Assemblea 11 de novembre: un nou camí per a Catalunya

08-11-2017

Tenim unes setmanes intenses i plenes de reptes al davant. Estem davant d’unes eleccions que sempre hem dit que no són les que ens agradarien.

La Coordinadora Nacional ha decidit participar aquest 21 de desembre entenent que tenim l’oportunitat i la responsabilitat de fer d’aquests comicis un missatge contra el 155 i la vulneració dels drets socials i democràtics. 

Unes eleccions que han de servir per a trencar els vells blocs que ens han portat fins a la situació actual i tornar al centre l’agenda social. 

Ara és el moments que els i les comuns ratifiquem aquestes decisions i comencem a treballar, participativament i col.lectivament, en la creació de propostes i solucions per a desbloquejar la situació actual. 
  
Aquest dissabte, 11 de novembre, hem d’estar tots i totes a l’Assemblea. Si un país és la seva gent, no podem postergar més les polítiques socials i començar a construir sense demora, des de baix i entre totes, un país que no deixi ningú enrere.

Per això, aquest dissabte, t’esperem a partir de les 9 h, al Complex Esportiu Marina Besòs, Sant Adrià de Besòs

Hi haurà espai de cures per nens i nenes

Horari:

08.30 h - Obertura de portes, acreditacions i lliurament d'informació

09.00 h - Inici dels tallers participatius per a l'elaboració del programa electoral

  1. Economia i treball: model econòmic, drets laborals, economia social, política industrial, agricultura, ramaderia i pesca, comerç, consum i turisme.
  2. Medi ambient i territori: canvi climàtic, energia i mobilitat, aigua, aire, espais naturals, residus, defensa dels animals, municipalisme, política territorial, infraestructures.
  3. Drets socials: educació, salut, habitatge, serveis socials, cultura.
  4. Democràcia: participació, transparència, mitjans de comunicació, seguretat, justícia.
  5. Transversalitats i diversitats: joventut, gent gran, diversitat funcional, feminismes i lgtbi, migracions i ciutadania.
  6. Internacional: acció exterior, Europa, cooperació, pacifisme, drets humans.

11:00 - Inici de l'Assemblea i votacions

12:30 h - Parlaments