino de Vila-seca desde los 5 años. Trabajador eventual en correos.

La precariedad laboral ha sido la tónica. La indignación me llevó a Vila-seca en Comú buscando respuestas. Las encontré. La lucha feminista, el municipalismo y la pluralidad política desde abajo. Soy una persona comprometida y tenaz. Pienso que hay que atraer al máximo de personas a la política, formarlas en el funcionamiento básico de las instituciones y mantenerlas bien informadas, cueste lo que cueste para alcanzar las máximas cotas de democracia y construir una sociedad más digna y justa.

Marisa Mendez-Vigo Campos

Vull treballar per millorar les condicions de vida de les persones del territori on visc, perquè únicament així podré millorar el món.

 

Andreu Agredano Bonet

Per fer créixer encara més la revolta cossetana  contra la precarietat, el masclisme, el racisme i la LGTBfòbia, es a dir, la lluita contra el sistema que ens oprimeix al 99% de la població.

Núria Molné Vallvè

El canvi climàtic és una realitat, l'escalfament global una evidència. Cal canviar de model energètic i productiu i optar per un creixement sostenible.

 

Ivan Sanz Benito

Tota la política que no fas te la fan. 

Encarna Ramirez Peña

Por una verdadera democracia y un cambio social en defensa de la clase más desfavorecida.                                                                      

 

Carles Vidaller Espinosa

No tot val... recuperem l'esquerra plural i diversa. Tots sumem.

Pilar Múrcia

Dona en lluita. Mirada feminista cap els món desigual. 

Carles Fuxet Garcia

La suma de les diferents sensibilitats, ens portarà a créixer.

Roser Escrich Vidal

Municipalisme i feminisme: millorem la vida de la gent!

Ricardo Redondo Molto

Ser part de En Comú Podem ha sigut sempre una responsabilitat i alegria. Formar part d'aquesta llista és reconèixer a tots els integrants el compromís amb la societat catalana i tarragonina.

Teresa Fortuny Solà

Amb organització farem més eficaç les nostres lluites.

Josep Sementé Moyà

No hi ha causes perdudes, sinó causes pendents (Homenatge Xavier Joanpere).

 

Elisa Alegre Agís

És professora i investigadora a la URV. Fa la seva tesi doctoral al programa d'Antropologia i Comunicació de la mateixa universitat, treballant amb famílies i problemes de salut mental. És Treballadora Social per la Universitat de València, Llicenciada en Antropologia Social i Cultural, i amb un Màster en Antropologia Mèdica i Salut Global a la URV.

Neta de migrants, ha nascut a Argentina i té 31 anys. Ha viscut a diferents llocs del territori espanyol, i porta més de 9 anys a Tarragona.

Per la seva professió ha treballat en diversos projectes d'investigació relacionats amb salut i salut mental, sistemes de salut, joventut i addiccions, i polítiques de gènere i drets LGBTIQ+.

Albert Borràs Rius

Investigador doctoral en geopolítica. Va estudiar geografia a la Universitat de Barcelona (UB) on va participar al 15M. Va cursar dos màsters en geopolítica a l’Institut Français de Géopolitique (IFG) de París on està fent el seu doctorat internacional junt amb la Universitat Carlos III de Madrid (UC3M).

Les seves investigacions s’han centrat en la extrema dreta francesa del Front Nacional, el

15M, Podemos, les candidatures del canvi i el procés independentista. Ha publicat articles a Le Monde, Diploweb, La Croix (entre altres). Animalista, feminista i ecologista.

 

Eva Martí Motera

Soy de Tarragona y participo con el grupo municipal de la coalición En Comú Podem, también soy miembro activo de una organización feminista y sindical y me uní a En Comú por sus políticas sociales y participativas.

Toni Garcia Aguilar

És del meu màxim interès fer esment a les problemàtiques de l’entorn que m’envolta. Em considero una persona compromesa amb la cultura i amb la gent a través de l’activisme veïnal, el teatre i el voluntariat.

 

Rosa Martínez

La desigualdad social, es más violenta que cualquier protesta.
 

Mario Téllez Molina

Descentralitzar, fer xarxa i teixir organització des de baix és el camí.