L'oganització fa la força: obert el procés en línia

21-03-2018

Afrontem un repte important per fer un pas més en la construcció d’una organització de majories, que sigui referent de l’espai transformador català.

Obrim el procés participatiu en línia per decidir en comú, des de la radicalitat democràtica i la feminització de la política, com ha de ser una organització política del s XXI.

Ja vam fer trobades a tot el territori, per construir una organització que estesa a tot el país, ser des de cada poble, ciutat, barri, llavor del canvi, perquè no hi hagi territoris de primera i territoris de segona.

Ara obrim l’aplicatiu web per, des de la intel·ligència col·lectiva, enriquint-nos amb les aportacions de tots i totes, aprenent de les millors tradicions i mirant al futur, construir una organització dinàmica i forta, capaç de donar resposta als reptes d’aquesta nova època i de transformar el present.

Una organització on el tot sigui més que la suma de les parts, capaç de posar davant els objectius comuns.

Una organització oberta a la ciutadania i al país, per, de baix a dalt, oferir una nova proposta per a Catalunya, per a un país que no deixi mai més ningú enrere.

Documents complets:
1) Estatuts de CatComú
2) Reglaments dels processos electorals interns de CatComú

Entra a fem.catalunyaencomu.cat participa, debat i decideix!

El període d'aportacions serà del 21 al 28 de març,

Els documents finals i esmenes seran sotmeses a votació i aprovació a l'Assemblea organitzativa del 22 d'abril.

 

banner