Catalunya en Comú Terres de Lleida

Torna
Òrgan
Comissió Executiva Territorial
Àmbit territorial
Terres de Lleida
Presentació de la candidatura

A les terres de Lleida volem treballar plegades totes les persones compromeses en un espai de transformació des del municipalisme i en contacte permanent amb els moviments socials, compartint un ideari basat en el bé comú i la transformació democràtica, social, econòmica, ecològica i feminista que aquest bé comú requereix.

Som un grup divers que té com a objectiu principal dinamitzar l'acció política de Catalunya en Comú al territori per fer-la créixer a partir d'un model obert a la confluència amb altres forces i persones d'esquerres amb qui compartim projecte, perquè les urgències socials, ambientals, econòmiques, democràtiques i feministes que enfrontem només les podrem revertir juntes sent cada cop més gent i comptant amb la intel·ligència i l'impuls col·lectiu.

Tots els membres de la candidatura de Catalunya en Comú Terres de Lleida ens comprometem a complir el codi ètic i els valors i principis bàsics de CatComú.

Joan Farré i Viladrich

Vull que CatComú situï en un lloc central del seu ideari els principis de l'ecosocialisme: pensament polític que situa en el mateix nivell el benestar social i el benestar ecològic. I, per tant,  qüestiona i lluita contra el sistema capitalista.

Helena Motos Hervas

Si cadascú de nosaltres  com a ciutadans no ens responsabilitzem del nostre futur, per mantenir i conquerir drets socials, els poders econòmics  retrocediran els pocs drets q tenim.

Marc Dalmau Saba

Republicà, progressista , ecologista i antifeixista, per això participo a Catalunya en Comú, Almacelles en comú i Podem  Estudiant de ciència política i gestió pública a la UAB.

Carla Galeote Escoda

En Comú podem construïr una societat Feminista, verda, igualitària i justa per tothom. Ara és el moment.

Sara Vilà Galan

Les idees no viuen sense organització, i l'organització no viu sense persones motivades que la facin funcionar. És l'hora.

Jaume Moya Matas

Estic convençut de poder ser útil en la defensa de la justícia social, la preservació del medi ambient, el respecte a la diferència i la defensa de la cultura i l'educació. El compromís en la construcció d'una societat millor, lliure, democràtica i feliç, i d'un territori viu i amb equitat, em mouen a presentar-me com a candidat al Congrés per terres de Lleida, Alt Pirineu i l'Aran.

Laura Bergés Saura

Des de terres de lleida, treballant per un país en comú, amb més justícia social, ambiental i democràtica.

Josepmaria Perera Sambola

Ens cal la suma dels diferents amb una actitud  valenta i generosa   per  defensar la vida i el bé comú.  Des de cada barri  i cada poble perquè  tot és  possible i tot està  per fer!!!

Sonia Martínez Albiñana

Hem presento perquè les dones no ens podem aturar. S'ha acabat el temps  de les excuses per fer veritables politiques d'igualtat i contra la violència masclista. Hem d'eradicar la pobresa femenina i exigir una agenda verda europea.

Jesús Codera Duaso

Portant la contraria al que els poderosos voldrien, tot el que vivim en el  dia a dia no ens pot fer perdre els ànims. Cal mantenir la lluita per tot allò que no hem deixat de lluitar mai: la defensa dels explotats i desfavorits del món, de la justícia social i la democràcia. Totes elles són les millors raons per continuar en la batalla POLÍTICA.

Sònia Sanz Cid

Vull  lluitar per una societat feminista, d'esquerres, ecologista i per tothom. Amb una organització forta ho aconseguirem!!!

Raül Molina Cano

Per fer d'aquest món un lloc ecologista, feminista i progressista.