Aturada del 3 d'Octubre: més Drets, #MésDemocràcia

02-10-2017

La Taula per la Democràcia constituida per les organitzacions sindicals mayoritaries com CCOO o UGT i entitats socials, ha realitzat una doble convocatòria a tota la ciutadania de Catalunya per protestar contra les actuuacions policials realitzades pel govern del PP ahir diumenge 1 d’Octubre.

La primera convocatòria ha sigut aquest migdia quan ens hem concentrat als centres de treball i davant ajuntaments. I la segona és una “Aturada de País” per a demà dimarts 3 d’octubre.

La convocatòria d’aturada de demà s’emmarca doncs com a protesta pacífica, democràtica però contundent contra les actuacions policials de diumenge passat i amb la voluntat de fer tot el possible per defensar i garantir els drets fonamentals i les llibertats de la ciutadania de Catalunya. És en aquest sentit que des de Catalunya en Comú ens afegim a la convocatòria d’aturada de demà dimarts 3 d’octubre, i cridem a participar de les concentracions que es realitzin arreu del territori.

Les convocatòries concretes són les següents:

  • 18 h concentració als ajuntaments dels municipis capitals de comarca. Lloc de trobada pròpia a les 17.30 h a decidir per les organitzacions locals..

Demà tornem a sortir al carrer a defensar els drets i llibertats de totes, i exigir que no es tornin a repetir mai més les agressions policials del dia 1 d’octubre.

Davant la política d'excepció, 
+ Drets, #MésDemocràcia

Banner aturada 3O